Xbox 360+monitor
Xbox 360+monitor
mám ku LCD monitoru pripojený počítač. ale ku tomu istému monitoru som pripojil aj Xbox 360. ale keď konzolu zapnem, tak monitor vôbec nenaskočí, ale keď zapnem počítač, tak vtedy ten monitor normálne ide. monitor má vstupy VGA, DVI. počítač je do tohto monitora pripojený redukčným káblom VGA-DVI, ktorého koncovka DVI je pripojená na grafickú kartu počítača, a koncovka VGA je pripojená v monitore. do toho DVI vstupu na monitore som pripojil konzolu redukčným káblom DVI-HDMI, ktorého koncovka DVI je v monitore, a koncovka HDMI je pripojená v konzole. čo s tým?
Re: Xbox 360+monitor
Monitor ma taku funkciu ze prepina signal z tychto kablov vga mas nastavene ako primarne pravdepodobne a preto ti dvi nejde. Urcite to najdes v nastaveniach monitoru pretukaj sa tam a najdes to. niektore monitory maju automaticke hladanie tvoj to nema alebo to ma vypnute
vypol som počítač, a prepol som na monitore z VGA, na DVI. ale keď zapnem konzolu, tak sa nič nedeje. monitor nereaguje
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mozno je chyba v LCD ak ma male rozlisko tak je to mimo jeho rozsahu a preto sa nezapne ked pripojis xko
-
weroro
Flash coder
Redukciu si skúšal aj niekde inde, alebo si ju kúpil a hneď pichol do Xka?.
optimálne rozlíšenie na monitore je 1440 x 900
-
Sphinx
Addict
myslim ze to rozlisko by malo stacit
myslíte, že by to mohlo fungovať s touto redukciou? na monitore mám vstupy VGA, DVI. keby som tú redukciu pripojil na DVI, a do tejto redukcie by som pripojil počítač(DVI), Xbox 360(HDMI). fungovalo by to?
http://www.krup.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=2582
http://www.krup.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=2582
-
Sphinx
Addict
ja mam podobnu redukciu ale je to len DVI--->hdmi a ide to akurat ze zvuk nie .. jednak nemam repro v monitore a jednak DVI zrejme zvuk neprenesie
a netreba niečo prepínať, alebo niečo podobné, keď by som pripojil aj počítač, aj X360 do jedného vstupu na monitore? a či by s tým neboli nejaké technické problémy
-
Sphinx
Addict
no zrejme tam budes musiet prepnut vstup.. ja som to mal napriamo xko do monitoru (nic ine )
ako priamo?
-
Sphinx
Addict
xko---monitor nic viac
Da sa xko prepojit cez HDMI do monitora,cize na jednej aj na druhej strane klasicke Hdmi a nie ziadne redukcie?
Dat sa da ale monitor musi podporovat HDCP.
Hej,uz mi to chvalabohu ide-sak ja hlupak som nemal prepnute na monitore HDMI vstup