Prosím Vás o pomoc, nechtiac som zablokoval rádio /odpojil som batériu/ a teraz si neviem poradiť pretože toto radio nieje totožné s autom s mojim VIN číslom a teda kód ktory my zaslali z Volva nieje dobrý... Ak sa nájde niekto kto my vie pomôcť, budem mu vďačný...
na rádiu su tieto údaje
typ rádia Volvo SC-700
3533542-1
Serial. no.: V00770 H3123133D
Zablokovaný rádio
Re: Zablokovaný rádio
zdar
mal som obdobny problem s radiom a neviem ako ty ale nie som ani mechanik ani elektrikar a tak som to spravil asi tak ako vacsina
siel som do servisu, tam sa na to ten tipek pozrel a behom 3 minut to mal hotove a radio frcalo ako nove, zaplatil som mu za to 150 skk ak ma pamat neklame - vtedy este boli koruny...
neviem nad cim rozmyslas a preco to tak nespravis, jedine ak by si nebol povodny majitel radia
p.s. nazov temy mi znie trosku madarsky
alebo cesky
mal som obdobny problem s radiom a neviem ako ty ale nie som ani mechanik ani elektrikar a tak som to spravil asi tak ako vacsina
siel som do servisu, tam sa na to ten tipek pozrel a behom 3 minut to mal hotove a radio frcalo ako nove, zaplatil som mu za to 150 skk ak ma pamat neklame - vtedy este boli koruny...
neviem nad cim rozmyslas a preco to tak nespravis, jedine ak by si nebol povodny majitel radia
p.s. nazov temy mi znie trosku madarsky