Zabudnuta holka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Zabudnuta holka

Príspevok od používateľa Gangy »

Fabo napísal:Gangy kto ako. Samozrejme zalezi od baby, ked suka neda, pes neje*e.
Presne tak, musis sa spoliehat na to ze ta tvoja priatelka nepodvedie a nie na to ze nebude mat s kym, lebo je zadana. Taky pristup je na hlavu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mr_margera napísal:Nie, len môžeš k nejakej telesnej vade prísť, keď budeš strkať niečo tam kam nemáš ;)
nooo presne tak,

//autoeditácia príspevku (05 Apr 2010, 20:23)
Fabo napísal:Gangy kto ako. Samozrejme zalezi od baby, ked suka neda, pes neje*e.

qwerty ma prekvapuje ze na to nemas pripraveny checklist :D Sice to mozno bude zniet ako provokacia, ale mna to len normalne zaujima, ako by dopadla po porovnani s legendarnymi A4kami?
:P cches to fakt vediet ako by dopadla podla mojich A4iek? fakt? SERIEM na moje A4ky, ... proste sa mi paci a konec. To je o tom pohlade, postavu ma poperfektnu a zlata je.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Tak som sa tešila, že qwertyho téma a taká nudná. Normálne som nadobudla pocit, že qwerty sem- tam napíše aj niečo normálne (niektoré tie príspevky tak celkom vyznievajú) a len čakám, kedy to niečím zabije :) Keby si všetko tak strašne neriešil, idem s ňou von, pokecáte o zážitkoch z tábora, o tom, ako sa jej darí, čo má nové, ako žije a spústa ďalších tém.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Najprv si zisti nejaké fakty o jej drahom a o tom, či jej je až taký drahý a až potom špekuluj nad ostatným.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty-xyz napísal::P cches to fakt vediet ako by dopadla podla mojich A4iek? fakt? SERIEM na moje A4ky, ... proste sa mi paci a konec. To je o tom pohlade, postavu ma poperfektnu a zlata je.
:smt023 Predsa su tam nejake zarodky rozumu :)
qwerty-xyz

Fabo napísal:
:smt023 Predsa su tam nejake zarodky rozumu :)
:D no zarodky rozumu zvitazili na plnej ciare, reku ze idem aj dneska ,ved podla toho kedy to pisem viete moj navrat z diskoteky, ze sa s nou dam do reci bude sranda, ale tak dneska to bola pecka v tom ze bolo uz viacero partii a kopec kamaratov. No a ako oni tvrdili a ako som ja nasledne videl, popi*ofka!!!
Holka je defka prvej triedy, zadana NENI, ma to len napisane vyhlasuje to o sebe ale v podstate ide s kazdym kto ma peniaze a lepsie vyzera (dneska to bolo ukaaaazkovo dokazane, ked vystriedala TROCH, a to z trochu inej vrstvy no ja som len cumel vyvaleny jak puk) Osobne som za nou bol normalka slusne, proste ale mna mala na haku cely cas, moji kamarati ktori ju BOHUZIAL poznali moc dobre mi to vraveli cely cas ze je sice kocka ale blba ako tágo, tak som to aspon uvidel na vlastne oci. :wink: Cize chlapci ked chcete temu mozte locknut, s holkou ja riesit nebudem nic, nemam na to financie, :-) a aj keby som mal tak to jednoducho nespravim, nemam rad taketo holky, co uz, ale nostalgia jak svina....
:roll: Ale aspon bola sranda nooo, to sa musi uznat, rosambo s policiou, bitky, dokaz kamaratovi ze kombinacia, vodka,absinth,vodka absinth je uz po vypitej flaske vo dvojici na rychlofku velmi zabita kombinacia, ten to rozdychaval hooodne dlho, jednoducho sranda ako ma byt. . . .
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty-xyz napísal:moji kamarati ktori ju BOHUZIAL poznali moc dobre mi to vraveli cely cas ze je sice kocka ale blba ako tágo
To si ale v prvom prispevku nespominal, ze?
Vsetci ti tu radia o dusu a nakoniec napises, ze aj tak je blba a vedel si to uz ked si zakladal temu. Ty sa musis fakt velmi nudit po nociach.
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Jednoznačne ju pozvi na spoločné lízanie zmrzliny kopček po kopčeku za doprovodu zapadajúceho slnka s nádychom oranžovej, ktoré bude sprevádzať tvoj stále stoporený pohlavný úd ! Zožneš úspech 8) 8)
qwerty-xyz

