Zdar,
kamarátka rozbila digitizer na Lku a trebalo by to fixnúť.
Myslíte, že takéto niečo môže fungovať: http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Di ... 35caa2e2aa
A aké náročne to je vymeniť?
Dik
Xperia L čínsky digitizer
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xperia L čínsky digitizer
tu je to na videu, a týpek čo to robí je trošku už aj zbehlý, ale dalo mu to tam zabrať,
ako ak si to nikdy nerobil a máš viac ruky ľavé ako pravé, tak sa do toho radšej nepúšťaj, praskneš LCD pri výmene a máš aj po digi aj po LCD.
-
hojko
Site Admin
A kedze je to lepene, tak to proste nerozlepis a len to polames. Radsej to daj do servisu, kde ti to cele spravia, ale si aj priplatis.
-
guess.whoo
Redeemer
neoplati sa ti to na tom telefone menit. daj radsej inzerat a predaj ho na casti (ak niekto bude chciet) a kup novy
-
hrban
Addict
ja mám s3 s prasknutým sklom, ceklom slušný pavúk tam je, ale na telefonovanie a internet postačí takže meniť nebudem
a to som to už raz menil, čiže viem koľko je s tým roboty a nechce sa mi s tým je*ať znova. čiže ak je prasknuté sklo ale digi funguje, tak používať ďalej. Na časti sa neoplatí predávať plne funkčný mobil...max sklo puknuté.
Pozri video máš, je tam vidieť, že k tomu treba zručnosť, teplovzdušnú pištoľ, nejaké nástroje (tie mini pajsre a pinzetka + šrobováky) obojstranú pásku (špeci na toto je 3M adhesive tape.) A samozrejme neaká kefka, handrička a alkohol.
Pozri video máš, je tam vidieť, že k tomu treba zručnosť, teplovzdušnú pištoľ, nejaké nástroje (tie mini pajsre a pinzetka + šrobováky) obojstranú pásku (špeci na toto je 3M adhesive tape.) A samozrejme neaká kefka, handrička a alkohol.
Tak asi nič z toho