potreboval by som poradit co mam spravit ked mi nejde prehravat video na full screen, ked je to na malej, video ide v pohode ale ked dam zvacsit tak obraz zostane seknuty a ide len zvuk... ked znova zmensim, vsetko pokracuje tak ako ma.. s cim to moze suvisiet?
to iste sa deje aj na inych strankach, napr. ceknito.sk alebo markiza.sk..
naposledy co si pamatam tak som nainstaloval nejaku novu verziu flash playeru co ma pytalo na markiza.sk... a potom som si vsimol ten problem, ale neviem ci to s tym moze suvisiet
YouTube - problem so sledovanim videa na full screen
-
muffy69
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
podobne, tiez mi na markize stiahlo nejaky flash player a potom mi uz ani videa nechcelo pustit, preinstaloval som flash player z tejto stranky http://www.adobe.com/go/EN_US-H-GET-FLASH a ide
ssemtexx: jasne ze kodeky mam, nesom huj.... 
muffy69: to stym flash playerom tiez nezabralo, lebo ked som si ho nainstaloval ta napisalo mi na youtube ze mam nainstalovat novsiu verziu, nainstaloval som tu novsiu co bol na nu odkaz ale ani tak to nejde...
mi napadlo, ze okrem toho flash playeru som este si nainstaloval taky doplnok ku firefoxu DownloadHelper, to sluzi na to aby som priamo cez firefox mohol si ukladat videjka zo stranok do kompu... ale uz som to odinstaloval..
este jednu vec som si vsimol.. ked si otvorim nejake videjko na youtube a rychlo prepnem na fullscreen este predtym nez sa zacne prehravat tak vsetko funguje normalne, mozem zvacsovat a zmensovat obraz kolko chcem, ale ked uz sa video prehrava a az potom dam na full screen tak to nefunguje.
este nejake napady?
muffy69: to stym flash playerom tiez nezabralo, lebo ked som si ho nainstaloval ta napisalo mi na youtube ze mam nainstalovat novsiu verziu, nainstaloval som tu novsiu co bol na nu odkaz ale ani tak to nejde...
mi napadlo, ze okrem toho flash playeru som este si nainstaloval taky doplnok ku firefoxu DownloadHelper, to sluzi na to aby som priamo cez firefox mohol si ukladat videjka zo stranok do kompu... ale uz som to odinstaloval..
este jednu vec som si vsimol.. ked si otvorim nejake videjko na youtube a rychlo prepnem na fullscreen este predtym nez sa zacne prehravat tak vsetko funguje normalne, mozem zvacsovat a zmensovat obraz kolko chcem, ale ked uz sa video prehrava a az potom dam na full screen tak to nefunguje.
este nejake napady?
Re: YouTube - problem so sledovanim videa na full screen
mam podobny problem tak nechcem zakaladat novu temu.. na ytb som dal omylom zakazat rezim na celu obrazovku a teraz neviem zvecsit videa
nevie niekto kde to vratim s5 ?
pouzivam operu 33
pouzivam operu 33
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kzS^: Skus v prehliadaci do riadku, kde pises www adresu napisat toto a daj enter: about:permissions
Potom tam najdi YouTube a zmen nastavenia.
Potom tam najdi YouTube a zmen nastavenia.
Web stránka nie je dostupná
Web stránka na adrese opera://permissions/ môže byť dočasne nedostupná alebo bola trvalo presunutá na inú adresu.
// ale uz som to nasiel aj tak dik
Web stránka na adrese opera://permissions/ môže byť dočasne nedostupná alebo bola trvalo presunutá na inú adresu.
// ale uz som to nasiel aj tak dik