Zabudla som svoje heslo
Zabudla som svoje heslo
Zdravím vás ľudia, prednedávnom som si zmenila svoje heslo na pokeci, no bohužiaľ za ten čas som ho už aj stihla zabudnúť. Nemám tam zadanú e-mailovú adresu ani telefónne číslo pre zaslanie nového hesla pri zabudnutí. Čiže dá sa nejakým spôsobom "hacknúť" vlastný účet, prípadne inak zistiť dané heslo? Poprosím vás len racionálne odpovede, ďakujem:)
Re: Zabudla som svoje heslo
Preco to sem pises 4x? Co keby si si najskor precitala pravidla tu na fore?
Nie, tvoj ucet sa neda hacknut. Pokial mas zaujem sa dostat k uctu, tak kontaktuj podporu priamo Pokecu.
Nie, tvoj ucet sa neda hacknut. Pokial mas zaujem sa dostat k uctu, tak kontaktuj podporu priamo Pokecu.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kamos nedavno riesil rovnaku situaciu. Musel byt hodne asertivny, inak mu tvrdili, ze sa to neda. Po velkom ukecavani si od neho vypytali rozne udaje tykajuce sa uctu, ktore by mohol vediet iba majitel, a heslo mu zresetovali. Dostal upozornenie, ze si ma nastavit e-mail a telefonne cislo pre takuto situaciu v buducnosti.
Ak máš Google Chrome, tak tam si vieš pozrieť uložené heslá.
Prečo mi to pripomína 1487 ďalších tém (nie len tu na Hojku), kedy si akože niekto zabudol heslo, ale reálne sa len niekto chce nabúrať do účtu frajerky, alebo baby po ktorej pokukuje, aby si očekoval fotky a správy? 
-
starysomar
Hardcore addict
Lebo je to pravda