dik moc
Xperia X10 mini pro - vykopnutie / nahradenie Timescape-u
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Xperia X10 mini pro - vykopnutie / nahradenie Timescape-u
Mam dotaz, za co je dobre vymenit Timescape ? je to podla mna totalne traparna od ericssonu s tymto !pokazit! adroid ako taky .... rozmyslal som ze by som miesto neho hodil "Zeam" . s tym by bola zakladna obr. a pod. klasik android. Takisto na kontakty SuperDial . Pripadne mi viete poradit daco lepsie, alebo dalsie co by som tam mohol dohodit ? Kalendar je taktiez v Timescape na figu, ale pokial viem tak Calendar Pad na xperii nefici ako by mal. Jo a neviem naist jak sa vola app na BT, aby slo prijat/odosielat subory bez problemou ... toto maju x10ky taktiez d.... pokazene .. 
dik moc
dik moc
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xperia X10 mini pro - vykopnutie / nahradenie Timescape-u
no timescape nenahradis..je to built-in a keby si rootol telefon a cez titanium odinstaloval timescape, system by ti padal a zda sa mi, ze by ti nefungovali ani kontakty a ine veci. Takze sa musime zmierit s tym, ze Timescape v xperiach bude. Aspon zatial, kym sikovni vyvojari na xda nevymyslia nieco ine 
Re: Xperia X10 mini pro - vykopnutie / nahradenie Timescape-u
Ahoj. Volá sa BluetoothFileTransfer, z Marketu si ľahko vieš stiahnuť a inštalovať.Lord PROXI napísal:Jo a neviem naist jak sa vola app na BT, aby slo prijat/odosielat subory bez problemou ... toto maju x10ky taktiez d.... pokazene ..
dik moc