Zacal som mat problem s citanim cd/dvd v xp(SP2)..mam dve rozne napalovacky, a nejake virtualne. Napalovacky napaluju bez problemov ale neprecitaju nic...vyhodi to chybu(v prilohe)
Obnove winu cez install cd sa pokusam vyhnut, takze pripadne riesenia pls bez tohto..
XP necita CD/DVD
No pre virtualne mechaniky su prec...dokonca este aj programy co ich vytvarali odinstalovane. Restart PC...nic sa nezmenilo..nejaky dalsi napad? btw sry uz je to v prilohe.
//edit_ Tak som zistil ze program MagicISO dokaze nacitat cd normalne ...vyzera ze len explorer ma stym problemy.. tak neviem nezda sa mi ze by mal sam vlastne ovladace, tka mi to pripada ze problem v ovladacoch by nemal byt..ak sa mylim, tak ma pls opravte...aby som vedel na com som.
//edit_ Tak som zistil ze program MagicISO dokaze nacitat cd normalne ...vyzera ze len explorer ma stym problemy.. tak neviem nezda sa mi ze by mal sam vlastne ovladace, tka mi to pripada ze problem v ovladacoch by nemal byt..ak sa mylim, tak ma pls opravte...aby som vedel na com som.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
MagicISO nie je len program taky isty ako daemon alebo alcohol ? (teda v tom ze ma virtualne mechaniky..) cize neviem o akom nacitani hovoris.. ale to je nepodstatne..
keby to robila iba jedna mechanika.. tak v pohode.. ale ked obe..
skus im odinstalovat driver.. cez vlastnosti danej mechaniky si najdes ovladac.. odinstaluj ho a potom restartni PC.. odinstaluj ich na oboch romkach
keby to robila iba jedna mechanika.. tak v pohode.. ale ked obe..
skus im odinstalovat driver.. cez vlastnosti danej mechaniky si najdes ovladac.. odinstaluj ho a potom restartni PC.. odinstaluj ich na oboch romkach
robili to nie len cdromky ale aj tie virtualne...a magic ISO ma v sebe nejaku funkciu-Open CD/DVD driver..vyberem si tam cd-rom ktoru chem a cez ten normalne to cd/dvd nacita a bezproblemov vyexportuje vsetky subory..ine programy nic take nespravia...aj v nom samotnom je cast, ktora je napojena na explorer a ta nacita to cd ako prazdne. Idem skusit vyhodit tie ovladace...