// Dajte niekto (okrem Dj-XxX) namiesto mna, par dni tu nebudem...
Zahrajme sa hru: Uhadni auto!
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
RATZINGER666
Darca
hmm no ja som aj rozmyslal ze to auto zacnem kdesi hladat ale akosi som si to rozmyslel a to bude asi najvacsi problem tejto temy ze to zacina byt nuda a chcelo by to nejake ozivenie a ozvlastnenie... napriklad sem moze semtam niekto nenapadne pastnut foto nejakej nahej slecny a hned by to bolo zaujimavejsieYxo napísal:Clovek raz pojde na Domasu a uz to tu stoji
-
Tripmaster
Light Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mne sa prave neche nic hladat ... bud mam predsatavu o co ide, alebo nie
...
ja mylsim ze aut je este strasne vela ... niekedy sa da spravit umny vyrez ze to vyzera ako nieco uplne ine, ale pritom tak charakteristicke ...
... neviem ja by som nemenil .. zial tema upada (( ano, je to tym ze v poslednom case nemam tolko casu
)), nic s tym nespravime ...
... fabricky tuning je osemetna vec
... predsalen, ked vidim iba lizatko pod spojlerom tak neviem ci je z S-klády od AMG, Brabusa alebo Carlssona
...
ja mylsim ze aut je este strasne vela ... niekedy sa da spravit umny vyrez ze to vyzera ako nieco uplne ine, ale pritom tak charakteristicke ...
... neviem ja by som nemenil .. zial tema upada (( ano, je to tym ze v poslednom case nemam tolko casu
... fabricky tuning je osemetna vec
-
RATZINGER666
Darca
hmm u mna zatial vyhravaju tie slecnyGothaR napísal:No bolo by mozne prejst aj na tuning od autorizovanych firiem - AMG, Hamann, Gemballa...
Co vy na to?
co sa tyka tuningovych spolocnosti tak uz sme tu mali moznost vidiet napriklad nejake alpiny a aemgecka takze to uz je v podstate teraz praxou...
hadat cele a pritom uplne nezname auta mi pride zase mimo pretoze presne ako hovori nordkapp by mala byt tato tema o tom ze viem-neviem a nie ze zabijem popoludnie browsovanim po wikipedii... a touto cestou pozdravujem aj naslovovzateho odbornika dj-xxx
a co sa tyka toho ze aut je este vela tak pre mna je hladanie auta pritazlivejsie ked vidim ze to nie je nejake skaltuloidne poloauto s chybajucim jednym valcom... a priznam sa ze v poslednom case ked som na rade tak mam s vyberom noveho auta dost velky problem aby som dal auto ktore je nejakym sposobom zname ci uz historiou dizajnom alebo vykonom... nechcem davat kadejake lowendove rady 40. rokov... lebo jednak to nikto nebude poznat a okrem toho ked ho aj niekto uhadne tak len vdaka tomu ze ho kdesi nahodou nasiel... ja ked auto nepoznam a napriek tomu ho niekde najdem a nejakym sposobom sa mi zapaci tak sa on zacnem zaujimat pohladam si o nom nejake informacie cim si rozsirim rozhlad a tak dalej... ale ked je to nejaky vrak tak nan velmi rychlo zabudnem ...
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 3:31 )
no hrame ci co kua?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Avdi S2 ((RS2 / 80 copue)) ... http://www.ableitet.no/modeller/S2RS2/S2c-1.jpg
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 11:24 )
// tak podme ... tu mate auto, ktore nejazdi rychlo, ale lieta nizko
...
Q- > jo je to ono ides ...
//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 11:24 )
// tak podme ... tu mate auto, ktore nejazdi rychlo, ale lieta nizko
Q- > jo je to ono ides ...
-
RATZINGER666
Darca
-
Tripmaster
Light Star
-
nordkapp_pb