Je to haluz zase az take to neni ze by som si neuvedomil ze je to poprehadzovane ale cital som to krasne plynulo mozno lepsie ako keby to bolo spravne napisane
Bol tu kedysi aj link, kde bol ten text vo viacerych reciach a som bola prekvapena, ze som to bez problemov precitala aj po cesky, anglicky a nemecky.
Pohladaj a vyskusaj, je to sranda
videl som to uz davnejsie - cca 2 roky dozadu a je to tak... ved kolkokrat ked niekto na icq pise a sa preklepne a kolkokrat si to ani neuvedomim len ked to citam mozno druhykrat alebo tak...
všeci ktory to prečitali na diskusnom fore tak donho aj patria a všeci ty čo mali s prečitanim problem su tu bud novy ,alebo nečitaju vobec. otom to podla mna je . možno to bude len otom iQ ,ale to je len vec nazoru.
Je to parada. Hneď som si sice všimol, že to je to s tými písmenkami, ale keby som to nepoznal, kto vie, pri ktorom riadku by som si tu hatlaninu uvedomil
IHMO Neikdey sa mi sante, že čaítm kihnu a kdsei v polvoici si všimenm, že je to po čseky.
poznam to ale vzdy ma to pobavi, inak som to bezproblemov precital, dokonca ako som sa na to pozeral videl som ze je to poprehadzovane ale stale nebol problem
tak teda precitane bez problemov zaciatok zader maly asi 2 sek ale potom to islo plynulo a to mam jedenast rokov precital som to do 7 SEK ja v skole tak rychlo citam ze ucitelka hovori nech spomalim nuz co
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2009, 23:48 )
jedine slovo co tam je pre mna problem ze SEMS