Xperia do koša !
Re: Xperia do koša !
ja som odpovedal romankovi nie tebe 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak reklamacia pokial je zaruke, tam uz nic nenavymysla
-
Grim
Darca
...no páni...ja mám xperia sola a mám tiež podobné problémy...aj pred aktualizáciou aj po nej...zo všetkých strán počúvam, aké sú xperie šmejdy...večer ho nabijem a ráno mi nezvoní budík, lebo telefón sa v noci vybil...niekto mi volá, ale telefón ho zruší...telefonáty ruší aj počas hovoru...zvoní mi mobil a keď to dvihnem, tak začne zvoniť znova - mne do ucha...a navyše je celý totálne pomalý...v pondelok ho idem reklamovať a beriem si naspäť svoj starý najlepší telefón na svete Nokiu 6300...
-
Sarger
Guru wannabe
Prídete mi ako zo škôlky, ak neviete používať mobil s androidom tak si kupte 3310. Kto sa chce pohrať s batériou tak telefón rootne a nahodí si tam Greenify úspech zaručený. Prípadne začni používať režim stamina, ale tam pozor..musíš pridať výnimky niektorým aplikáciám.
Pokiaľ máš s Xperiou stále problém tak behni na xperia forum kde ti xy šikovných ľudí poradí http://forum.xperia.cz/viewforum.php?f=62
//ešte k tým aktualizáciám.
Je známe že Samsung = dobrý hardware, nahovno software (viď nedávne problémy s 4.3 updatom)
Sony výborný vyšperkovaný firmware pre každý telefón (áno sem tam drobná chybička), ale aspoň to nechŕlia nepodarky ako na bežiacom páse.
Pokiaľ máš s Xperiou stále problém tak behni na xperia forum kde ti xy šikovných ľudí poradí http://forum.xperia.cz/viewforum.php?f=62
//ešte k tým aktualizáciám.
Je známe že Samsung = dobrý hardware, nahovno software (viď nedávne problémy s 4.3 updatom)
Sony výborný vyšperkovaný firmware pre každý telefón (áno sem tam drobná chybička), ale aspoň to nechŕlia nepodarky ako na bežiacom páse.
Xperia nechrli nepodarky?
-
Sarger
Guru wannabe
test: Bolo to myslené na softvérové nepodarky (viď posledný fuck up Samsungu pri aktualizácii SGS3). A po hardwerovej stránke som zo sony nikdy nemal problém.
Sranda diskusia, avsak predpokladam ze za cely problem moze iba to, ze clovek ocaka od lowend modelu nejake highlighty, nie, jediny highlight lowcost modelov je to ze su lowcost, 150€ telefon.
Pokial hladas kvalitny hudobny vystup, myslim ze na to su kvalitne FLAC/MP3 prehravace, popr. iPody ktore pokial viem maju dobry audio chip. Ak ide o telefony - treba zarubat viac vela mid-to-high end modelov ma aktivnu "podporu" od audio firiem tretich stran (bang oulfsen, beats by dre etc..) je tam aj nejaky sound processor a proste "nejak" to hrá...Myslím že primárny účel "jack-u" v telefóne je pripojenie káblovej náhlavnej súpravy.
S tým že "staré železo" bolo v inej lige v rámci dostupných technológií úplne inde to je samozrejmé, bohužial, taká je doba...
Pokial hladas kvalitny hudobny vystup, myslim ze na to su kvalitne FLAC/MP3 prehravace, popr. iPody ktore pokial viem maju dobry audio chip. Ak ide o telefony - treba zarubat viac vela mid-to-high end modelov ma aktivnu "podporu" od audio firiem tretich stran (bang oulfsen, beats by dre etc..) je tam aj nejaky sound processor a proste "nejak" to hrá...Myslím že primárny účel "jack-u" v telefóne je pripojenie káblovej náhlavnej súpravy.
S tým že "staré železo" bolo v inej lige v rámci dostupných technológií úplne inde to je samozrejmé, bohužial, taká je doba...