Zakazy ?
Zakazy ?
No vcera som si pozrel noviny plus na jojke a politcy sa zacali zaujimat o moralnu vychovu mladistych chceli ZAKAZAT nejake knihy,hudbu ... co si o tom myslite ? no ja si myslim ze Slovensko je slobodna krajina a nejaky hlupy politicy ktory nevedia co od rozkose chcu zakaz to co nemaju radi...ved si predstavte ze by vam niekto zakazal pocuvat metal (hiphop,punk...) !!! tak co tu je ? socializmus ci demokracia ?
Peter Gabura (nezavisly)joejoe napísal:+
bola to tomanova ....ale asi by zakazali predaj boh vie ..
K. Tothova (HZDS) navrhuje novelu o zakaze pitia alkoholu neplnoletym. V ramci zakona navrhuje J. Berenyi (SMK) zakazat detom do 15 rokov byt na miestach, kde sa predava alkohol po 21. hodine vecer bez sprievodu rodicov.
Viac
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Demokracia? Socializnus?a ZÁKAZY!
Čital som vo vaších prispevkoch zakázať je niečo nedemokratické. No ale k veci : Je pozoruhodné ak sa povie slovo zákaz tak automatický sa poruší všetko možné a nemožné ! Podla vás je to v poriadku keď trinasť ročne dievča alebo chlapec ide na diskotéku a skončí s otravou akohlom na zachranke? Podla vás čo by sa malo urobiť aby tomu nedochádzalo?
Je zaujímavé keď si kupíš alkohol v USSA a skús si ho vypiť na verejnosti z flaše, tak to by si špatne dopadol prvý policajt by ťa zbalil a následky by boli také o ktorých sa ti u nás ani nesníva.
Teda ja som tomu tak rozumel že sa zamedzí konzumácia alkoholu osobam ktore nedosiahli určitý vek, vek v každom štáte je rodielný
15 rokov, 18 rokov alebo 21 rokov! Je na poriadku leň sa treba zamyslieť a to poriadne !
Je zaujímavé keď si kupíš alkohol v USSA a skús si ho vypiť na verejnosti z flaše, tak to by si špatne dopadol prvý policajt by ťa zbalil a následky by boli také o ktorých sa ti u nás ani nesníva.
Teda ja som tomu tak rozumel že sa zamedzí konzumácia alkoholu osobam ktore nedosiahli určitý vek, vek v každom štáte je rodielný
15 rokov, 18 rokov alebo 21 rokov! Je na poriadku leň sa treba zamyslieť a to poriadne !
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aryan Angel napísal:NWO
http://spravy.pravda.sk/poslanci-chcu-m ... domace_p04Na Slovensku by mal vzniknúť podľa pripravovaného návrhu zákona Dozorný úrad na ochranu detí a mládeže. Úrad by mal viesť zoznam médií a diel, ktoré ohrozujú deti a mládež a rozhodoval by o zápise do zoznamu a o vypustení zo zoznamu.
Dozorný úrad by mal tiež viesť register podujatí a miest ohrozujúcich deti a mládež. V prípade nedodržiavania ustanovení na ochranu detí a mládeže úrad bude podávať návrhy na sankčné opatrenia.
Predsedu Dozorného úradu by mal vymenovávať a odvolávať minister práce a sociálnych vecí a rodiny. Funkčné obdobie predsedu Dozorného úradu má byť štvorročné. Rozhodovacím orgánom má byť dozorná rada. Jej členov delegujú samosprávne kraje, zástupcovia registrovaných cirkví a náboženských spoločností, stavovských organizácií učiteľov, novinárov, umelcov a spisovateľov, občianskych združení na pomoc mládeži, nakladateľstiev, Rada Slovenskej televízie, Rada Slovenského rozhlasu a Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie.
Zase raz sa zobrala skupinka presvedcenych krestanov (joj, prepac Aryan, zabudol som, ze aj krestania su sucastou NWO, sme v riti) , ktori sa hraju na to, ze zakazu nemoralne a skodlive veci (citaj vsetko co nieje v sulade s ich nazormi). Ale jediny efekt, ktory to bude mat, ze si urobia nejaky must see list pre deti.
