Zadrzany mladistvy pod vplyvom alkoholu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
diaboliq
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa diaboliq »

pHysIQ napísal:T...Jeden chlapec to vtedy skusil, zobrali ho na policiu ale nie tam kde aj ostatnych, zobrali ho hore. Neviem ako dlho si ho tam drzali ale videl som ked vychadzal. Plakal, tiekla mu krv z ucha a nariekla ze ho zbili fizli. Silne pochybujem ze v tej miestnosti bol aj niekto iny okrem fizlov (svedkovia).
Som normalne nechapal...
v trebišove je blizko policie nemocnica tak sup na pohotovost, do lekarskej spravy mal uviest ze ho napadli policajti .... a potom zavolat na tie ku**y inšpekciu

ÚRAD INŠPEKČNEJ SLUŽBY POLICAJNÉHO ZBORU
www.minv.sk/uispz
Adresa sídla úradu: Záhradnícka 93, 821 04 Bratislava
Adresa pre poštové zásielky: Pribinova 2, 812 72 Bratislava
e-mail: [email protected]

inšpekčný odbor Západ
tel. 09610 519 00
fax 09610 590 38

inšpekčný odbor Stred
tel. 09616 060 44
fax 09616 060 49

inšpekčný odbor Východ
tel. 09619 600 40
fax 095/632 29 71
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

co je najlepsie spravit ked ta uz chytia v bare? :D utiect? :lol: alebo ako sa vyvliect aby ziadna pokuta alebo tak
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zvycajne v bare niesi sam a ak ujdes o to vo vacsich srackach budu tvoji kamosi resp. sa zameraju na teba a vsetko si o tebe zistia takze NEUTEKAT!
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

No neutekat, to mas jasne :)
Nas ked vonku capnu tak rychlo flasky na zem a ked sa spytaju koho su, niesu nase. fukat nejak nedavaju a tak potom maximalne prikazu vyliat flasky...akurat ked sa niekto prizna ze jeho flaska tak dostane pokutku.tak cca 100sk ..

Kamoska ale utekala a druha jej kamoska nevladala tak to vzdali. nakoniec chytili aj ostatnych, policajt sa ich spytal preco behalia navalil im liter pokutu:)

Ale tu v PO je to tak ze ked nerobis problemy, si slusny(snazis sa aj opity kludnit ked na teba svieti baterkou :P) tak nerobia problemy.

Ale v bare ma (chvalabohu) este nechytili :)
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

no moj brat mal vypite na jednom koncerte co sme hrali, a povedal ze zjedol na obed rezen a bolo mu zle, tak si dal trocha piva na pretravenie, no a policajt mu to zozral tiez...

poucenie, ktore plynie z eZAPovej bajky:
niekedy si treba zachovat chladnu hlavu a uprimne povedat nejaku uveritelnu vyhovorku.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Presne tak, povedat ze si pil doma s rodicmi, mali ste oslavu. Pit totiz trestne nie je! teda pokial v meste nemate nejako rezedenko zakazu pitia na verejnosti, ale bavime sa o bare..
Tiboho
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tiboho »

NO nvm mna chytili v bare mal som smiesnych 0.03 % a posalli to na socialku a ani mi nepomohlo ked som povedal ze som rpave bral lieky , kamarat povedal, ze oco doma oslavoval ,ale nic nepomohlo.Spociatku som si myslel ze to nechaju tak nechodilo to asi 3 tyzdne a zrazu to poslali, ale nebolo to nic vazne isiel som na socialku tam nieco o mne napisali ,do ksoly to chvalabohu neslo.
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

Matisek napísal:co je najlepsie spravit ked ta uz chytia v bare? :D utiect? :lol: alebo ako sa vyvliect aby ziadna pokuta alebo tak
Chcem vidieť niekoho utekať keď od baru nabehne razia kukláčov z odistenými zbraňmi :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

