Zdravim chcem si kupit novy telefon a neviem sa rozhodnut medzi tymito dvoma poradte ktory by ste brali viem ze x10 mini ma lepsi fotak ale je aj drahsia a zda sa mi trochu mala da sa s nou "normalne" robit? x8 sa mi pozdava trochu viac tak co poviete?
//autoeditácia príspevku (23 Nov 2010, 19:14)
...a dalej sa chcem opytat ze vraj je problem pripojit sa s tymito telefonmi na wifi ze vraj sa to pripaja na mobilny net a nie na wifi ako to teda je?
xperia x10 mini alebo xperia x8
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: xperia x10 mini alebo xperia x8
Ani jeden
Siel by som do niecoho mimo tychto dvoch..x8 je brlina..dokopy nic v sebe nema..Taky mobil aby bolo..Na dnesnu dobu pozadu..
x10 mini, tam skapina baterka raz dva..a na moje pomery je taktiez moc mala..Co som ju mal v rukach, tak veru nechcel by som ju..
x10 mini, tam skapina baterka raz dva..a na moje pomery je taktiez moc mala..Co som ju mal v rukach, tak veru nechcel by som ju..
Tak poradte nieco ja by som najradsej zobral nejaky telefon s androidom este som rozmyslal o LG GT540 optimus ale nvm no pocul som ze lg je dost zradna znacka
alebo nieco uplne ine tak poradte
moj cenovy strop je 250e
alebo nieco uplne ine tak poradte
moj cenovy strop je 250e
neviem aky problem je s Wi-Fi. Mam ho doma, na Wifi router (nejaky MSI) so zapnutym WPA2 a filtrovanim MAC adries sa pripoji uplne v pohode bez najmensich problemov. Vypnem Wifi a telefon sa pri najblizsej prilezitosti pripoji na 3G.
Ahoj. Problém vieš vyriešiť s aplikáciou APNDroid, ktorý si môžeš stiahnuť z Marketu. S touto aplikáciou si vieš prepínať, či sa chceš pripojiť na wifi, alebo na mobilný internet.
Skús HTC wildfire, Samsung Galaxy 3 -> počul som, že je to super telefón, a LG GT540 Optimus.
Z tejto trojice jednoznacne HTC Wildfire....Trigen napísal:Skús HTC wildfire, Samsung Galaxy 3 -> počul som, že je to super telefón, a LG GT540 Optimus.
kvoli rozliseniu urcite nie..