xbox 360 elite 250gb flash

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gm4n »

Zdravim. Planujem si kupit tuto konzolu ale chcel by som na nej pouzivat hlavne napalene hry :). Hladal som rozne flashovacie navody ale vecsinou len na tu starsiu verziu. Tak by som potreboval vediet ci sa da aj tato nova flashnut, ci s tym ma niekto skusenosti. Dokazem si to flashnut aj sam, robil som si tiez ps2. A aj tak sa mi nechce zbytocne platit za flashovanie niekoho ineho. Dakujem za pomoc.
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

gm4n napísal:Zdravim. Planujem si kupit tuto konzolu ale chcel by som na nej pouzivat hlavne napalene hry :). Hladal som rozne flashovacie navody ale vecsinou len na tu starsiu verziu. Tak by som potreboval vediet ci sa da aj tato nova flashnut, ci s tym ma niekto skusenosti. Dokazem si to flashnut aj sam, robil som si tiez ps2. A aj tak sa mi nechce zbytocne platit za flashovanie niekoho ineho. Dakujem za pomoc.
Xboxzone.sk tam najdes aj flasherov.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: xbox 360 elite 250gb flash

Príspevok od používateľa Andr3w »

ja mam tiez tuto ale museli to flashnut tak ze mi tam museli dat tu staru mechaniku ktora este flashnut isla tak to bolo aj kus drahsie...neviem ale ako to je teraz ale tipujem ze ti ju budu musiet tiez vymenit za ten starsi typ
Napísať odpoveď