olololwtfomg napísal:Chcem vidieť niekoho utekať keď od baru nabehne razia kukláčov z odistenými zbraňmi :D
mas vidiet zeby zacali po tebe strielat :lol: to by si ten chlap zaistil pobyt v lochu ..ale pravda je ze nemas moc kam ujst,ja som zvykol sa schovat kym presli cez parket k DJovi , v kultiure sme mali take dvere do zadu na poschodie a tak..tam som vyhebol a spoza zavesu kukal co a ako :D, inac zajtra ideme oslavovat kamaratove meniny boha ak pride razia. je*** ma
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Nás raz chytili policajti pri pivách(mali sme 17), pobrali nám občianske a odišli...no potom nám ich vrátili a nič z toho našťastie nebolo.
No najlepšie bolo, že asi pol hodiny pred tým volal naj...aný kamarát niekomu a počuli sme ho len to, že "príďte sem". Potom sme mu zobrali mobil a zistili že vytočil 158, no on tvrdil, že len prezvonil a podobné bludy, no o 5 minút na to prišli :D a on na nich ešte aj zakričal, že "baklažáni hybajte séééém". Potom sa zodvihol a bez toho, aby si ho všimli odišiel, ale o 5 min. bol naspäť. My sme sa medzi tým dozvedeli, že im natrepal, že tu mladistvým nalievajú alkohol a pod. Keď sa však vrátil tak ho chytili a dali mu ešte aj pokutu za niečo ako "zbytočný výjazd" :lol: ....
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

chrobakos napísal:No neutekat, to mas jasne :)
Nas ked vonku capnu tak rychlo flasky na zem a ked sa spytaju koho su, niesu nase. fukat nejak nedavaju a tak potom maximalne prikazu vyliat flasky...akurat ked sa niekto prizna ze jeho flaska tak dostane pokutku.tak cca 100sk ..

Kamoska ale utekala a druha jej kamoska nevladala tak to vzdali. nakoniec chytili aj ostatnych, policajt sa ich spytal preco behalia navalil im liter pokutu:)

Ale tu v PO je to tak ze ked nerobis problemy, si slusny(snazis sa aj opity kludnit ked na teba svieti baterkou :P) tak nerobia problemy.

Ale v bare ma (chvalabohu) este nechytili :)
jj, mas pravdu v Presove je klid, zatial ziadnu raziu som nezazil, aj keby, aj tak mam 19 a som za vodou :lol:
SRneC
Addict
Addict

midnight_man napísal:mas vidiet zeby zacali po tebe strielat :lol: to by si ten chlap zaistil pobyt v lochu ..
zodpovednost nenesie kuklac ale ten ktory ho tam poveril ist ..a myslim ze do barov neposielaju taketo jednotky ...za to ze maju kukly to niesu ti pravi "kuklaci"
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

stalo sa mi to iste. nic z toho nebolo. len bububu a to je vsetko. skor mal z toho problem dany bar.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

//prispevok bol zmazany
SRneC
Addict
Addict

prosim vas, kde je na klavesnici promile, lebo mi je smiesne, ked vidim, ze niekto fuka v percentach :lol:
Sfelar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sfelar »

Mne sa včera stalo že do podniku prišla razia samozrejme že sme pili a tak priatelka fukla , tak ju hned zobrali k autu a pytali sa kto jej predal. Ja natatý som hned začal že jej bezdomovec kupil , daroval a také kktiny :D tak ma poslali preč neskôr ma zavolali že sa to da riešiť dvoma spôsobmi bud daju oznamenie do školy , socialka ,... alebo zaplatím pokutu 20 € tak som zaplatil 20 € zapísali si moje udaje tušim som aj niečo podpisoval už neviem a dali bloček . myslíťe že z toho bude niečo mať niajek oznamenia domov do školy a podobne ?
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puffo »

Tak to možno zaleži aj na fizlovi, už som zažil že ked sme pili, tak iba prišli, vyliali fľašku a šli het :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No zaujimalo by ma, lebo podla mojich vedomosti neexistuje zakon ktory mi zakazuje pit alkohol ked nemam 18, podla mna je iba zakon ktory zakazuje podavat/predavat alkohol neplnoletym, nie? Alebo sa mylim? Opravte ma ked to tak nieje...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

myslim ze uz je to inak
Sfelar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sfelar »

No podla mna je zakazane len predaj pod 18nasť ,alebo to tak aspon bolo preto som varvel že to nam bezdomovec daroval a podobne veci .Ale možno sa mílim , fakt neviem :(
Napísať odpoveď