začiatočník a webstranka :(
začiatočník a webstranka :(
prosim prosim o radu
mam dorobit jednu webstranku ale som uplne stratena, neviem co s tym, bolo mi doporucene stiahnut si dreamweawer - ten mam, a mala by som to "prepojit" alebo ako sa to nazyva s exohosting.sk ale ja absolutne neviem ako
pristupove udaje mam, je tu niekto ochotny kto by mi poradil?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: začiatočník a webstranka :(
tak buď chceš tú stránku dokončiť, alebo publikovať. Ak nie je dokončená, tak ju musíš v tom dreamweaveri dorobiť. A ak už je hotová,t ak je ti nanič a treba ti nejakého ftp klienta. Ak však nevieš čo s tým, tak si sa na to nemala dávať.
takto: ona dokoncena je, bola spravena len tak "provizorne" robila ju jedna holka, na strednom Slovensku, sef prestahovala firmu na zapad a mam ju znovu spravit, resp. upravit
mozes sem hodit link na tu stranku nech sa pozrieme co je to zac? 
Klasicke HTML-ko + CSS, ak mas pristupove udaje na FTP, tak sa tam pripoj stiahni si to a nasledne upravuj v dreamweaveri
Aj ked v podstate prerabat toto, to radsej spravit nove
mam pristupove udaje, aj som sa pripojila, mam aj dw. ale neviem ako to stiahnut
Tu je sice upload, ale funguje to rovnako...len ked nevies ako to vobec stihnut z FTP ako chces potom upravovat tu stranku.
edit// preco by si nespravila na tu istu adresu nieco nove? ved to co sa zobrazi po zadani http://www.nieco.sk zalezi od toho ce je nakopirovane na tom FTP
edit// preco by si nespravila na tu istu adresu nieco nove? ved to co sa zobrazi po zadani http://www.nieco.sk zalezi od toho ce je nakopirovane na tom FTP
nove?? ale to uz nespravim nove na tu istu www adresu ci?Bobr napísal:Klasicke HTML-ko + CSS, ak mas pristupove udaje na FTP, tak sa tam pripoj stiahni si to a nasledne upravuj v dreamweaveri
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 14:28)
no oc ti mam nato povedat..musim
//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 14:30)
aaaa uz som stiahla nejake subory, bolo ich tam 5 a su zaZIPovane
videm, ze v tom mas znacny gulas
takze pekne sadnut, otvorit http://www.jakpsatweb.cz/ a studovat
(ked teda musis)
diky moc
uz sa chytam ale troska
len mi to nechce dreamw. otvorit
keď sa ti pokazí auto, budeš ho sama opravovať? nie, necháš to niekomu kto to vie. V tomto prípade by som postupoval tak isto.
A ten kto to vie sa s tym narodil alebo sa to naucil ?propernex napísal:keď sa ti pokazí auto, budeš ho sama opravovať? nie, necháš to niekomu kto to vie. V tomto prípade by som postupoval tak isto.
a naučil sa to za 10 minút?, ona potrebuje urobiť web hneď, nie sa ho najskôr rok učiť, nevie skopírovať dáta z ftp ako chce upraviť nejakú stránkuLukasqoO napísal: A ten kto to vie sa s tym narodil alebo sa to naucil ?