To je presne to iste ako hojko... Nevie niekto, co je to zac?
www.knight.sk
-
17
Light Professional
www.knight.sk
Cavte. Dnes som nahodou narazil na web: www.knight.sk

-
manager666
Star
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
www.hojko.com je uz v banliste na pokeci, tak aby ste mohli tapetovat s novym linkom 
to budes mat fakt tazke pretoze vzdy ked budes chciet ist na index budes musiet prepisat adresu na knight.skKoCi napísal:hm ja to vitam, vo worku mam hojko.com bloknute, takto sa pripojim aspon cez knight (len si musim davat pozor aby som neklikal na logo hojko.com heh)
2hojko: asi by sa to nedalo zariadit tak ze ked niekto na knight.sk klikne na Obsah fora hojko.com tak ho to hodi na knight.sk , ako to tak pisem tak mi to znie uplne nemozne ale niesom do toho odbornik
Pokial viem tak sa v subore index_body.tpl da prepisat cesta. Cize ak by sa nastavila na http://knight.sk/index.php tak by podla mna nemal byt problem. To iste sa da spravit aj s logom.
Za starych cias, ked sme prechadzali komplet na nove servery, FW a pod, sa sefinko potreboval zahrat na administratora, tak si prezrel historiu prehliadaca u vsetkych zamestnancov, a niektore vychytene, ktore sa nijak netykali nasej pracovnej naplne, blokol. Ucel? Ziaden, ale naucil som sa s tym zithojko napísal:KoCi: Preco mas bloknute hojko.com??? Kto ti to blokol???
Nie je problem, obvykle staci pouzivat moznost vratenia sa s5. Len pri prihlasovani, je prihlasovaci formular presmerovany rovno na hojko.com, takze sa potrebujem vratit s5 na knight.sk, ale potom uz je to v pohodke-=wolf=- napísal:to budes mat fakt tazke pretoze vzdy ked budes chciet ist na index budes musiet prepisat adresu na knight.sk