YP-U3 - problém s mp3
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
YP-U3 - problém s mp3
Mám 2 rovnaké mp3-ky - YP-U3 od Samsungu. Jedna mi ide bez problémov, ale druhú mi môj PC nenájde. No skúšala som ho v inom PC, tam ho našlo, ale v tabuľke, ktorú zvyklo vyhadzovať pri pripojení hardwéru nie je možnosť "otvoriť zložku". Doteraz fungovala OK, no preinštalovali mi Windows, a už to nejak nechce ísť. Skúšala som aj iné USB porty, nenájde ju nikde. Mám nainštalované aj CD, čo bolo k mp3-ke. Mám aj všetky programy, ktoré sú potrebné, chýba mi len USB 2.0, ale ako som už spomínala, druhú takú istú mp3-ku mi bez problémov pripojí. Reklamáciu mi neuznali, lebo im vyhodilo tú tabuľku, hoci ani oni tam nemali možnosť "otvoriť zložku". Už mi ju aj preformátovali. Nič nepomáha a mňa to už hnevá. Nevie niekto poradiť?
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
áno, mám to nainštalované
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 18:04 )
Predať? No, kšefty sú kšefty... Ale oni popravde rovnaké nie sú... Farba je odlišná... A sestra by ma prihlušila, keby som jej speňažila mp3-ku
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 20:56 )
No takže...bola som ju reklamovať (už druhýkrát)...Poslali mi ju späť s tým, že bolo niečo so softvérom. Ale mne stále nekomunikuje s PC. Vôbec ju nepripojí a ani nevyhodí tabuľku, ktorú by malo vyhadzovať. Keď ju k nemu pripojím, vypíše na mp3-ke "disconect". Vo viste sa ju podarila preformátovať, ale ja mám windows. Skúšala som ju pripojiť aj k inému PC s windows-om, no nekomunikuje ani s ním.
//autoeditácia príspevku ( 13 May 2008, 18:04 )
Predať? No, kšefty sú kšefty... Ale oni popravde rovnaké nie sú... Farba je odlišná... A sestra by ma prihlušila, keby som jej speňažila mp3-ku
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 20:56 )
No takže...bola som ju reklamovať (už druhýkrát)...Poslali mi ju späť s tým, že bolo niečo so softvérom. Ale mne stále nekomunikuje s PC. Vôbec ju nepripojí a ani nevyhodí tabuľku, ktorú by malo vyhadzovať. Keď ju k nemu pripojím, vypíše na mp3-ke "disconect". Vo viste sa ju podarila preformátovať, ale ja mám windows. Skúšala som ju pripojiť aj k inému PC s windows-om, no nekomunikuje ani s ním.