A ak sa nemylim toto obmedzovanie by malo platit len pre neplnoletych takze az taky ňú wórld órder to nebude aj ked je to slusny navrat do dob totality.
Dalej som zvedavy na tu komisiu a odbornikov, ktori budu diela triedit a davat im vekove ratingy
Obaja aktivni clenovia zidovskych sprisahani.
Zvlast tento.Peter Gabura sa zaradil ku kresťanským demokratom po novembri 1989. Pôvodne pracoval ako mechanik motorových rušňov a montér výťahov. O tri roky po svojom vstupe do strany sa stal jej hlavným pokladníkom.
P.S. Som zvedavy co budu robit s internetom. Nech uz si zakazu co len chcu sireniu zakazaneho materialu na nete nijako nezabrania.
Nadl má pravdu. Čo je na tom zlé keď sa politici zaujímajú o morálnu výchovu mládeže.Myslím, že je to dobrá vec, zaujíma sa aspoň niekto. Keď to vidím tie kriminálky poobede, doobeda a aj v nedeľu na niektorých kanáloch samé vraždy, násilie, sex, drogy to je tu teda pekný bordel. Čo robia tí 13-17 roční krádeže,šikana,nadmerná agresivita,znásilnenie to je čo?Slayovi sa asi tieto prasačini páčia, ale mne a dúfam aj ostatným nie.Hudba akú produkuje Kontrafakt a im podobný, tie ich vulgárnosti a oplzlosti by mali zakázať. Pobodné kapely by mali zakázať tiež.Kto takéto úbohé kapely počúva,koho charakter formujú no predsa tých 13-17 ročných a podobne.
Demokracia nie je to,že keď si každý môže robiť čo chce. Keď sa niekomu páčia narkomani, napitá a duševne zaostalá mládež prosím nech sa páči dúfam, že z vašich prípadných detí nestane niečo také.
Akú chceme teda mládež? Máte iné riešenie alebo ste ľahostajní?
Demokracia nie je to,že keď si každý môže robiť čo chce. Keď sa niekomu páčia narkomani, napitá a duševne zaostalá mládež prosím nech sa páči dúfam, že z vašich prípadných detí nestane niečo také.
Akú chceme teda mládež? Máte iné riešenie alebo ste ľahostajní?
pridal by som zakaz predaja ziletiek osobam zodpovedajucim popisu EMO, alebo do 18rokov.
ale k teme: detiska su sice extremne nevychovane a zle,ale myslim si ze zakon ich neprevychova. ked chce v 15tich cistat Pistankove poviedky, tak si pri troche snahy stiahne ebook a ma. ked chce
tak si stiahne ten. rovnako je to s hudou, ci filmami.
tento navrh narozdiel o od "zakona o mladezi v baroch" nepridava nadej, ze zlepsi situaciu pre osoby nad zakonnou hranicou.
to, ako si niekto svoje detiska (ne)vychovava nieje moj problem, preto mi je srdecne jedno co im bude zakazane.
ale k teme: detiska su sice extremne nevychovane a zle,ale myslim si ze zakon ich neprevychova. ked chce v 15tich cistat Pistankove poviedky, tak si pri troche snahy stiahne ebook a ma. ked chce
tento navrh narozdiel o od "zakona o mladezi v baroch" nepridava nadej, ze zlepsi situaciu pre osoby nad zakonnou hranicou.
to, ako si niekto svoje detiska (ne)vychovava nieje moj problem, preto mi je srdecne jedno co im bude zakazane.
Mám taký dojem že ma považuješ za 500 ročného Matuzalema, ale to je môj pohľad! Na každom zaleží čo si vyberie,ja si to predstavujem tak že sú dva mantineli je len na každom ktorý mantinel prekročíUjo Marky napísal:Myslim ze si si pomilil miesto kde to pises pretoze polka fora nema 18 a nadrbavaju sa jak prasce podla toho co citam v diskusiach o alkohole