Z futbaloveho zapasu medzinarodny skandal
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Z futbaloveho zapasu medzinarodny skandal
Co na to hovorite ? vyjadrite sa k tomu prosim lebo mne sa to zda ako jasna provokacia madarskej mensiny na slovensku alebo samotnych madarov v madarsku . Ako vravel minister Kalinak ked sa hralo s polskom alebo hocikym inym a policia zasiahla nikoho nic nebolelo ale z tohoto je hned skandal. Dalej sa pytam ako je mozne ze madari palia slovensku vlajku a verejne vyhlasuju ze slovensko neexistuje ? Preco sa na to nepozrie ci uz EU alebo ktokolvek iny ? Keby sa nieco podobne stalo na slovensku tak smk by sa hned utekalo stazovat .... Dufam , ze som sa nikoho nedotkol ....
predbehol sima.....chcel som tu napisat tuto temu aj ja....
tu je nejaky material ktomu:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/s ... t-nenavist
edit:K**A FIX......ktory debil mi dal zase K- za moj avatar........je to moj nazor.....zato ze sa nehlasim k krestanstvu a k z brainwashovaniu hlav tak co uz som debil co si zaslu k-????ked si to myslit nahajte ma v svojej pravde.......mne je jedno aky je vas nazor........AK MA ESTE NIEKTO PROBLEM NECH MI HO POVIE ROVNO A NECH SA PODPISE......chudaci.......bohasttvo takto sa nastvat normalne mi zilka na cele navrela
tu je nejaky material ktomu:
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/s ... t-nenavist
edit:K**A FIX......ktory debil mi dal zase K- za moj avatar........je to moj nazor.....zato ze sa nehlasim k krestanstvu a k z brainwashovaniu hlav tak co uz som debil co si zaslu k-????ked si to myslit nahajte ma v svojej pravde.......mne je jedno aky je vas nazor........AK MA ESTE NIEKTO PROBLEM NECH MI HO POVIE ROVNO A NECH SA PODPISE......chudaci.......bohasttvo takto sa nastvat normalne mi zilka na cele navrela
a co chcete pocut? ze madari su dementi a ze slovaci rulez? alebo o co vam teraz ide? chcete si len zanadavat alebo wtf? velmi dobre viete, ze sa to zvrhne na hromadne nadavanie madarom
budete potom presne ako slota a to nie je ziadna vyhra.
edit: ale inak moj nazor: rad by som vedel, co z toho vsetkeho je pravda a co nafuknuta bublina. podla mna to je presne tak, ako aj s terorizmom apod- cim viac sa o tom hovori, tym je to horsie, resp. tym viac to ludia vnimaju a robia to horsim. a potom to je ako lavina, najprv strapata pani, potom zamalovane tabule a neviem co este... taketo veci treba brat s urcitou rezervou a trochou ignoracie. je to ako male decko, ktore ked robi nieco zle, tak cim viac to ludi bude srat, tym viac to bude robit. no ked si ho prestaneme vsimat, postupne ho to omrzi. tiez nemozeme z par ludi, ktori robia pcviny vinit cely narod (ci uz slovensky alebo madarsky). ked niekto zamaluje tabulu, nemozeme povedat, ze je takych vsetkych zvysnych 10mil madarov. ked slota nieco zadrie, nemozete povedat, ze sme taki vsetci.
tato tema bude len zbytocnie rozhnevavat a delit ludi na 2 tabory, ktori si budu nadavat a urazat sa. a toto sme chceli slovaci? toto?
edit: ale inak moj nazor: rad by som vedel, co z toho vsetkeho je pravda a co nafuknuta bublina. podla mna to je presne tak, ako aj s terorizmom apod- cim viac sa o tom hovori, tym je to horsie, resp. tym viac to ludia vnimaju a robia to horsim. a potom to je ako lavina, najprv strapata pani, potom zamalovane tabule a neviem co este... taketo veci treba brat s urcitou rezervou a trochou ignoracie. je to ako male decko, ktore ked robi nieco zle, tak cim viac to ludi bude srat, tym viac to bude robit. no ked si ho prestaneme vsimat, postupne ho to omrzi. tiez nemozeme z par ludi, ktori robia pcviny vinit cely narod (ci uz slovensky alebo madarsky). ked niekto zamaluje tabulu, nemozeme povedat, ze je takych vsetkych zvysnych 10mil madarov. ked slota nieco zadrie, nemozete povedat, ze sme taki vsetci.
tato tema bude len zbytocnie rozhnevavat a delit ludi na 2 tabory, ktori si budu nadavat a urazat sa. a toto sme chceli slovaci? toto?
