Wowfixit - podvod, alebo skutočne dokonalá ochrana displeja?
Wowfixit - podvod, alebo skutočne dokonalá ochrana displeja?
Ahojte, už dlhšiu dobu vídavam na internete kadejaké reklamy na produkt Wowfixit. Vraj má ísť o nejakú nano-technológiu, ktorá dokonale chráni displej zariadenia pred poškriabaním alebo iným mechanickým poškodením. Nakoľko to znie až príliš dobre, som k tomuto produktu značne podozrievavý. Preto by som chcel tu medzi Vami, užívateľmi tohto fóra nájsť nejakých ľudí, ktorý tento produkt otestovali, a vedeli by zhodnotiť, či je to tekuté sklo naozaj také skvelé, a či naozaj tak dobre ochráni displej pred poškriabaním alebo iným poškodením. Alebo potvrdiť fakt, že je to len podvod a požadovaný účinok nebol dosiahnutý.
Prečo sa ale na takéto niečo pýtam? Mám Asus Zenfone 3 (ZE520KL), ktorý má tzv. 2.5D sklo. Fólie pre tento telefón nepokrývajú celý displej. Často sa stáva, že fólia sa začne po mesiaci od krajov odlepovať. Niekedy sa začne odlepovať od okrajov displeja aj skôr ako po mesiaci. Tvrdené sklo na tento telefón, tiež nie je žiadna výhra. Taktiež nepokrýva celú plochu displeja, a dokonca po krajoch sa to sklo nechce prilepiť k displeju. Preto hľadám aj iné možnosti, ako ochrániť displej pred škrabancami spôsobenými bežným používaním.
Pokiaľ máte niekto skúsenosti s tým Wowfixit, tak sem s nimi. Na internete som našiel kopu kadejakých "akože recenzií". No dnes sa dá za peniaze kúpiť takmer všetko, aj kladné recenzie ako je napríklad aj na www.fony.sk . Za Vaše názory a skúsenosti budem vďačný a verím tomu, že sa nájde niekto, komu pomôžu pri rozhodovaní, či do daného produktu ísť alebo nie.
Prečo sa ale na takéto niečo pýtam? Mám Asus Zenfone 3 (ZE520KL), ktorý má tzv. 2.5D sklo. Fólie pre tento telefón nepokrývajú celý displej. Často sa stáva, že fólia sa začne po mesiaci od krajov odlepovať. Niekedy sa začne odlepovať od okrajov displeja aj skôr ako po mesiaci. Tvrdené sklo na tento telefón, tiež nie je žiadna výhra. Taktiež nepokrýva celú plochu displeja, a dokonca po krajoch sa to sklo nechce prilepiť k displeju. Preto hľadám aj iné možnosti, ako ochrániť displej pred škrabancami spôsobenými bežným používaním.
Pokiaľ máte niekto skúsenosti s tým Wowfixit, tak sem s nimi. Na internete som našiel kopu kadejakých "akože recenzií". No dnes sa dá za peniaze kúpiť takmer všetko, aj kladné recenzie ako je napríklad aj na www.fony.sk . Za Vaše názory a skúsenosti budem vďačný a verím tomu, že sa nájde niekto, komu pomôžu pri rozhodovaní, či do daného produktu ísť alebo nie.
Re: Wowfixit - podvod, alebo skutočne dokonalá ochrana displ
Podla mna je to kravina, viac k tomu nema vyznam pisat.
Tak nejako mi to prišlo z toho článku na fony.sk, že je to dokonalá ochrana displeju. Tá veta, kde sa píše - kolegovia novinári sa na oboch telefónoch poriadne "vyzúrili", napriek tomu jeden ostal bez jediného poškodenia, mi navodila taký pocit, ako keby som mal uveriť tomu, že ten telefón bude zrazu nerozbitný. Neverím tomu, že keď by som mal tento produkt aplikovaný na telefóne a ten by mi padol na zem, že by mi nepraskol displej. To, že by to mohlo ochrániť displej pred bežnými škrabancami je ešte uveriteľné.
Keďže v mojom prípade neprichádza do úvahy tvrdené sklo, tak som nútený používať fólie, ktoré sa časom aj tak odlepujú. A keď už som natrafil na tento produkt, tak sa snažím o ňom zohnať čo najviac relevantných informácií. Najlepšie od takých ľudí, čo to aj reálne vyskúšali.
Keďže v mojom prípade neprichádza do úvahy tvrdené sklo, tak som nútený používať fólie, ktoré sa časom aj tak odlepujú. A keď už som natrafil na tento produkt, tak sa snažím o ňom zohnať čo najviac relevantných informácií. Najlepšie od takých ľudí, čo to aj reálne vyskúšali.
dokonca to zlepšuje jasnosť obrazovky a rozlíšenie fotoaparátu - https://www.mojandroid.sk/ochranna-foli ... kute-sklo/

-
K-u-b-i-a-k
Addict
Pracujem v OC MAX v Prešove a tam to dosť často propaguje jedna ženská. Ja osobne tomu neverím. Neskúšal si na nete pohľadať nejaké sklo na celý display? Mal som napr A5 2016 a tam je rovnaký problém, že boky display-u sú zahnuté a sklo sa odlepovalo. Z ebay som preto mal ochranné sklo na celý display ktoré priliehalo aj po boku.
Za seba môžem povedať, že Woowfixit nefunguje. Pracujem ako predajca telefónov a mala som tu zákazníka, ktorý mal aplikovaný Woowfixit sa Samsungu A5 2017 po páde na zem displej neprežil, mal v ňom dieru, najúžasnejšie na to je to, že pokiaľ túto technológiu máte nanesenú tak ani po prasknutí ju nedáte dole, teda len veľmi ťažko. A pokiaľ máte telefón so zahnutým displejom tak sú rôzne 3D, 5D sklá ktoré sú do kraju displeja 
samozrejme že to nefunguje,
najväčší gól bol keď som si to dal naceniť priamo obchoďákovi že 19,9€ za to predsa nedám, a povedal mi že on mi to dá aj zadarmo, ale bol by radšej keby som si to nedával

sklo je sklo, ale vadí mi že ten telefón je hrubší, tak som prešiel na také lepšie fólie, značka ma nenapadne, cenovo skoro ako sklíčko ale ten pocit v ruke aj pri používaní je proste iný
najväčší gól bol keď som si to dal naceniť priamo obchoďákovi že 19,9€ za to predsa nedám, a povedal mi že on mi to dá aj zadarmo, ale bol by radšej keby som si to nedával
sklo je sklo, ale vadí mi že ten telefón je hrubší, tak som prešiel na také lepšie fólie, značka ma nenapadne, cenovo skoro ako sklíčko ale ten pocit v ruke aj pri používaní je proste iný
Ja som tomu od začiatku neverila
ja osobne používam sklíčko, aj keď nieje do kraju displeja nejak to neriešim a vyhovuje mi to, aj keď 300x spadol na zem je v celku a bez škrabanca, ja zas nemôžem prísť na chuť fóliam, aj keď je tvrdšia no predsa je to stále len fólia a môj mobil by s ňou asi neprežil
to je 100 ľudí 100 chutí