Xbox 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
3NeoNeko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Xbox 360

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

Chcel by som si kúpiť túto konzolu s inzercie... a čítam o nejakých modeloch a pod.
chcel by som sa informovať čomu sa vyvarovať pri kúpe...
a aký je dobrý model... chcel by som ho mať flashnuty a aby tam šli všetky hry...

ďakujem
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Re: Xbox 360

Príspevok od používateľa pitbullko »

Verzie sa lisia iba velkostou HDD, vybavou, dizajnom, velkostou konzoly... vykon je rovnaky. Zalezi na tebe, kolko mas penazi.

Vacsi HDD ale nikdy nie je na skodu, ja mam iba 60 GB a je to malo. Aspon 120 GB. Je to otravne ked musis zmazat nejaku hru ked chces novu nainstalovat. Ak si chces niekedy doma zahrat s kamosom tak potom dva ovladace.
A co sa tyka samotneho xboxu tak iba poslednu reviziu jasper.
3NeoNeko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 3NeoNeko »

a ako je to s Flashom? Spravím si ho aj sám? ...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

pokial nemas ziadne skusenosti, imo nespravis + musis si ku tomu dokupit "naradie"...
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Príspevok od používateľa pitbullko »

aviceN ma pravdu, pokial si to nikdy nerobil asi by si to nespravil. Je tam viacej typov mechanik na kazdu je potrebny iny firmware. Pokial budes kupovat z bazaru tak kup to rovno s flashom. Samozrejme s najnovsim aby si nemusel pouzivat activate dvd a ine, aby ti tam sli najnovsie hry. Najnovsia ochrana je tusim AP 2.5. Teda ked budes kupovat spytaj sa ci mu idu hry ako Need for Speed: Hot Pursuit, Assassins Creed: Brotherhood... toto su hry s AP 2.5. Samozrejme najlepsie ked ti to ukaze. Teda aby mal flash, ktory spusti vsetky hry, aj AP 2.5 hry.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

najlepsie urobis ak konzolu kupis od ludi z www.xboxzone.sk ...tam ti to rovno aj naflashuju a dostanes aj dobru cenu...
Napísať odpoveď