Zdravim, mam taky dotaz da sa zablokovat pristup na eshop aj nejak inak ako len na IP adresu ?
ide o to ze mi chodia objednavky od pani ktora ich neprebera...
a raz je to z IP 37.188.186.1 potom zase 37.188.xxx.xx cize blokovat to nema zmysel a asi ani zablokovat len tie prve cisla 37.188.xxx.xx kedze by ich mohlo mat viac ludi
popripade mam od pani este emaily tak ci by z nich neslo zistit nieco viac...
Zablokovanie pristupnu na eshop
-
Mek
Addict - Príspevky: 3812
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zablokovanie pristupnu na eshop
No, tu je jasny umysel ti uskodit a ten umysel tu stale bude. Nebolo by lepsie proste prestat ponukat platbu na dobierku? Alebo len pre stalych zakaznikov, ktori uz v minulosti maju napr. 3 vybavene objednavky...
Zablokovanie pristupnu na eshop
to je dost hlupy napad pre eshop nemyslis?
urcite je lepsi napad zablokovat jej pristup a urcite sa to da, pretoze u nas vo firme sme mali zablokovane pristupy na konkurencne firmy z mne nepochopitelnych pricin, zo svojej pozicie som tie pristupy ale potreboval tak mne to potom osobitne odblokovali[emoji2369]
urcite je lepsi napad zablokovat jej pristup a urcite sa to da, pretoze u nas vo firme sme mali zablokovane pristupy na konkurencne firmy z mne nepochopitelnych pricin, zo svojej pozicie som tie pristupy ale potreboval tak mne to potom osobitne odblokovali[emoji2369]
jasne ze ide o to uskodit, pani spravila 1. objednavku ktoru neprebrala cize sa mi vratila, nato dala zle hodnotenie ze jej nic nedoslo tak objednala u konkurencie...
lenze teraz spravila dalsiu objednavku s tym ze tam dala neexistujuce tel.cislo ( a asi aj adresa bude fake )... blbe je ze neprebratie sa neda nijak riesit....
zablokovat pristup bude asi najlepsie, ale ako ked ked to vyzera ze ma dyn. IP adresu
lenze teraz spravila dalsiu objednavku s tym ze tam dala neexistujuce tel.cislo ( a asi aj adresa bude fake )... blbe je ze neprebratie sa neda nijak riesit....
zablokovat pristup bude asi najlepsie, ale ako ked ked to vyzera ze ma dyn. IP adresu

Vyriešiť sa toto ani veľmi nedá, veď môže tam niekto dať fake tel. číslo a všetko.
Podstatnou otázkou je, že prečo to robí? Asi bude nejaký dôvod.
Podstatnou otázkou je, že prečo to robí? Asi bude nejaký dôvod.
-
hojko
Site Admin - Príspevky: 37398
- Kontaktovať používateľa:
Pokial vidis IP pri objednavke, tak treba zavolat na cislo v objednavke, ze si overujete objednavku, nakolko tovar pride na sklad az zajtra, takze to viete poslat az zajtra, ze ci jej to nebude prekazat. A vybavene
Ked sa dovolate, odoslete. Ked nie, tak nic neposlete. A nech si niekde na Heureke dava hodnotenie, to viete predsa dokazat dokazom od podania zasielky, neprebratia zasielky...

konkurencia najskor
pre lepsie ceny...