World of Tanks
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: World of Tanks
Nie to su HEAT alebo Podkaliberne (zalezi ci je to klasicke delo alebo hufnica). My sme hovorili o HE (vybusnych). Tie davaju DMG aj ked neprerazia (i ked som uz s HEckom dingol KV-1S 
Eeej tam? Ako že som o tom nevedel? Tú muníciu skoro vôbec nepoužívam lebo som si myslel že kvôli malej priebojnosti s tým nič nezrobím.Michaelo napísal: Tie davaju DMG aj ked neprerazia
Takže sa oplatí strieľať s touto muníciou? Alebo kedy sa oplatí z HE strieľať?
@Outsider: Nehovorím že hrám dobre, mám len 1400 zápasov spolu nahraných a 49% win ratio.Výhovorky nejdem hľadať.A nevadí mi to ak prehrám 2x za sebou, ale prehrať 6x za sebou s tier 7 a tier 8 je úplne nah... hlavne keď si opravuješ tanky len len z posledného kreditu.Nemám premium, nezačal som taký tank tree kde by som mal tanky s ktorými sa dá nejak extrémne narábať a ani už nemienim začať.Ja som vravel hlavne o takích hráčoch ktorí idú tam kade ide viac tankov a takto vznikajú situácie že 75% teamu ide na jednu stranu a zvyšných 25% musí nejako brániť základňu.A to je najsmiešnejšie, že práve tá väčšia skupinka zomrie skôr ako my, menšia skupinka.
-
xH4wK
wtf to vazne ?Michaelo napísal:Nie to su HEAT alebo Podkaliberne (zalezi ci je to klasicke delo alebo hufnica). My sme hovorili o HE (vybusnych). Tie davaju DMG aj ked neprerazia (i ked som uz s HEckom dingol KV-1S
-
Sarger
Guru wannabe
To je taký problém pozrieť ten manuál... come on.
//xH4wK: nespýtal si sa a riešilo sa to pár strán dozadu.
//xH4wK: nespýtal si sa a riešilo sa to pár strán dozadu.
HEčka sa oplatí používať len na húfniciach (napr. Hetzerova 10,5 cm, alebo povestná "stopäťdesiatdvojka" na KV-2). Inak sú dobré len na reset capu alebo dorážanie nepriateľa s ozaj málo hp. Keď HE prebije pancier, dá plný písaný dmg, v opačnom prípade záleží podľa hrúbky plátu, do ktorého narazí a ten dmg sa pohybuje od nuly po polovicu písanej hodnoty. Samozrejme, že aj HE vie cinknúť a nespraviť žiadne škody. Mimo húfnicových gunov neodporúčam strieľať.
-
Michaelo
Hardcore addict
Zasa aj do KV-2 su AP skvelé. Ale musíš vedieť že ti tank ukáže zadok alebo bok, inak môžeš dingnúť a to naštve. Hlavne keď s tým AP sfúkneš aj tier 7 či 8 tank na jednu ranu (ak ho dáš z boku/zadu) 
Hawk: Ja som tu daval odkaz na temu kde najdes vsetko vysvetlene, cital si to?
Ak nie tak si stiahni toto:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ce-cz/#top
Budes mat lepsie popisy u jednotlivych schopnosti, municie, oceneni atd.
Celkom sa to hodi hlavne u schopnosti kde pise aj o kolko % to danu schopnost zlepsi.
Hawk: Ja som tu daval odkaz na temu kde najdes vsetko vysvetlene, cital si to?
Ak nie tak si stiahni toto:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ce-cz/#top
Budes mat lepsie popisy u jednotlivych schopnosti, municie, oceneni atd.
Celkom sa to hodi hlavne u schopnosti kde pise aj o kolko % to danu schopnost zlepsi.
Tie HE sa oplatia jedine ked ma druhy tank 1-50 HP...vtedy vie dingnute AP pekne zavarit...hlavne ked mas podobne malo HP
...vtedy je to vacsia istota...
Hráte niekto z AMX 13t? Ako štýl s ním hráte? Aká výbava mu pasuje?
-
Sarger
Guru wannabe
Podarené video z RU servera..
Je normálne ak mi grafika pri garáži ide na 100% a počas hrania okolo 50%?
-
Grond
Medium Professional
je to zabugovane WG o tom vie , ale co som cital este nevedia ako to odstranit aspon naposledy co o tom pisali
Ten 1 deň free premium bol ppči s kombináciou s akciou pri ktorej som dostával ešte o 70% viac peňazí
S Tigrom za podarenejšiu bitku som dostával 61k kreditov a 2000xp 
-
Sarger
Guru wannabe
Platí od 23.2.2013 06:10 SEČ do 26.2.2013 06:00 SEČ
http://worldoftanks.eu/news/6179-medium ... -seven-cs/
Hon na trofeje: Spojenec - odmena 10 000 kreditov.
