Vedel by mi niekto s tym pomoct, lebo som googlil mozno viac ako pol hodinu, ale nic sa mi nepodarilo
XP Drivre na Acer Aspire 5720Z
XP Drivre na Acer Aspire 5720Z
Kamarat mi priniesol notebook Acer Aspire 5720Z, mal tam Vistu a mal s nou stale problemy. Pozerl som na nete a nasiel som drivre na stranke Aceru na tento notebook aj pre XP a kedze ma notebook le giga ram, urcite je lepsia volba hodit tam XP. Nainstaloval som XP SP3 cz, hodil ovladace na grafiku, chipset..., ale nastal problem. Ovladace pre zvukovu kartu, ktore som tahal su poskodene, je to poskodeny archiv a pre wifi kartu (Intel) sa mi nepodarilo zohnat ovladace. Teda som aj nejake nasiel, ale po instalacii nic, ziadna wifi karta nebola najdena, pritom v spravcovi zariadenia mi pisalo 2x nezname sietove zariadenie a audio zariadenie. Prve sietove som spojazdnil obycajnou instalaciou driverov k sietovej karty, ale este stale mi ostava wifi karta a zvukova karta.
Vedel by mi niekto s tym pomoct, lebo som googlil mozno viac ako pol hodinu, ale nic sa mi nepodarilo
na wifi skus toto: http://p-o-s-p-i-s-i-l.info/internet-2/ ... indows-xp/