z xp na windows 7
z xp na windows 7
Chcem si naisntalovat windows 7 kedze xp je u predsa len trochu zastarale. ohladom zalohovnia asi nic neostane na disku vsak cize si budem musiet kupit nejaky externy disk kde to vsetko nahadzem a zalohujem. po druhe instaloval som len xp tak sa chcem spytat ci je to nejako podobne lebo docital som sa ze z xp na windows 7 je to predsa len omnoho zlozitejsie.
Re: z xp na windows 7
Nemusíš kupovať žiadny externý disk na zálohu. Ak máš dve partície (C: a D:), dôležité údaje si skopíruj na druhú partíciu (nesystémovú), pri inštalácii 7ky sformátuješ systémovú partíciu C: a na ňu nainštaluješ Windows a všetky údaje Ti ostanú na druhej partícii D:.
Prípadne ak máš iba jedno C: ..a máš dostatok miesta, môžeš cez Partition Manager, Acronis Disk Director.. a podobné programy na prácu s partíciami.. vytvoriť z voľného miesta novú partíciu, kde si tie veci zálohuješ.

Prípadne ak máš iba jedno C: ..a máš dostatok miesta, môžeš cez Partition Manager, Acronis Disk Director.. a podobné programy na prácu s partíciami.. vytvoriť z voľného miesta novú partíciu, kde si tie veci zálohuješ.
ano samozrejme mam dve pariticie. viem e tatko to fungovalo pri instalaci xp ze mi ostalo vsetko napr na D. iba C som naformatoval a nainstaloval xp. takze to funguje aj pri windows 7 tak to je parada. lebo neviem potom co som cital za clanky...
Funguje rovnako, dáš formát iba C a na C aj nainštaluješ systém. A ja by som povedal, že inštalácia Windows 7 je jednoduchšia ako inštalácia Windows XP.
ok diky tak to by som mal zvladnut potom v pohode
. ale ak by ste mali niekot nejaky navod na instalaciu tak by nebolo zle 
Nefunguje ti Google? » PC.sk | Microsoft Windows 7 - Inštalácia na sto spôsobov
tak uz som to uspesne nainstaloval. teda nejde mi klavesnicu ktora je s usbckom tak som musel zapojit staru sunku. neviete poradit aku ju rozbeham ci aj k tomu potrebujem nejaky driver ? a dost som sklamany ze mi uz nepojde tlaciaren lebo sa mi neda naisntalovat , podporuje max vistu 
ovladace z visty funguje aj na sedmicke, vyskusaj.....
a klavesnicu mas aku ?
a klavesnicu mas aku ?
vsak som skusal preto to pisem. skusam stihanut nejaky novsi driver pretu tlaciaren. hp2100. klavesnica je cherry znacka kupovana v nemecku.
tak stiahol som novu verziu a ide tlaciaren . a klavesnica ked ju dam do predu do usb ide a vzadu nic tak nechapem.
tak stiahol som novu verziu a ide tlaciaren . a klavesnica ked ju dam do predu do usb ide a vzadu nic tak nechapem.
Iné USB zariadenie v zadných portoch ide? Skúšal si všetky porty? Otvor Správcu zariadení (klik pravým tlačidlom myši na Počítač » Spravovať » Správca zariadení) a skontroluj, či ti nechýbajú nejaké ovládače (žltý výkričník).
nechybaju ziadne ovladace. a ostatne veci idu v tych protoch ako napr tlaciaren myska a tak. uz to neriesim zapojil som to dopredu, hlavne ze ide.