Zaľúbiť sa do zadaného
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
shadow...bude to troska tvrde..pises ze ju mad rad a ze ma chalana a ze sa jej do toho nechces pliest...a co ides robit? ide sa jej do toho zamotat..a stale sa do toho motas..ja viem ze to je tazke..ale tak si uvedom ze ma chalana a ma ho rada a ty nemas pravo jej do toho "skakat" (nic v zlom)Shadow_blaster napísal:mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no
-
Shadow_blaster
Light Star
to ze sa po kazdom lepi mozno neni uplne tak ako sa ti zda ... ta co sa pacila (trozku este paciShadow_blaster napísal:mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no
-
midnight_man
Guru
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
kua shadowShadow_blaster napísal:no boys dakuem vam za vase nazory slavo asi mas pravdu midnight je nam to jasne uz viem ako mam reagovat na nu ked sa so mnou bude musiet porozpravat bo ja sa s nou porozpravat chcem a rovno do ocijej poviem ze uz ju nechcem aj ked to bude tazke a budem si musiet zvykat
Hej hej midnight ma pravdu ... ona to nepotrebuje vediet ci ju chces alebo nie ... kasli na to nic nerob nechaj to tak ako to je ... povedz si ze zivot je svina ze preco sa to muselo stat prave mne
... chvila budes zdeptany ale zviknes si uvidis
potom si uz len povies ze je to normalny den
hehe .... a ako sa hovori cas vylieci vsetky rany ... viem ze je to otrepane ze to tu pise kazdy druhy clovek
a uz sa to tu omiela stale dookola ale asi to plati ... casu treba na to dost ale ved cely zivot mas este len predsebou takze ho budes mat dost
a pride niejaka ina to je iste neboj 
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
to je pekne ale maximalny ucinok aky s toho bude bude asi to ze budes vyzerat ako magorShadow_blaster napísal:pocuj dobrak))) ja jej to musim povedat lebo ak jej to nepoviem tak odpadnem inak ona sa okolo mna mota taktiez so mnou flirtuje tak ja uz neviem v poodstate musim jej to povedat jednoznacne alebo sa napijem ako doga apojdem za nou a tak jej to vysvetlim alebo jej napisem sms alebo co proste musim
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
ano nemal by si to robit ... tu nikdo nepise ze je to lahke ... myslim ze mi ta chapeme sami sme to prezili je to nesmierne tazke ale nic by si tym nezmenil ak by si jej to povedal ... vyzeral by si vazne len ako magor ale napr. o mne si to mysli polka skolyShadow_blaster napísal:vies to neni take lahke vykaslat sa na nu myslis ze by som to nemal robit???? bo ssa mi zacina ina bab pacit tiez celkom pekna a VOLNA
//edit ... ked tak rozmyslam tak v podstate aj keby si po mej hned skocil nemas si co vycitat sak ta prva ta nechce nic si s nou nikdy nemal a ta druhha je volna a paci sa ti ... tak len smelo do toho ...
-
Shadow_blaster
Light Star
Midnight: :no tak vies co radsej ta posluchnem tak si alebo si radsej oddychnem??? fu neviem a si sa od doktorky vypisem na choru a mam vp do skoly chodit tyzden bez nej bude ako tyzden v pekle ale musim to dako vydrzat
uvidime no
Slavo::no radsej to spravim ale neskor este chvilku opckam bo neaku moc velku chut na vztah zeby teraz hned no
nic moc nevim ale urcite porozmyslam
nad tou volnou(luciou) hmm no nic uvidime dakujem chlapci este raz
Slavo::no radsej to spravim ale neskor este chvilku opckam bo neaku moc velku chut na vztah zeby teraz hned no