WOW sekanie, Nvidia GTX 560 m
Re: WOW sekanie, Nvidia GTX 560 m
bud nemas optimus alebo nemas stiahnute spravne ovladace
moj screen
moj screen
Chvilu som myslel ze to bude v poriadku po tom co som preinstaloval windows. Chvilu bolo ale po hodinke to znova zacalo robit.
Nemozem hrat wow ani na low detailoch bez toho aby mi to islo normalne. Uz som uplne bezradny a neviem co s tym.
Spixy - ovladace su najnovsie. Aj keby neboli, urcite to nerobilo to co to robi
Nvidia optimus nemam a neviem ako to stiahnut, v ponuke v ovladacom panely nvidie nemam tu moznost ze vybrat preferovany graficky procesor. Nic take tam nieje.
Nemozem hrat wow ani na low detailoch bez toho aby mi to islo normalne. Uz som uplne bezradny a neviem co s tym.
Spixy - ovladace su najnovsie. Aj keby neboli, urcite to nerobilo to co to robi
Nvidia optimus nemam a neviem ako to stiahnut, v ponuke v ovladacom panely nvidie nemam tu moznost ze vybrat preferovany graficky procesor. Nic take tam nieje.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
otestuj inú hru alebo sa dalej nepohneme.. niečo náročné (nie cs 1.6..)
Nainstaloval som mafia II, seka aj na nizsich detailoch
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nainstaluj si tam nejake benchmarky a otestuj, na hrach sa spatne testuje
Mafia 2 ma v nastaveniach benchmark, takze v pohode sa cez to da testovat.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a hlavne vypni PhysX v nastaveniach hry
-
vendo
Guru
ja ale chcem vidiet nejake synteticke benchmarky, aby sa to dalo porovnavat s netom a vysledkami ktore by mala ta grafika dosahovat
benchmarky su nejake sw na monitorovanie vykonu hardwaru.
Ktory je dobry na graficku kartu? mam zapnut mafiu a spustit test, ci ako to presne funguje?
Ktory je dobry na graficku kartu? mam zapnut mafiu a spustit test, ci ako to presne funguje?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
3D mark vantage napríklad
Vysledky testu
-
vendo
Guru
mno, podla vysledku mas cca polovicu toho co by mala g560m dosahovat
ale ked vravis ze po reinstale to bolo ok, tak je to cisto sw problem, teraz "len" zistit co to sposobuje...
ale ked vravis ze po reinstale to bolo ok, tak je to cisto sw problem, teraz "len" zistit co to sposobuje...
dufam som ze mi s tym niekto pomoze tu na fore
po reinstale winu to islo trocha lepsie ale iba par minut a pak to znova zacalo robit ved stava sa ze chvilu ide hra normalne a co ja viem az v dalsej misii sa to zacne zasekavat, asi podla grafickej narocnosti. neodvazil by som sa povedat ze tam bolo zrazu vsetko v poriadku
Mal som pred tym jeden asus g73, s trocha slabsou ale cca rovnako vykonnou grafikou (tusim gtx 460m), taktiez tam sekalo wowko a po chvilke sa vypol notebook. Zrejme odpalena grafika, toto je ale iny pripad sice seka ale nevypina sa podla coho usudzujem ze odpalena ani inac poskodena byt v ziadnom pripade nemoze.. skorej softwarovy problem ako vravis len to naozaj nechapem ved po preinstalovani windowsu by to teda malo ist vsetko ok...
po reinstale winu to islo trocha lepsie ale iba par minut a pak to znova zacalo robit ved stava sa ze chvilu ide hra normalne a co ja viem az v dalsej misii sa to zacne zasekavat, asi podla grafickej narocnosti. neodvazil by som sa povedat ze tam bolo zrazu vsetko v poriadku
Mal som pred tym jeden asus g73, s trocha slabsou ale cca rovnako vykonnou grafikou (tusim gtx 460m), taktiez tam sekalo wowko a po chvilke sa vypol notebook. Zrejme odpalena grafika, toto je ale iny pripad sice seka ale nevypina sa podla coho usudzujem ze odpalena ani inac poskodena byt v ziadnom pripade nemoze.. skorej softwarovy problem ako vravis len to naozaj nechapem ved po preinstalovani windowsu by to teda malo ist vsetko ok...
-
hrban
Addict
okopírováné z dvoch fór
ScoreP7438 with AMD Radeon HD 6770M(1x) and Intel Core i7-2630QM Processor
Graphics Score
6231
CPU Score
17743
P9583 with NVIDIA GeForce GTX 560M(1x) and Intel Core i7-2630QM Processor
Graphics Score
8305
CPU Score
17788
všimni si ale skóre procesora je to ten istý čo máš ty ale len menej než tretinový výkon takže chybu by som hľadal tam
a takisto som jediný ktorému vadí na druhom screane pri CPU takt 1290 MHz ???
