XBOX Flash liteon .. posledny krok ....

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
firewolf
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

XBOX Flash liteon .. posledny krok ....

Príspevok od používateľa firewolf »

zdravim , chcem sa opytat , potrebujem si flashnut xbox , a mam vnom liteon mechaniku , zrejme vsetko potrebne co sa tyka softwerovej vybavy mam a pozrel som uz nespocetne mnozstvo videi a navodov .. bohuzial v AJ ... :-( , kazdopadne , trapi ma jedna otaska .. ... v kazdom navode bol spominany seriovy port RS232 .. chcem sa opytat ze ako to je z nim ... treba nejaky specialny kabel , ci to je len emulator .... ? , dakujem ... , PS: pre podnikatelov - neidem nikomu do kseftu , ten kto to nevie spravit tak mu rada co date mne ,ajtak nepomoze a ten kto to vie spravit tak vie ... ja to potrebujem pre seba ... nemam prachy na originaly a ani na flash aby mi niekto spravil ... xbox mi bol darovany , tak dufam ze ho aj vyuzijem :-) .. dakujem za vsetky rady ....
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

RS232 by mal byt obycajny kabel, na jednej strane seriovy a na druhej USB. Nieco take sa pouziva na viacerych zariadeniach, napriklad aj pri automobiloch.

Skus sa spytat tu: http://www.xboxzone.sk/Forums.html
DAMON88
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

keby si si to stym flashom rozmyslel ze by si to dal nekomu inemu zrobit tak poznam chalana v starom meste (BA) co robi flash za cca 35€ :wink:
Napísať odpoveď