Xbox 360 kinect

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kostickar
Expert
Expert

Xbox 360 kinect

Príspevok od používateľa kostickar »

Chcem si kupit xbox 360 rovno s kinect, mam vyhliadnuty obchod a cena je 262 eur, oplati sa?
Neviem sa v tom moc orientovat, neviem o xku nic, ide o to aby nebol ziadny problem ako som citla ze starsie verzie mali dost problemov, ide mi hlavne o to aby nebol problem urobit upravu aby bralo neorigo hry, viem warez sa neriesi, ani nehladam nikoho kto yb to urobil, chcem vediet ci je lepsie brat 4 GB verziu alebo 250 gb,..mam doma usb ktore ma 500 gb..cize ak to pojde nejako prepojit tak by mi stacila 4 gb verzia nie? je aj lacnejsia..alebo nejake rady ktory obchod eshop navstivit ..hociaka rada je dobra rada..dakujem...
stuka
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Xbox 360 kinect

Príspevok od používateľa stuka »

uprimne kinect je fail (to iste plati pre move), max chvilkove pobavenie s partiou. Ak kupis Slim verziu tak by si nemal mat ziaden problem. Neviem ako je to teraz ale ak chces hrat napalene hry tak tam trebalo vykonat HW zasah (mozno ma niekto opravi) takze skor by som sa obzrel niekde na bazosi po nejakej uz flashnutej a neriskovat stratu zaruky. Avsak uprimne tie ceny starsich hier su relativne nizke (aj nove), ze nevidim dovod riesit nejake napalene hry a pokial sa dostanes k tym novsim hram tak tie uz budu tiez za rozumnu cenu resp od ruky este lacnejsie... :smt006
Napísať odpoveď