Zabudol som heslo na fb.
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: Zabudol som heslo na fb.
nepotrebuješ alternatívny email. stačí ti obnoviť si heslo
https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover
https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover
nejdem zakladať novu temu.som prihláseny na FB,ale zabudol som heslo.da sa to nejako vytiahnut z cache resp z cookie? pouzivam chrome a medzi uloženymi heslami,ked dam spravcu ho nemam.
btw:samozrejme prihlasovaci email už tiež nefunguje,kedze som ho mal na stary azet,kde mi zrusili account a bol som lenivy si vytvoriť novy :-/
btw:samozrejme prihlasovaci email už tiež nefunguje,kedze som ho mal na stary azet,kde mi zrusili account a bol som lenivy si vytvoriť novy :-/
Okej uz ma odhlasilo a kedze som nevedel heslo,tak neslo zmenit uz udaje ako alternativny email pripadne t.c. ...jedinu moznost mo vyhodilo obnova hesla pomocou priatelov.vyberiem 3 friends a posle im kod.uz su odvtedy 2 dni a neprislo im nic,taktiez ani mne na novy email...niekedy bola moznost ze sa dali odfotit doklady atd.teraz to tam nie je...nejaky kontakt na nich taktiez neexistuje jedine to j*ble helpdesk forum,kde aj tak nikto nereaguje.nemali stw niekto podobny problem?
-
Pitbull666
Novice
Zabudol som heslo od svojho facebooku aj emailu chcel bi som zaslat heslo na novy email pomocou overenia doklado
v kde najdem tu možnost?
v kde najdem tu možnost?
Ludia co zabudnu heslo a aj email by nemali mat moznost pristupu k internetu.
-
Scorpion90
King
taki by nemali mat ani OP
-
Pitbull666
Novice
Heslo som menil pod vplivom alkoholu no ráno som si ho nepametal.Ak niekto vie ako sa dostat k tejto možnosti zaslania údajov, vopred ďakujem.
Aj na email si menil heslo ci co? Tak si daj obnovit heslo k emailu a potom si daj na FB obnovit heslo na mail.
-
Pitbull666
Novice
Od emailu som čiež menil a nieje možnost dostat heslo od emailu kedže som neudal tel:č je možnosť dostat len heslo od facebooku na nový email pomocou dokladov už som to raz našiel no teraz sa tam neviem dostať.
Ty si vlastne stratil svoju digitálnu identitu
.
Nevieš hodiť selfíčko na fejsbučik a prečítať si leták z lidlu, uf.
Alkohol je sviňa, kazí mozog
.
Nevieš hodiť selfíčko na fejsbučik a prečítať si leták z lidlu, uf.
Alkohol je sviňa, kazí mozog
ved na facebooku mas komplet postup. ides sa prihlasit na facebooku, kliknes na "Zabudli ste svoje heslo?", potom si najdes svoj profil on ti ponukne obnovu cez mail, kliknes na "Už k nim nemáte prístup?" a pokracujes...