xbox 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Rattata
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

xbox 360

Príspevok od používateľa Rattata »

uvazujem uz dlhsie o kupe tohto xboxu ale mam nejake nejasnosti :)

Takze chcel by som vlastne xboxom nahradit dvdprehravac v obyvacke s plnohodnotnym usb vstupom ako pouzivam aj doteraz, ze nahram si tam serial z pc, strcim do xboxu a mozem pozerat jo? funguje to tak? Ma to tak niekto, nie su s tym problemy?

Xbox sa pripaja na internet cez kabel, cez wifi alebo ako? dokaze sa napojit na lokalnu siet a vlastne nahravat donho subory cez siet? Ked mam xbox flashnuty, nevadi to?

Co je to Dashboard a co vylepsi nova verzia dashboardu? Ako dlho vydrzia baterky v bezdrotovych ovladacoch, ako sa dobijaju??

trochu moc otazok, diky za trpezlivost, odmenim k+ :)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Hoj

Xko mam uz druhy rok a zatial spokojnost co mi trosku vadi je hlucnost mechaniky pri hrani hier.

Vyuzivam to aj ako DVD prehravac ale serialy tam nenahravam , ked mam dake dvd tak to tam vlozim a pustim si. Ale malo by to ist aj cez HDD.

Baterky tam vydrzia naozaj dlho , o to sa vobec bat nemusis ze budes menit kazde 2 tyzdne , mne vydrzali snad aj pol roka ;D ani neviem uz. Je to aj podla toho kolko sa s tym budes hrat / pozerat .

V Dashboarde sa moc nevyznam ale je to take ovladacie menu cez ktore si vies vsetko pustit a je to prehladne. :)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Dakujem poslal som ti k+, keby este niekto mohol odpovedat na moje ostatne otazky
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

xbox mozes pouzit ako extender - tj pristupovat k zdielanem multimediam na tvojom lokalnom PC (za predpoklady, ze budu zosietovane) - vtedy je absolutne zbytocne zatazovat sa nejakymi USBckami a pod. Co sa WiFi a kablu tyka - moznost zosietovania pc s xboxom cez wifi tu je, ale ako povedal veduci marketingoveho oddelenia pre microsoft (jeden dodavatel), kabel je kabel - pri vyssom objeme prenasanych dat, je vraj wifi uz citelne. Osobne ho nevlastnim, takze z praxe ti poradit nedokazem, mozem len co to z odpocutej teorie z prezentacii :)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

ja som si Xbox kupil pred dvoma tyzdnami je to super vec ... ja niesom nejaky naruzivy hrac ale aj v pc som mal furt jedno s najlepsich veci co vychadzalo a zapol som hru a radoval sa ze to ide na plno .. hru som hral 5 min vypol a bolo uz som nespustil ... ale aj tak som vela minal na Hardver , teraz som si kupil Xbox s toho dovodu ze tam nemusim stale davat novu grafiku a podobne lebo hry budu upravene Len na jedno rozlisenie grafiku a podbne ... takze ma ta maniacina na PC presla (aspon zatial)

sem tam si tam zahram nieco mam ho flashnute mam na to asi 30 hier .. skusim , zabavim sa chvilku a vypnem :)

ale pustam si cez to aj filmy tak isto to mam zapojene v sieti

dost sa mi nepaci ze to huci ... nielen ked nacitava DVD ale aj pri pozerani to na moj vkus dost huci

dalej ked si za srandu a party kupis si hru LIPS (minuly vykend som mal party tak sme sa tak s tym pozabavali :D ) aj preto by som to odporucil

a to je vse ked ma daaco napadne napisem
Napísať odpoveď