-
pinacolada
Guru wannabe
este tolkoto som chcel: poznam vela madarov, ci uz tu na slovensku a niekolko aj v madarsku spolu s presidlencami. vsetci az na drobne vynimky su normalni a vela z nich odsudzuje aj madarsku vladu ako sa k tomu stavia. ja som priamo z galanty a aby som pravdu povedal, take veci, ako nejake roztrzky medzi SVK a HU som za 20 rokov zivota este nevidel. podobne aj v mestach v HU, ako je napriklad Bekesska Caba, Paks a ine, kde su kvanta presidlencov. vsetci sa tam maju v pohode a nie je to len nejaka zasterka pre priselcov a divadielko pre turistov
edit: inak deti, mohli by ste sem pisat aj vek, cisto pre zaujimavost (a kto nie je vysraty srab ho moze napisat aj realny). zaujimalo by ma totiz, kto ma nazory pomylene od rodicov a kto sam od seba
edit: inak deti, mohli by ste sem pisat aj vek, cisto pre zaujimavost (a kto nie je vysraty srab ho moze napisat aj realny). zaujimalo by ma totiz, kto ma nazory pomylene od rodicov a kto sam od seba
-
addictor
Medium Star
no netvrdim, ze suhlasim so vsetkymi jeho nazormi... narazal som, ze podava aj rozumne myslienky primityvnym sposobom jemu podobnym... asi sme sa zle pochopili alebo som sa zle vyjadril...ades napísal:...
staci kluknut dole na ICQ...ades napísal:edit: inak deti, mohli by ste sem pisat aj vek, cisto pre zaujimavost (a kto nie je vysraty srab ho moze napisat aj realny). zaujimalo by ma totiz, kto ma nazory pomylene od rodicov a kto sam od seba
BTW: aspon niekto ma gule, aby sa do K- podpisal...
ades: 22 
Tak som si to vcera nastudoval a moje zavery su:
- tych "fanusikov" na stadione pekne zmastili a dokonca si myslim, ze si to aj zasluzili, kedze tam policajtov este aj provokovali
- nechapem preco z toho Csaky zacal robit skandal, ked bitku dostali akurat extremisti, ktori boli zhodou okolnosti aj madarmi, no podla Kalinaka rovnako dostali aj slovenski "fanusikovia"
- este viac nechapem co zacali ti blazni v Budapesti tak protestovat, ze museli spalit nasu vlajku...a co ma dostalo uplne, boli vyhlasenia zhromazdenych na namesti, ktori tvrdili nieco v zmysle, ze sme im ukradli uzemie; ze ziadne Slovensko nie je, ze to je iba Felvidek, ... (bolo to vcera v spravach TV JOJ, kto chce, moze si to pozriet)
- Tiez nechapem, preco este nas cteny premier nevydal jednoznacne stanovisko, aby situaciu upokojil, to iste plati aj pre madarsku stranu
- obavam sa toho, ze madarsku vlajku budu palit aj u nas, z toho bude zas skandal, najlepsie by bolo, keby sa nacionalisti zo slovenska aj z madarska stretli na nejakom poli a tam si to vybavili, hned by bol svet krajsi
//racto: vlajku palilo niekolko primitivov, nemozes na zaklade toho odsudzovat cely madarsky narod, alebo si myslis ze niekto, kto ma rodinu, deti, pracu a je so svojim zivotom spokojny, potrebuje aby bolo k Madarsku pripojene aj juzne Slovensko?
Tak som si to vcera nastudoval a moje zavery su:
- tych "fanusikov" na stadione pekne zmastili a dokonca si myslim, ze si to aj zasluzili, kedze tam policajtov este aj provokovali
- nechapem preco z toho Csaky zacal robit skandal, ked bitku dostali akurat extremisti, ktori boli zhodou okolnosti aj madarmi, no podla Kalinaka rovnako dostali aj slovenski "fanusikovia"
- este viac nechapem co zacali ti blazni v Budapesti tak protestovat, ze museli spalit nasu vlajku...a co ma dostalo uplne, boli vyhlasenia zhromazdenych na namesti, ktori tvrdili nieco v zmysle, ze sme im ukradli uzemie; ze ziadne Slovensko nie je, ze to je iba Felvidek, ... (bolo to vcera v spravach TV JOJ, kto chce, moze si to pozriet)
- Tiez nechapem, preco este nas cteny premier nevydal jednoznacne stanovisko, aby situaciu upokojil, to iste plati aj pre madarsku stranu
- obavam sa toho, ze madarsku vlajku budu palit aj u nas, z toho bude zas skandal, najlepsie by bolo, keby sa nacionalisti zo slovenska aj z madarska stretli na nejakom poli a tam si to vybavili, hned by bol svet krajsi
//racto: vlajku palilo niekolko primitivov, nemozes na zaklade toho odsudzovat cely madarsky narod, alebo si myslis ze niekto, kto ma rodinu, deti, pracu a je so svojim zivotom spokojny, potrebuje aby bolo k Madarsku pripojene aj juzne Slovensko?
