Zacinam s 3ds MAX

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Zacinam s 3ds MAX

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Prosim chalani pomozte mi ako mam zacaz, ake tutorialy uplne od zakladu robit alebo ako vlastne zacat...? raz by som sa chcel prepracovat aby som vedel nieco aj sam vytvorit ale zatial som robil len jednu vec podla TOHTO
ale dostal som sa po vertex a newedel som s tym hybat ako je to tam :oops:

Prosim pomozte mi mam fakt vazny zaujem sa tomu venovat, ale som lama :cry:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Sleduj napr. tutoriály na

Kód: Vybrať všetko

http://www.programujte.com/
to bola moja prvá stránka, docela mi pomohla pri začiatku. Naľavo si vyber grafika a ďalej 3ds Max. A pre viac tutorialov ti stačí google, zadaj vetu 3ds Max tutoriály, 3ds Max tutorials etc.. :)
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

vieš čo , tutorials by som skúsil až neskôr , ja som raz robil v 3Ds Max , ale vedel som pitchu , potom som sa po cca roku vrátil (to jest asi pol roka dozadu) s tým , že si chcem urobiť 3D obyvačku (ktorá je dosť komplikovaná) ale vedel som veľké H , tak som začal len tak robiť kadejaké tvary , skúšal som upravovať , neskôr materiály , potom som pozrel nejaké tutoriály že čím sa čo dá urobiť , ale to len ten základný náčrt čo a ako a potom už len som sám upravoval detaily a tak a teraz už viem všetko čo treba , dobre modifikovať a tak , takže sa bav najprv sám , skúšaj pridávať polygony a upravovať ich,poprípade hrany či vrcholy upravovať , bav sa s materiálmi a uvidíš sám čo a ako a keď sa to sám naučíš , budeš mať aj väčšiu chuť do toho a lepšie sa ti bude robiť ako keby si si mal lámať hlavu nad tým čo kto a ako urobil a ako to spojazdnil ...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

danpark napísal:vieš čo , tutorials by som skúsil až neskôr , ja som raz robil v 3Ds Max , ale vedel som pitchu , potom som sa po cca roku vrátil (to jest asi pol roka dozadu) s tým , že si chcem urobiť 3D obyvačku (ktorá je dosť komplikovaná) ale vedel som veľké H , tak som začal len tak robiť kadejaké tvary , skúšal som upravovať , neskôr materiály , potom som pozrel nejaké tutoriály že čím sa čo dá urobiť , ale to len ten základný náčrt čo a ako a potom už len som sám upravoval detaily a tak a teraz už viem všetko čo treba , dobre modifikovať a tak , takže sa bav najprv sám , skúšaj pridávať polygony a upravovať ich,poprípade hrany či vrcholy upravovať , bav sa s materiálmi a uvidíš sám čo a ako a keď sa to sám naučíš , budeš mať aj väčšiu chuť do toho a lepšie sa ti bude robiť ako keby si si mal lámať hlavu nad tým čo kto a ako urobil a ako to spojazdnil ...
objavujes nieco co uz je davno objavene, na tutorialoch sa dobre zacina

www.3Dscena.cz
www.3Dstudio.cz
www.maxarea.com
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

ja som si dost zobral z:

http://www.tutorialized.com
8andrej8
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 8andrej8 »

myslim ze najviac si zoberes z WWW.GOOGLE.SK
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

vcelku slusne je aj

Kód: Vybrať všetko

www.cgtutorials.com
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No ja s tym tiez zacinam. :wink: Od Stvrtku. To som pri tom presedel od 20:00 do 3:00 rana a na nieco som predsa len sam prisiel. Ale tutorial je tutorial a ten vzdy pomoze. Dufam ze tie vase mi pomozu.
Napísať odpoveď