- 5x zvýšený příjem zkušeností za první vítěznou bitvu dne
- 50 % sleva na následující střední tanky 7. úrovně:
T-43 (sovětský)
KV-13 (sovětský)
VK 3002 (DB) (německý)
PzKpfw V Panther (německý)
T20 (americký)
Comet (britský)
T-34-1 (čínský)
O 50 % větší příjem kreditů v uvedenými vozidlami.
30 % sleva na prémiový střední tank 7. úrovně Panther-M10.
50 % sleva na místa v garáži !!
50 % sleva na všechen spotřební materiál
//jedinou nevýhodou bude zvýšený počet lamiek v hre, prajem pevné nervy.
http://worldoftanks.eu/news/6179-medium ... -seven-cs/
Hon na trofeje: Spojenec - odmena 10 000 kreditov.
- 5x zvýšený příjem zkušeností za první vítěznou bitvu dne
- 50 % sleva na následující střední tanky 7. úrovně:
T-43 (sovětský)
KV-13 (sovětský)
VK 3002 (DB) (německý)
PzKpfw V Panther (německý)
T20 (americký)
Comet (britský)
T-34-1 (čínský)
O 50 % větší příjem kreditů v uvedenými vozidlami.
30 % sleva na prémiový střední tank 7. úrovně Panther-M10.
50 % sleva na místa v garáži !!
50 % sleva na všechen spotřební materiál
//jedinou nevýhodou bude zvýšený počet lamiek v hre, prajem pevné nervy.
-
Michaelo
Hardcore addict
Na tú akciu som sa pripravil už dávnejšie tým, že som kúpil s5 T-34-85 a vyskúmal T-43.
No dnes som si zahral pár hier a musím povedať, že k*k0t1 sa už začínajú zbiehať. Vyhral som 2x z 12 bitiek, ale ani raz ma team nepodržal. Buď ma nechali úplne samého na jednej strane, alebo sa zacampili 400 metrov za mnou ako lamy (aj tak ich rozstrieľali). Ak to bude také blbé aj zajtra (skúsenosti mi hovoria, že to bude 10x horšie), tak ďakujem pekne. Spravím 5 násobky na 3ch tankoch a vypínam WoT.
No dnes som si zahral pár hier a musím povedať, že k*k0t1 sa už začínajú zbiehať. Vyhral som 2x z 12 bitiek, ale ani raz ma team nepodržal. Buď ma nechali úplne samého na jednej strane, alebo sa zacampili 400 metrov za mnou ako lamy (aj tak ich rozstrieľali). Ak to bude také blbé aj zajtra (skúsenosti mi hovoria, že to bude 10x horšie), tak ďakujem pekne. Spravím 5 násobky na 3ch tankoch a vypínam WoT.
-
Grond
Medium Professional
preto hrajem uz len klanove bitky , lebo do randomu chodit je katastrofa a hlavne ked zacne bitka a chlapik napise kto pl ? - odozva je 5x siemka tak uz viem ako to dopadne 
Mne sa zdá, že ti hádže ľudí hlavne z tvojej blízkosti.Ja za jednu hru vidím spústu maďarov,čechov,poliakov a slovákov a ešte zopár nemcov.
BTW akurát hrám test server a nechcite vedieť aký OP je britský stíhač tankov tier 10.S použitím HASH granátov hitneš 2000 damage aj na najhrubšie miesto tanku...Ešte k tomu je aj obratný a hýbe sa mu veža v dosť veľkom uhle.Hrali sme zaň ja a môj brat a na dve strely sme dali Mausa z predu.
BTW akurát hrám test server a nechcite vedieť aký OP je britský stíhač tankov tier 10.S použitím HASH granátov hitneš 2000 damage aj na najhrubšie miesto tanku...Ešte k tomu je aj obratný a hýbe sa mu veža v dosť veľkom uhle.Hrali sme zaň ja a môj brat a na dve strely sme dali Mausa z predu.
-
Michaelo
Hardcore addict
V rotách ťažko odohrám hry s tankmi tieru 7.
No, podľa mňa to bude tým, že to je EU server a poliakov je asi najviac. Ja tu často stretávam aj FR a iné krajiny čo nie sú tak blízko k nám.
K tomu TD:
Verím tomu, že ho nerfnú kým príde oficiálna 0.8.4 verzia. Taký DMG nedá ani JgPzE100.
No, podľa mňa to bude tým, že to je EU server a poliakov je asi najviac. Ja tu často stretávam aj FR a iné krajiny čo nie sú tak blízko k nám.
K tomu TD:
Verím tomu, že ho nerfnú kým príde oficiálna 0.8.4 verzia. Taký DMG nedá ani JgPzE100.
-
Outsider
Star
Ja som dnes hral, tier 9 platoon dvoch Made in China krabic a T54 nadherne hry. Vacsina odpadu hrala na tier 7, kedze je akcia takze sa hralo krasne. Win ration pomaly stupa za "chvilu" poskoci na 66% a tam asi zostane.