ScoreP7438 with AMD Radeon HD 6770M(1x) and Intel Core i7-2630QM Processor
Graphics Score
6231
CPU Score
17743
P9583 with NVIDIA GeForce GTX 560M(1x) and Intel Core i7-2630QM Processor
Graphics Score
8305
CPU Score
17788
všimni si ale skóre procesora je to ten istý čo máš ty ale len menej než tretinový výkon takže chybu by som hľadal tam
a takisto som jediný ktorému vadí na druhom screane pri CPU takt 1290 MHz ???
takze ta grafika je v norme a bude chyba v CPU.
-
hrban
Addict
ja to vidím tak, že nemáš nastavený plný výkon PC resp nieje nastavený MAX performance, preto sa drží takt PC nižšie
ja už asus nemám tak neviem ako sa to presne nastavuje ale tuším, že v ovládacích paneloch -> možnosti napájania -> tam vyber niečo ako vytvoriť vlastný štýl a vysoký výkon
prikladám screen ale v holandštine
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2013, 0:54)
skús si to nahodiť na ten maximum a urob ešte raz 3d mark
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2013, 0:57)
grafika má podľa mňa skóre pekné na to že ju brzdil procesor keďže dosiahol len 6000 bodov keby mal procesor tých 17000 tak by isto stúpol aj výkon grafiky na tých 8000 čo by mala dosahovať ale 5000 je tiež dosť na to aby wow nesekalo
ja už asus nemám tak neviem ako sa to presne nastavuje ale tuším, že v ovládacích paneloch -> možnosti napájania -> tam vyber niečo ako vytvoriť vlastný štýl a vysoký výkon
prikladám screen ale v holandštine
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2013, 0:54)
skús si to nahodiť na ten maximum a urob ešte raz 3d mark
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2013, 0:57)
grafika má podľa mňa skóre pekné na to že ju brzdil procesor keďže dosiahol len 6000 bodov keby mal procesor tých 17000 tak by isto stúpol aj výkon grafiky na tých 8000 čo by mala dosahovať ale 5000 je tiež dosť na to aby wow nesekalo
neverim vlastnym ociam, ono to skutocne pomohlo
od vcera mi wow ide krasne na vysokych detailoch, diky moc vsetkym
od vcera mi wow ide krasne na vysokych detailoch, diky moc vsetkym
vedla tlacila na zapinania/vypinania notasu mas tacidlo s logom "republic of gamers", ktore prepina rezimy napajania s power4gear...
Chcel by som sa este opytat, mam ten isty notebook, i7 2630QM, 8gb ram, nvidia 560m najnovse drivre... rezim napajania high performance a mam problemy, ktore ale prichadzaju len obcas.
Napr hravam Warcraft 3 dotu, a niekedy to zacne neskutocne sekat [ping je v poriadku] a ked sa rozseka tak neprestane az do restartu [ani to vzdy nepomoze]. aj WoW mi klesne z 70fps na 10-20 fps, skusal som aj ass creed 3 a tam sa to rozsekalo tiez... Neviete co by sa s tym dalo robit ? benchmarky som davnejsie skusal, ale kedze sa ta chyba prejavuje len obcas tak sa to neprejavilo... raz som skusal aj reinstal win. A notebook bol nehodou obliaty pivom, hned som ho vypol, vybral baterku, poutierl co sa dalo a nechal vyschnut 2 dni, potom som ho zapol a frcal. myslite ze by to mohla byt pricina ?
Chcel by som sa este opytat, mam ten isty notebook, i7 2630QM, 8gb ram, nvidia 560m najnovse drivre... rezim napajania high performance a mam problemy, ktore ale prichadzaju len obcas.
Napr hravam Warcraft 3 dotu, a niekedy to zacne neskutocne sekat [ping je v poriadku] a ked sa rozseka tak neprestane az do restartu [ani to vzdy nepomoze]. aj WoW mi klesne z 70fps na 10-20 fps, skusal som aj ass creed 3 a tam sa to rozsekalo tiez... Neviete co by sa s tym dalo robit ? benchmarky som davnejsie skusal, ale kedze sa ta chyba prejavuje len obcas tak sa to neprejavilo... raz som skusal aj reinstal win. A notebook bol nehodou obliaty pivom, hned som ho vypol, vybral baterku, poutierl co sa dalo a nechal vyschnut 2 dni, potom som ho zapol a frcal. myslite ze by to mohla byt pricina ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skontroluj teploty, či sa neprehrieva.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
podľa mňa sa podtaktuje grafika. To by vysvetľovalo nízke fps po chvíľke a po reštarte zase normálne fps