Dobrý deň.
Mam problém z gamepadom Xbox 360 Controller for Windows je kablový. Problém je v tom že funguje len keď správne nastavíte kábel. Musí byť v správnej polohe. Keď hrám a kus pohnem s rukou tak tak sa ako keby vypojí potom znova hľadám polohu kým nabehne. Poraďte mi.
Xbox 360 Controller for Windows
-
Lupeznik10
Light Expert
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Xbox 360 Controller for Windows
Reklamovať alebo nejako zlepiť. Prípadne nový kábel. Čo ti v tom máme čo radiť?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
predpokladám, že to je na konci kábelu, kde kábel vchádza do controller-u
ak je to tak, tak je tam zalomený, oprava je jednoduchá, rozobrať controller, odstrihnúť zalomenú časť (kábel sa skráti tak max o 5 cm ale to nie je problém) keďže ešte ten odstrihnutý kúsok ostane v controller-e treba si sprviť foto do ktorého spoja ide ktorá farba kábla, potom odpájkovať ten odstrihnutý koniec a napájkovať kábel
ak nevieš spájkovať, zožeň nejakého kamaráta, poprípade choď do nejakého obchodu s elektrosúčiastkami, auto-tuningom, PC, telefónmi, ľudia tam vedia spájkovať, možno ti to zapájkujú a také čosi by mohli spraviť na počkanie a zadara.
alebo skús pohľadať tu na fóre niekoho, plno ľudí to tu bežne robí, možno niekto býva nablízku
ak je to tak, tak je tam zalomený, oprava je jednoduchá, rozobrať controller, odstrihnúť zalomenú časť (kábel sa skráti tak max o 5 cm ale to nie je problém) keďže ešte ten odstrihnutý kúsok ostane v controller-e treba si sprviť foto do ktorého spoja ide ktorá farba kábla, potom odpájkovať ten odstrihnutý koniec a napájkovať kábel
ak nevieš spájkovať, zožeň nejakého kamaráta, poprípade choď do nejakého obchodu s elektrosúčiastkami, auto-tuningom, PC, telefónmi, ľudia tam vedia spájkovať, možno ti to zapájkujú a také čosi by mohli spraviť na počkanie a zadara.
alebo skús pohľadať tu na fóre niekoho, plno ľudí to tu bežne robí, možno niekto býva nablízku
-
Lupeznik10
Light Expert
ano je to na koci kablu kde vychadza z Controlleru no nic musis to dat niekomu opravit. Dik
Zdravim, prosim vas zda sa mi to alebo ked pouzijem xbox 360 ovladac na far cry 4 na PC .. tak je to ovladanie kamery, sensitivita taka strašna, ako nastavim v PC aby mi šiel ten ovladač tak perfektne ako keby som hral na xboxe ? Myslim ten look sensitivity a vsetko, všetko je take strohé, akoby som hral s nejakym ovladačom z lidla.