hej ludia mam problem:
graf.kartu mam ATi Radeon 9600 XT a este som tu hru nikdy nehral dlhsie ako 5 minut lebo mi zakazdym zrmzla, stiahol som aj novy catalyst atd ale ziadna zmena
pls pomozte mi
Tripmaster napísal:hej ludia mam problem:
graf.kartu mam ATi Radeon 9600 XT a este som tu hru nikdy nehral dlhsie ako 5 minut lebo mi zakazdym zrmzla, stiahol som aj novy catalyst atd ale ziadna zmena
pls pomozte mi
Nainstaluj si najovsie ATi Omega ovladace... Ja mam ATi 9k6Pro a pomohlo...
a neviete kde je problem u mna?
pobede to hral kamarat a vsetko islo OK, ale teraz vecer som chcel hrat ale pri pripojovani (velmi dlho, akoby som mal dial up) na server mi vypisalo ze "bad proxi seting" a nahodou ked to nevypise tak ked ma vyhodit zoznam serverov tak napise, nemohlo nacitat http ci take nieco? viete co s tym? uz som to aj preinstaloval a nic
skus sa na na novo prihlasit. mne to tiez pisalo, a dal som ze connect with another login, pripojil som sa normalne na moj na povodny a islo vsetko ok.
v podstate by mal pomoct relogin
fakt to je chytľavá hra, ale niektoré trate sú na mašlu. za popoludnie som poskočil o 2000 miest medzi slovákmi. jak dobre, že to niektorí hrajú horšie ako ja
krija napísal:fakt to je chytľavá hra, ale niektoré trate sú na mašlu. za popoludnie som poskočil o 2000 miest medzi slovákmi. jak dobre, že to niektorí hrajú horšie ako ja
->slavo<- napísal:Hej prosimvas co znamena toto obcas mi to napise pred pripojenim do hry .
to si nevsimaj ..... hra by mala is normalne
podobne ostatni si nevsimajte hlasenia ako bad proxy, neda sa prihlasit a pod. ... nic nepreinstalovavajte ale len cakajte .... na 99% v takychto pripadoch je chyba na strane servera a nie u vas ... takze ziadnu paniku