zabiť Arthasa, Kráľa Lichov? tak to bude dúfam najťažšia úloha na svete, na ktorú bude treba aspon 50 osemdesiatiek. Arthas je mojou najobľúbenejšou fantasy postavou...
inak super, fest sa teším. na ofiku určite hrať nebudem, na to prachy prosto nemam, ale na fun serveri to bude haluz.
Hovniak napísal:no a? podla mna je to good nie kazdemu sa chce lvlovat zas od 1
jj s tymto suhlasim a levelovat od 60-80 v pripade deadknighta je podla mna dost a btw pred datacom bude patch ktory znizi potrebne expy na level a zvysi expy z qstov o 30% co je dost a na to sa osobne tesim, iba pre lvl 20-60 s cim suhlasim
Storm Keeper napísal:jj s tymto suhlasim a levelovat od 60-80 v pripade deadknighta je podla mna dost a btw pred datacom bude patch ktory znizi potrebne expy na level a zvysi expy z qstov o 30% co je dost a na to sa osobne tesim, iba pre lvl 20-60 s cim suhlasim
tak to bude konecne super lebo v Azerothe lvlovat je utrpenie a vela krat som mal problemy ze kde ist expit
Mrk napísal:heh...myslim ze na 70 ta to dlho bavit nebude a ked niake Nihilum ma vsetko prebite vychodene co maju robit? tak im Blizz da dalsi datadisk
Storm Keeper napísal:No a pre koho? preboha 9/10 gild nepresli Black temple a do datadisku to ani nestihnu, tak preboha načo to všetko?
no ved co by si chcel ?? aby kazda guilda mala prejdeny kazdy dungeon ?? ide hlaven o equip a spolupracu + pouzivanie TS & VT, novy datac dali preto aby si udrzali iba hracov
compleX napísal:no ved co by si chcel ?? aby kazda guilda mala prejdeny kazdy dungeon ?? ide hlaven o equip a spolupracu + pouzivanie TS & VT, novy datac dali preto aby si udrzali iba hracov
No ok, ale ide mi o to že keď si neprejdeš dungeony v starom BC tak si ich vobec neuziješ a ako hovorim ja osobne by som sa rad pozrej do Hyjalu alebo BT, aj ked SCC a TK mame skoro vyšisteny presa len posledny bossovia su tvrdši
a co budes mat z toho vsetci tvoji kamosi budu na lvl 80 budu zacinat chodit raidy a ty co?budes sa snazit zhanat random grupu do BT alebo hyjalu ako je to teraz s MC,bwl ....
Hovniak napísal:a co budes mat z toho vsetci tvoji kamosi budu na lvl 80 budu zacinat chodit raidy a ty co?budes sa snazit zhanat random grupu do BT alebo hyjalu ako je to teraz s MC,bwl ....
MC a BWL padlo uplne ale sem tam idem s kamaratmy do MC warrior, palach a ja a prvy moby su dost tuhy