edit: Tak a mam to tu. Ked som to nahraval tak bola v miestnosti tma... Inokedy sa tam rozsvieti a na obrazovke je aj odraz nejakej miestnosti kde obcas prebehne aj nejaky clovek... Co myslite?
Záhada v TV (MARTICO) "Len pre Martincanov"
Záhada v TV (MARTICO) "Len pre Martincanov"
Nazdar. Vacsina z vas asi nevie o com hovorim takze vsetko vysvetlim. Minule som sa nudil, a nahadzoval som si programy (mam rozsirenu programovu ponuku kablovej televizie Martico) na domace kino a nasiel som jeden zahadny program. Domace kino mi pise ze je to na kanaly 040 (nie cislo programu ale kanal). Z toho co tam vidno som zistil ze je to asi live vysielanie z nejakej kamery, ktora je nasmerovana na nejaky monitor na ktorom je nejake sledovanie signalu alebo nieco podobne. Je to ciernobiele. Vidno ze je to v nejakej miestnosti, pretoze niekedy sa tam akoby rozsvietilo a od tej obrazovky sa odrazaju pohyby ludi. Zaujimalo by ma ci si to naladil aj niekto z vas. Som z Ladovne, mam obycajne SAMSUNG domace kino. Od znalcov by som tiez chcel vediet ze co to je. Neskor pridam aj video, len to musim nahrat cez tuner (nahram aj to ako to naladim). Moj nazor na to je, ze je to niekde v budove Martica a neni to tam len tak... Vyjadrite sa. Zacvhilu tu bude video...
edit: Tak a mam to tu. Ked som to nahraval tak bola v miestnosti tma... Inokedy sa tam rozsvieti a na obrazovke je aj odraz nejakej miestnosti kde obcas prebehne aj nejaky clovek... Co myslite?
http://npetrova.gaya.sk/martico.wmv
zrejme je to CRT monitor napojeny na nejake zariadenie ktore nie je mozne obsluhovat na dialku alebo inak ho na dialku ovladat a sledovat z neho obraz preto asi zamestnanci tej firmy to vyriesili tak ze dali pred ten monitor kameru a tak mozu napr. z domu sledovat stav ich siete, co vidno na tom grafe, podla mna nic zahadne...
ale inak celkom zajimave, ak tam bude dakto pri tom monitore tak vtedy nahraj dalsie video a hod to som
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Hm, ale tam akoze nikoho nevidno, iba obrysy... Ako ked mas vypnutu telku a odraza sa od nej, tak tak sa tam odraza nejaka izba, ale strasne rozmazane a obcas nejaky pohyb...Sheep napísal:zrejme je to CRT monitor napojeny na nejake zariadenie ktore nie je mozne obsluhovat na dialku alebo inak ho na dialku ovladat a sledovat z neho obraz preto asi zamestnanci tej firmy to vyriesili tak ze dali pred ten monitor kameru a tak mozu napr. z domu sledovat stav ich siete, co vidno na tom grafe, podla mna nic zahadne...ale inak celkom zajimave, ak tam bude dakto pri tom monitore tak vtedy nahraj dalsie video a hod to som
Ale ani to domace kino neni nejake extra... Podla mna tiez iba cctv prijma...Sheep napísal:mozno to nejde cez klasicky CCTV signal preto to asi obycajne CRT telky nechytia...
Zozaciatku sa mi to zdalo byt strasidelne...fruxo napísal:neviem co to moze byt, ale vyzera to strasne![]()
podla mna je to snimac diablovej pritomnosti...
ono je jasne ze tam je pohyb ludi je to asi niekde v tej firme kde sa inak normalne pracuje takze ten pohyb ludi nie je nic specialnemartineo napísal:Hm, ale tam akoze nikoho nevidno, iba obrysy... Ako ked mas vypnutu telku a odraza sa od nej, tak tak sa tam odraza nejaka izba, ale strasne rozmazane a obcas nejaky pohyb...
co je na tom strasne alebo ako by to malo vyzerat? nechapem...fruxo napísal:neviem co to moze byt, ale vyzera to strasne![]()
podla mna je to snimac diablovej pritomnosti...
Ale ten pohyb je tam fakt iba obcas, inac je v tej miestnosti skoro stale tma tak ako to bolo na tom mojom videu, iba tak na 10 minut tam niekto behal a potom sa to zasa stmavilo...Sheep napísal:co je na tom strasne alebo ako by to malo vyzerat? nechapem...
EDIT:A nevysiela to vzdy, niekedy je to odpojene akoby... Proste sum...
EDIT2:A zda sa mi ze to tam mame odkedy spravili tercialne rozvody...
no a koli tomu to je strasne?martineo napísal:Ale ten pohyb je tam fakt iba obcas, inac je v tej miestnosti skoro stale tma tak ako to bolo na tom mojom videu, iba tak na 10 minut tam niekto behal a potom sa to zasa stmavilo...
asi sa tam potom chodia obcas na neho pozerat a potom idu naspat...
sak ked tak si zvedavy co to je tak zajdi do tej firmy a ukaz im to video a spytaj sa ich co to je nie?
-
El Bastardo
Light Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe