Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

zvonenie33 napísal:Aryan Angel ked tu tak obhajujes ze su to stare znaky poloz si otazku preco sa k nacizmu hlasis ty(nevravim ze priamo) pre stare hinduisticke ucenie alebo pre rebelie alebo pre ich nenavist voci ciganom slovanom cernochom
spi dalej..
pinacolada napísal:..nazis nemaju nic vlastne vsetko uyebali. haken uyebali,thee sevens uje*ali,oi uyebali,odinovu runu prevzali :wink:
no ty si chytry.. nie uje*ali, ale prevzali.. prevzali od svojich predkov!
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

stojim na strane aryan angela :wink:
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

Aryan Angel - :smt023 :hehe: od svojich predkov, som uz videl aj hada v jame klacat ale toto som este nejedol sa obcas zamysli co pises
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:no ty si chytry.. nie uje*ali, ale prevzali.. prevzali od svojich predkov!
tak to si ma fakt pobavil :hehe: :lol:
svastika co pouzivali a aj pouzivaju hinduisti.ale sak samozrejme AA,germani su z indie.
a aztecky kalendar akoze OI.lol jasne nacisti su aztekovia z indie :D:D
fakt lepsi hlod som nepocul :D
a three sevens vymysleli v juznej afrike pocas aparteidu. :idea: a to dava dokonaly zmysel :idea: :arrow: arijsky nacisti ako trebars ty su vlastne indicky aztekovia zijuci v juhoafrickej republike.to je jednina pravda a vieme o nej iba ty a ja.a zidia taja fakty o povode germanov,lebo su to svine a boja sa ze by to znicilo ich diabolsku svetovaldu ze?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Aryan Angel napísal:spi dalej
si mi odpovedal 8)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:....tak to si ma fakt pobavil :hehe: :lol:
svastika co pouzivali a aj pouzivaju hinduisti.ale sak samozrejme AA,germani su z indie......?
no napisal si pouzivali ale to neznamena ze je to "ich" ..... kriz sa pouzival po celom svete ako runa a najdes ho v hocijakej knizke ci uz o tebou spominanom hinguizme alebo pod... so 777 si mal pravdu ale pochybujem ze taketo veci studujes tak sa nevyje*avaj ze si nieco viac ako arayn angel :wink:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

No prevzat ich prevzali, ale dost pochybujem ze vsetky od svojich predkov.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

neviem ako moze dakdo povazovat cisla za zakazane znaky...
sak v bratislave premava autobus 88 a co teraz... :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Teflon napísal:Aryan Angel - :smt023 :hehe: od svojich predkov, som uz videl aj hada v jame klacat ale toto som este nejedol sa obcas zamysli co pises
nuz ale ked nevies nic o historii, ani o rasach ani nic tak nedoebuj.btw, neviem co je zle ked niekto podporuje svoju rasu. preco by sme my belosi nemohli konecne zacat podporovat samych seba miesto privandrovalcov z celeho sveta. preco? co je na tom zle? to ze podporim seba, predsa neznamena ze poskodim inych.ale cely svet je naruby.
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

zelovoc napísal:nuz ale ked nevies nic o historii, ani o rasach ani nic tak nedoebuj.btw, neviem co je zle ked niekto podporuje svoju rasu. preco by sme my belosi nemohli konecne zacat podporovat samych seba miesto privandrovalcov z celeho sveta. preco? co je na tom zle? to ze podporim seba, predsa neznamena ze poskodim inych.ale cely svet je naruby.
no asi som to napisal preto ze o tom asi tak trochu nieco viem, mozno aj trochu viac ale to je jedno inak seba si podporuj kolko chces ale osobna sloboda konci tam kde zacina osobna slonboda niekoho ineho ci uz cernocha belocha...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