-
seth82
Darca
Madarska vlada robi to, co bolo kedysi v antickom Rime pravidlom: 'Dajte ludom hry a oni vas budu milovat'. A ako to myslim? Madarsky stat je v uplnej riti, co sa tyka financneho spravovania, pred par tyzdnami bol na pokraji krachu, dotovala ho ECB sumou skoro 600 Mld SKK, co je tusim 1.5 krat nasho rocneho statneho rozpoctu. Forint klesa, akcie tiez, nezamestnanost stupa, maju tam proste neskutocny bordel, a to im (a pobaltskym statom) S&P predpovedaju dalsi krasny dopad krizy. No a pretoze sa toto vsetko takto deje, madarska vlada medializuje cokolvek, co sa jej hodi a snazi sa odvadzat pozornost ludi od veci statnych. A nase hviezdicky Slopa, Fikokot atd na to piskanie krasne do rytmu tancuju a tym padom vznikaju taketo vselijake vasne, ktore ma uz za tie roky zacinaju pomaly ale isto nudit. Presne tento pripad je aj inkriminovany futbalovy zapas, zaciernovanie dvojjazycnych nazvov obci na oboch stranach hranic atd atd atd...
Mimochodom, pre Adesa: mam 26.
Mimochodom, pre Adesa: mam 26.
Tato tema tu uz je
http://www.hojko.com/slovensko-vs-madarsko-t105222.html
+ dalsie temy o madaroch v politike.
http://www.hojko.com/slovensko-vs-madarsko-t105222.html
+ dalsie temy o madaroch v politike.
-
ledenaster
Medium Professional
obyčajným ludom je to jedno a vzťah madari a slováci majú na háku, to iba politici robia rošošo!
ale v poslednej dobe to pekne vrie a nechápem čo z toho robia takú vedu- ved aj poliaci dostali na hubu a nič z toho nebolo, iba madari vykrikujú ako malé deti- mali ich utasať ešte viac aby mali prečo vykrikovať
(ako ja mám kopec kamošov madarov takže nič proti ale čo je vela to je vela )
ale v poslednej dobe to pekne vrie a nechápem čo z toho robia takú vedu- ved aj poliaci dostali na hubu a nič z toho nebolo, iba madari vykrikujú ako malé deti- mali ich utasať ešte viac aby mali prečo vykrikovať
suhlasim ze obycajnym ludom to je jedno.....je to len konflikt medzi nacionalistami....avsak zacinaju hovorit a robit to co sa dotyka kazdeho slovaka//palenie vlajky,vykrikuju ze Slovensko neexistuje,chcu nas dvojkriz z vlajky......a ine/// a tieto veci burcuju aj obycajnych ludimito85 napísal:obyčajným ludom je to jedno a vzťah madari a slováci majú na háku, to iba politici robia rošošo!
ale v poslednej dobe to pekne vrie a nechápem čo z toho robia takú vedu- ved aj poliaci dostali na hubu a nič z toho nebolo, iba madari vykrikujú ako malé deti- mali ich utasať ešte viac aby mali prečo vykrikovať![]()
-
Masaker
Medium Professional
ako mozu mat oni ich trojvrsie? skor pole.. myslim si ze dac a fans bola cista provokacia a hladanie zamienky na rozbehnutie niecoho vacsieho.. vyjadrenia ze sme len pseudo statik su uz poburujuce ... a to co dneska v spravach vykrikovali.. tak co je moc to je moc... doteraz to bol konflikt nacionalistov! a odteraz je to aj o hrdosti kazdeho slovaka...ak maju daka tlupa madarov z nas robit psov ktory nemaju na svete svoje miesto.. tak toto nieee:D a take keci ze sme v eu ze konflikt byt nemoze to su keci.. pretoze nikto by nam nepomohol! maju dost vlastnych problemov s financnou krizou.. a kazdy by sa na nas vykaslal.. toto je o narodnej hrdosti a jednoznacne o schopnosti funkcionarov statu a obycajnych ludi chranit svoju hrdost!