pryja napísal:To si ale v prvom prispevku nespominal, ze?
Vsetci ti tu radia o dusu a nakoniec napises, ze aj tak je blba a vedel si to uz ked si zakladal temu. Ty sa musis fakt velmi nudit po nociach.
:) ale hovno, co na tom nechapes, ... boli sme na diskoteke DVAKRAT, nedelu aj pondelok, a z toho len ja a JEDEN kamarat sme tam boli oba dni, ina boli rozdielne partie, a aj pocet kamaratov.(ti co isli nedelu uz pondelok nesli, .. chaaapes?) No a prvykrat, som ukazal len paru kamaratom co to je za holku, ale na druhej prisli kamarati co ju poznali(z thoo mesta boli nie ? ), preto osm pisal prispevok tu o piatej rano, lebo akurat ked som prisiel z diskoteky. :roll: a ja som vsetkym povdacny za nazor, akurat ze sa to tu rozbehlo behom 24 hodin, a na druhy den som pri nej bol zase tak vies, za ten cas medzi tym som ani ja ani vy nemohli vediet ze to bude taky typ holky . . . :wink:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

qwerty-xyz: rovno ti odpisem, nechce sa mi to cele citat, pises uz ty sam dlho :D

zober to opacne, ze teba oslovi nejaka slecna ze ste niekedy davno niekde boli. ty mesiac zalubeny. co by si spravil ?
podla veku asi teraz nemas cez 20, teda sancu, ze volna bude isto mas :D

edit: lol, som si precital tvoju rannu spravu... BEZ SI UZIT !!!
qwerty-xyz

plusminus napísal:qwerty-xyz: rovno ti odpisem, nechce sa mi to cele citat, pises uz ty sam dlho :D

zober to opacne, ze teba oslovi nejaka slecna ze ste niekedy davno niekde boli. ty mesiac zalubeny. co by si spravil ?
podla veku asi teraz nemas cez 20, teda sancu, ze volna bude isto mas :D

edit: lol, som si precital tvoju rannu spravu... BEZ SI UZIT !!!
:D uzit si pojdem az ked kamarata nahuckam aby mi pozical auto, len na prijazd k diskoteke nech vidi holka. (srandujem) je to defka, je to sice z jednej srany super, lebo je bohova, ale tak bohuzial.... ja sa sustredim na hladanie inych dievcat
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty-xyz napísal: :D no zarodky rozumu zvitazili na plnej ciare, reku ze idem aj dneska ,ved podla toho kedy to pisem viete moj navrat z diskoteky, ze sa s nou dam do reci bude sranda, ale tak dneska to bola pecka v tom ze bolo uz viacero partii a kopec kamaratov. No a ako oni tvrdili a ako som ja nasledne videl, popi*ofka!!!
Holka je defka prvej triedy, zadana NENI, ma to len napisane vyhlasuje to o sebe ale v podstate ide s kazdym kto ma peniaze a lepsie vyzera (dneska to bolo ukaaaazkovo dokazane, ked vystriedala TROCH, a to z trochu inej vrstvy no ja som len cumel vyvaleny jak puk) Osobne som za nou bol normalka slusne, proste ale mna mala na haku cely cas, moji kamarati ktori ju BOHUZIAL poznali moc dobre mi to vraveli cely cas ze je sice kocka ale blba ako tágo, tak som to aspon uvidel na vlastne oci. :wink: Cize chlapci ked chcete temu mozte locknut, s holkou ja riesit nebudem nic, nemam na to financie, :-) a aj keby som mal tak to jednoducho nespravim, nemam rad taketo holky, co uz, ale nostalgia jak svina....
:roll: Ale aspon bola sranda nooo, to sa musi uznat, rosambo s policiou, bitky, dokaz kamaratovi ze kombinacia, vodka,absinth,vodka absinth je uz po vypitej flaske vo dvojici na rychlofku velmi zabita kombinacia, ten to rozdychaval hooodne dlho, jednoducho sranda ako ma byt. . . .
mi-chau napísal:Problem obuvajuceho sa qwertyho do autorky je jednoduchy.. autorka by mohla ale nechce (aspon zatial), qwerty by strasne chcel ale nemoze, tak si vytvoril svoj svet v ktorom ma svoje teorie - v ktorych nie je on luzer, co si nikdy nevrzol, ale je naopak normalnym clovekom a vsetky ostatne zeny su ku*vy alebo su dobre, lenze akonahle qwertyloosera tieto dobre zeny odmietnu, tak zrazu nevyhovuju nespocetnym kriteriam nasho skromneho myslitela.
qwerty-xyz