//prispevok vymazany
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Aryan Angel - ej ha si nejaky husty chlapecku sa mi vidi ze ked nevies ako dalej tak uz je kazdy chu* a nikto nic nevie ale sa mi vidi ze mas problemy sam so sebou :twisted: :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

chod otravovat male deti tymi svojimi dementnymi analyzami
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Teflon napísal:no asi som to napisal preto ze o tom asi tak trochu nieco viem, mozno aj trochu viac ale to je jedno inak seba si podporuj kolko chces ale osobna sloboda konci tam kde zacina osobna slonboda niekoho ineho ci uz cernocha belocha...
vidim ze si zase vela precital z mojho prispevku. nehovorim o obmedzovani pristahovalcov ale o tom ze lepsie by bolo podporovat vlastnych ludi, nez pristahovalcov. dpc, ja tu hovorim o obmedzovani slobody cudzich ludi? ja? ked hovorim o podpore tak nehovorim ze tu budu pochodovat dake biele gardy a tlct inych hlava nehlava.nevidis, ze multi kulti vsade zlyhava? myslis si ze iny nas maju radsej nez vlastnych?! hah. sak oni myslia v prvom rade na vlastnych ludi a tak je to spravne a nevidim dovod na to aby sme my nerobili to iste. som zvedavy co mi zase napises, asi ze som vrah. najmenej tolerantni ludia su asi ti co maju tej svojej tolerancie plnu hubu
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

zelovoc - a ja o nejakom takom ako malteni som nieco pisal... asi ne a inak hovoril som hlavne o tomto:

... preco by sme my belosi nemohli konecne zacat podporovat samych seba miesto privandrovalcov z celeho sveta. preco?...

tak uz ked hovoris o citani tak citaj aj ty to co tam je napisane a nie co nieje, no a nezabudni mi odpisat ze som nepochopil co si tym myslel tesim sa

Aryan Angel - kamo tebe niet pomoci ti tu normalne nieco napisem ale ak sa ti to uz nezhoduje tak koniec a si myslis ze tie tvoje "analyzy" su nejak skvele a inak ked sme uz pri malych detoch tak tam najskor uspejes asi ty lebo tie sa daju najlaksie manipulovat a vzdy ked vidim nejakych kinder skin ... no srandy kopec 8) :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

zelovoc napísal:neviem co je zle ked niekto podporuje svoju rasu. preco by sme my belosi nemohli konecne zacat podporovat samych seba miesto privandrovalcov z celeho sveta. preco? co je na tom zle? to ze podporim seba, predsa neznamena ze poskodim inych.ale cely svet je naruby.
Vysvetli mi to pls ako si myslel to podporenie samých seba..Ako to teraz chodi a kde sa stretavame s podporou pristahovalcov.. Teraz neviem akých privandrovalcov máš na mysli .. či máš na mysli farbu ksichtu alebo iba to , že cudzinci prichádzajú napr. za prácou a tak ... alebo myslíš takých úbohých privandr. ako sme my Slováci napr . v UK, RAKUSKO, SVAJCIARSKO... a sme tam ako nejaké lacné pracovné sily, niečo také máš na mysli?
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hovorim o multi-kulti. este aj toto vam treba vysvetlovat?
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

no tak multikulturalizmus mi vysvetlovat nemusis ale ako si to teda myslel tak nad tym sa budem este asi dlho trapit :shock: :? ale kasli na to nie je to tema
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Teflon napísal:Aryan Angel - ej ha si nejaky husty chlapecku sa mi vidi ze ked nevies ako dalej tak uz je kazdy chu* a nikto nic nevie ale sa mi vidi ze mas problemy sam so sebou :twisted: :lol:
si obycajny internetovy hrdina
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Minule som pozeral TV, neviem co to bolo a rozpraval tam policajt co a ako... a nasledne vytiahol takyto papier a ukazal, ze to dostali vsetci policajti na Slovensku. Hned som si spomenul na Lesa, ze to tu niekedy pisal. Vtedy ho ludia vysmiali.
Napísať odpoveď