WoW cataclysm PROBLEM
WoW cataclysm PROBLEM
Zdravím neviem si pomôcť s jedným problémom mam ntb ASUS K53SJ stiahol som si cez torrent WoW cataclysm s verziou 4.0.6 pretože som hral na kamošovom PC na jednom servery presnejšie ICEwow a už tam mam postavu...stiahol som to a rozbalil bola tam zložka World Of Warcraft ktorú som skopíroval do (C:) dal som realmlist a normalne mi to ide ale keď napriklad zautočim na nejaku mobku a proste ten spell mi ukazuje že je použití ale nč sa nedeje , ďalej mi nejde dať ani exit game ani logout a proste je to bugnuté skušal som do skopírovať aj do Program Files ale tam mi vybehne nejaky error keď to spúštam ..neviete čo s tým je >>>VEĽMI BY SOM ODCENIL VAŠU RADU<<< vopred ďakujem
Re: WoW cataclysm PROBLEM
1.) http://www.hojko.com/vsetko-o-world-of- ... 42978.html
2.) skus zmazat obsah WDB, WTF zloziek alebo cache. Neviem ako sa to vola teraz presne. Este na 1.12 pomahalo mazat tie dve zlozky
resp. si stiahni normal klineta nainstaluj, opatchuj a ak to bude robit to iste tak neviem, kde by mohol byt problem.
2.) skus zmazat obsah WDB, WTF zloziek alebo cache. Neviem ako sa to vola teraz presne. Este na 1.12 pomahalo mazat tie dve zlozky
resp. si stiahni normal klineta nainstaluj, opatchuj a ak to bude robit to iste tak neviem, kde by mohol byt problem.