Čaute,
mám pár otázok ohľadne toho, ako predplatiť čas na hranie.
Chcem si kúpiť Game Time na 1 mesia. A tak sa chcem spýtať: že keď si to kúpim cez MasterCard, tak je to bezpečné ? ; sú pri tom nejaké extra poplatky ? (kupil by som to zo Slovenska) ?? ; chcel by som to len na 1 mesiac, takže potom keď to zruším (pokračovanie s predplatným) je to taktiež bez poplatkov ? ; normalne budem môcť dohrať kúpený čas ???
PLS poradte. Vopred diky za odpovede.
World of Warcraft
Re: World of Warcraft
Tema o World of Warcraft tu uz je.
Ale aby som ti odpovedal, da sa to presne ako si to predstavuj. Akurat musis sa presvedcit ze mas povolene internetove platby. Bezpecne to je, nestalo sa hadam este nikomu ze by mu zrazu vybielili ucet. Po tom ako si to zaplatis ten 1 mesiac, tak to kludne mozes zrusit, dohras ten tvoj cas co mas zaplateny a freezne ti to ucet.
Ale aby som ti odpovedal, da sa to presne ako si to predstavuj. Akurat musis sa presvedcit ze mas povolene internetove platby. Bezpecne to je, nestalo sa hadam este nikomu ze by mu zrazu vybielili ucet. Po tom ako si to zaplatis ten 1 mesiac, tak to kludne mozes zrusit, dohras ten tvoj cas co mas zaplateny a freezne ti to ucet.