:) mi-chau, nevies, nebol si tam tak nekecaj ....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako alfa samec si bol vtipnejší, to sa musí nechať. Starneš kamarát, starneš :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Audio pozor, to nebol pokus o vtip, to je analyza qwerty-ovho pohladu na zeny. To ani nema byt vtipne, to je smutne.
teda ak si reagoval na mna
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

suhlasim, michau vystihol postoj qwerterminatora velmi trefne...len este zabudol spomenut to ze navyse zaklada kadejake stupidne a prvoplanove temy ktorymi chce zufalo zaujat aby mal pocit ze je oblubeny alebo co...
qwerty-xyz

SchYzo napísal:suhlasim, michau vystihol postoj qwerterminatora velmi trefne...len este zabudol spomenut to ze navyse zaklada kadejake stupidne a prvoplanove temy ktorymi chce zufalo zaujat aby mal pocit ze je oblubeny alebo co...
:wink: znova sa mylis, ale to je v pohode si len clovek ako ini, len ma to niekedy nebavi ti to vecne vyvracat ale budiz. Zaujat nechcem, keby som chcel zaujat, postavim sa na namestie stiahnem gate a necham sa natocit aj TV aj sa ponahanam s policiou. Na fore? Viete co je zvlastne? MOJE teorie sa dokazat daju, vase nie, a aj napriek tomu budete tie moje odsudzovat, dokazat na zaklade coho? Na zaklade toho co som si zazil, co som videl, co som pozoroval, tak drzte laskavo pysky.
veci som si pozistoval su tak ako su BOHUZIAL, vas nazor? no mozem ho mat v riti, preco? vy ste tam so mnou boli? vy poznate tych ludi? vy ste kto ze mozte spochybnovat toto co som napisal ha? Ste nuly z braaatislavy a tak podobne ktore vedia hovno o tom kde som bol a s kym som bol, hovno o tom koho poznam a hovno o tom koho poznaju dalsi, takze vase oponovania mi su uuuuuplne zbytocne lebo proste NEVIETE, tato tema nech sa uzavrie, tento prispevok sa asi vzhladom nato co napisem zmaze. Ale este predtym poprosim nejakeho schopneho moderatora, lebo audiotrack ocividne masturbuje nad tym ako sa tu do mna iste individua obuvaju, aby to zavrel ... normalne temu, je s tym nejaky problem? ....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

za prve som vychodniar jak ty takze reci o blavakoch si strc vies kam...
a za druhe tie teorie si tam strc takisto....sa tu prezentujes ako nejaky skuseny borec a pritom zakladas je*** temy ako napr tato....
vies co chod do certa, kaslem na teba uz sa radsej nevyjadrujem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty is baaaack :D
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Na kieho boha potom zakladas temu, ked nakoniec povies, ze ti nemozu poradit lebo tam neboli a bla bla ... :mrgreen:
Zamknuté