Po troch rokoch to konecne vyslo a nelutuje to
zadané baby
Re: zadané baby
No nieco take ako Naty93 popisuje sa mi stalo, samozrejme z opacnej strany.. Dotycna nebola vo svojom vztahu prave najstastnejsia a s troskou alkoholu sa tam aj nieco udialo.. Nasledne tri roky to odmietala, bola s nim, aj ked stastna nebola (medzi tym som riesil iny vztah).
Skúsim sem zapasovať moju situáciu. Každý tu riešil podvádzanie so zadanou, no ja mám trošku iný problém (resp. to ani problém nie je, nakoľko môj postoj k ženám sa radikálne zmenil po poslednom vzťahu).
Pár mesiacov dozadu, keď som bol dlhšie doma na východe, som sa stretol s bývalou (chodili sme pol roka). Príjemne sme pokecali, dohodli sme sa, že ak bude chcieť ísť von, ona zavolá. Povedal som, že ja sa nemienim ozývať, nakoľko je zadaná. Samozrejme sa ozvala, šli sme von. To sa párkrát opakovalo. Nebudem to tu cele rozpisovať, len v krátkosti - boli sme na viacerých romantických miestach, pozorovali hviezdy, boli sami na chate a bla bla. Rozprávala mi o frajerovi, že to moc dobre nevyzerá a klasické tie somariny. Aj keď to iskrilo (jemná masáž, dotyky,...) k bozku a ďalším veciam nedošlo. V tomto smere som morálny človek a verím, že ak by som to spravil, tak karma si ma neskôr nájde (nie tá striptérka z HIMYM
).
Minule mi písala, že sa stalo niečo zlé, ale preberieme to až osobne tento víkend. Ja osobne už začínam pociťovať takú nechuť, pretože do toho nezmyslu čo medzi nami je dávam čas, peniaze a nemám z toho nič. Možno len tajne dúfam, že sa s ním rozíde a bude voľná (pozn. redakcie: pohľad do Jimmyho hlavy).
Čo by ste robili v mojom prípade? Rozvíjali takéto niečo, alebo sa na to vysrali?
Takýchto kamarátok mám zopár a začína sa mi to hnusiť byť ich bútľavou vŕbou a počúvať ich problémy... Niekedy mám chuť ich všetky poslať do <>, nech si svoje problémy riešia s dotyčným a nie mne to vešať na nos (a samozrejme dať hrubú čiaru a nebaviť sa s nimi ďalej, aj tak to pre mňa nemá význam a žiadna nie je natoľko kamoška, aby mi napríklad dopriala jej nezadanú kamošku...).
Pár mesiacov dozadu, keď som bol dlhšie doma na východe, som sa stretol s bývalou (chodili sme pol roka). Príjemne sme pokecali, dohodli sme sa, že ak bude chcieť ísť von, ona zavolá. Povedal som, že ja sa nemienim ozývať, nakoľko je zadaná. Samozrejme sa ozvala, šli sme von. To sa párkrát opakovalo. Nebudem to tu cele rozpisovať, len v krátkosti - boli sme na viacerých romantických miestach, pozorovali hviezdy, boli sami na chate a bla bla. Rozprávala mi o frajerovi, že to moc dobre nevyzerá a klasické tie somariny. Aj keď to iskrilo (jemná masáž, dotyky,...) k bozku a ďalším veciam nedošlo. V tomto smere som morálny človek a verím, že ak by som to spravil, tak karma si ma neskôr nájde (nie tá striptérka z HIMYM
Minule mi písala, že sa stalo niečo zlé, ale preberieme to až osobne tento víkend. Ja osobne už začínam pociťovať takú nechuť, pretože do toho nezmyslu čo medzi nami je dávam čas, peniaze a nemám z toho nič. Možno len tajne dúfam, že sa s ním rozíde a bude voľná (pozn. redakcie: pohľad do Jimmyho hlavy).
Čo by ste robili v mojom prípade? Rozvíjali takéto niečo, alebo sa na to vysrali?
Takýchto kamarátok mám zopár a začína sa mi to hnusiť byť ich bútľavou vŕbou a počúvať ich problémy... Niekedy mám chuť ich všetky poslať do <>, nech si svoje problémy riešia s dotyčným a nie mne to vešať na nos (a samozrejme dať hrubú čiaru a nebaviť sa s nimi ďalej, aj tak to pre mňa nemá význam a žiadna nie je natoľko kamoška, aby mi napríklad dopriala jej nezadanú kamošku...).
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"Takýchto kamarátok mám zopár a začína sa mi to hnusiť byť ich bútľavou vŕbou a počúvať ich problémy... Niekedy mám chuť ich všetky poslať do <>, nech si svoje problémy riešia s dotyčným a nie mne to vešať na nos (a samozrejme dať hrubú čiaru a nebaviť sa s nimi ďalej, aj tak to pre mňa nemá význam a žiadna nie je natoľko kamoška, aby mi napríklad dopriala jej nezadanú kamošku...)."
Vies co je naj spravit, tak naco sa tu pytas na rady
Vies co je naj spravit, tak naco sa tu pytas na rady
-
vonjose
Expert
Skús ju pretiahnuť... a ak to nevyjde, tak kašli na ňu. Ak ti vadí, že je zadaná, tak na ňu kašli rovno.
chodit by som s takou babou nikdy nechodil, ale tr*kat ju, preco nie? samozrejme kamaratovi by som to nespravil, ale pokial toho cloveka nepoznam, nemam co riesit.
vztah medzi dvoma ludmi moze znicit iba jeden z tych dvoch ludi.
ja tiez keby ze zistim ze ma manzelka podvadza tak to riesim s nou, nie s tym s kym ma podvadza.
vztah medzi dvoma ludmi moze znicit iba jeden z tych dvoch ludi.
ja tiez keby ze zistim ze ma manzelka podvadza tak to riesim s nou, nie s tym s kym ma podvadza.
-
p4ra
Redeemer
Mne sa stalo nieco podobne za gymplackych cias. Bol som znechuteny predchadzajucim vztahom (bol som podvedeny), tak cestou ako sme isli zo skoly von som utrusil klasicku chlapsku sprostost: Vsetky zeny su kur*y. - a co cert nechcel v tej chvili som za sebou pocul: Vsetky nie, len sa pozeras nespravnym smerom. - tak som sa otocil a za mnou totalne pekne dievca, ktore som nikdy nepredtym na skole nevidel, ani nevnimal. Tak potom som dostal od jej kamosky poobede cislo (poslala sama od seba) so spravou, ze caka na spravu. Tak sme si pisali, stretavali sa (asi 2 mesiace pred Vianocami) a tiez vysvitlo, ze mala vtedy frajera (asi 4, ci kolko rokov), ale uz sa rozchadzali. Tak sme sa tajne stretavali asi mesiac, az to potom s nim ukoncila. Necitil som sa dvakrat prijemne kvoli tomu, ale nastastie sa to dlho nenatahovalo. Ja osobne by som nesiel do nicoho, kym ta baba ma frajera (dlhodobo), lebo viem, ake je to byt na druhej strane barikady.