Zahadny problem s xboxom
Zahadny problem s xboxom
čaute predával som xbox asi týždeň dva do zadu a kupca má s ním záhadný problém. Keď to pripojil do TV čo mal doma, tak mu vôbec xbox cez HDMI nešiel. Doma má dve TV a ani v jednej to nešlo cez HDMI. Ale u mňa, keď sme to skúšali, tak to išlo cez HDMI bez problémov. HDMI nemá pokazené lebo mu idú cez to ostatné multimediálne zariadenia. Skúšal som rôzne návody ako to sprevádzkovať a ani jeden zatiaľ nepomohol. Kupca je môj kamoš, takže problém si nemusel vymyslieť. Prehľadával som rôzne fóra ani zatiaľ nič. Písal som aj do jedného fóra o xboxe a tam tiež mi poslali jeden návod, ktorý sme samozrejme vyskúšali a nepomohol. Momentálne to hráve cez AV
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zahadny problem s xboxom
a zvuk mu ide? Nemohol si tam mať dáke nastavenie ktoré jeho TV nepodporuje? Skús to zobrať naspat k sebe, hodiť obraz do základných továrenských nastavení a potom nech to on skúsi doma... prípadne druhý hdmi kábel skúšal?
-
Maxpayne
Light Professional
Mal som rovnaký problém, s tým že mne to najprv išlo 2dni od kúpy, zrazu prestalo, tak som skúsil xbox cez hdmi na monitore tam to išlo v pohode ale na TV ani za jeho boha 
Tým som usúdili že hdmi zle nebude, káble výmene nič, skúšal som aj na druhom TV nič, rôzne návody na webe ako to z resetovat na telke naslepo nic nepomohlo, je to záhada ktorá sa nepodarilo vyriešiť niekomu doteraz, nie si sám neboj
Tým som usúdili že hdmi zle nebude, káble výmene nič, skúšal som aj na druhom TV nič, rôzne návody na webe ako to z resetovat na telke naslepo nic nepomohlo, je to záhada ktorá sa nepodarilo vyriešiť niekomu doteraz, nie si sám neboj
-
DeJF
Addict
Hm, dosť divné. Ja som mal xbox vyše dvoch rokoch a žiaden podobný [vlastne absolútne žiaden] nebol o_O ...
Hellwet a nad reklamáciou si nepremýšľal ?
Hellwet a nad reklamáciou si nepremýšľal ?
Jasom tam ziadne nastavenia od kupy nemenil. Druhy kabel nemusime skusat lebo ako som pisal cez temn isty kabel idu bez problemov aj ine jeho zariadenia. Ked som este xbox mal, tak isiel na kazdej TV bez problemov. Kedze nejde obraz tak ako moze ist zvuk? Niako ani ten tusim nejde to uz neviem. Ked som chcel, ze aby sme nastavily nizsie rozlisenie cez AV v HDMI nastaveniach, tak to bolo cele sede, cize sa to nedalozmenit. Reklamaciu som neskusal z dovodu, ze mne to islo bez problemov ale jemu nie a na xboxe je flash, tak neviem, ci by to zrekramovali
-
DeJF
Addict
No rozlíšenie s av káblom meniť nejde. A ako môže ísť zvuk? Normálne. Na Psku sa mi viac krát stalo keď som ho prehadzoval na staršiu TV že zvuk šiel ale obraz nie... no to že ma flash nevadí, viac prípadov je že xbox s flashom vyreklamovali ako že nevyreklamovali.
Ale keď ty vravíš že na tvojej TV to funguje a na jeho televízoroch nie je to dosť divné... nemôže to mať niečo s tým regionom (ntsc, pal..) alebo s frekvenciou obrazu? Nevyznám sa v týchto dvoch veciach tak neviem.. je to fakt divné.. ak sa vám to podarí vyriešiť tak napíš potom že čím to bolo
Ale keď ty vravíš že na tvojej TV to funguje a na jeho televízoroch nie je to dosť divné... nemôže to mať niečo s tým regionom (ntsc, pal..) alebo s frekvenciou obrazu? Nevyznám sa v týchto dvoch veciach tak neviem.. je to fakt divné.. ak sa vám to podarí vyriešiť tak napíš potom že čím to bolo
napisem ked sa to podari. Ale zrejme regionom to nemoze byt lebo xbox som kupoval na Slovensku v slovenskom obchode. Moc nechcem pisat aky to je obchod lebo reklamu nechcem robit neviem ani ci je to tu povolene, ze takto mozme pisat obchody v ktorom sme mali tie veci zakupene. Ale najdivnejsie je to ze mi to islo vsade kde som si xbox braval a pripajal som to do TV cez HDMI ale zrazu ako na potvoru u neho to nejde
-
DeJF
Addict
a nemohol kamarát kupovať telky dakde inde? 
no to neviem myslis, ze aj v tom moze byt problem?
lebo ako som pisal vsade inde xko ide ale u neho ako na potvoru nejde
-
DeJF
Addict
Veď keď všade inde ide len u neho nie tak problém bude s jeho televízorom a nie xboxom.
Tu je este jedna vec ktoru by kamarat mohol skusit.Na niektorych telkach treba v nastaveniach priradit zariadenia tak ako na obrazku napriklad pre HDMI vstup 1 vybrat rezim PC HDMI vstup 2 vyberes HRA.Bez toho mi napriklad nejde obraz na pc.Ak by zlihalo aj to skus:TV s xboxom prepoj cez hdmi.Vypni xbox drz zatlacene sync tlacitko a zapni xbox.Nepust tlacitko kym nenabehne xbox do dashboardu.