mam taky problem. Cestou do skoly (teraz maturujem (pisem koli veku)) - v buse, stretavam jedno dievca, pravidelne. Stretaval som ju aj v minulom roku, 1x/2x cez prazdniny a dnes + vcera (teda od zaciatku noveho sk. roka).
Problem: nikdy som s nou neprehovoril (neviem ci chcem), ale myslim ze ju po tych dnoch v buse mam ako-tak nacitanu (verim tomu ze ked cloveka dlhsie pozorujete (omg teraz vyzeram ako uchyl) - vidite ako sa sprava, ako reaguje, ... mate o nom neake to info (nic tajne, take light informacie, mienku) opak 'party girl', je mila, naturalna, introvertno / ticha, jednoducha a zaroven jednoducho prekrasna (prirovnal by som to k jasmínovému kvetu - ziadna tuctová záležitosť)
Strasne sa mi paci, pockal som cez prazdniny, snad sa to "udusí" (jasne ze nie to dievca, ale ten "vztah" - v ziadnom som nebol, preto som opatrny).
Dneska cestou zo skoly (tieto prve tyzdne koncia aj nizsie rocniky (ona) aj starsie skor, fixne 5 hodin) sa stalo nieco neobvykle. Definitivne som zistil ze som "vztah" "neudusil". V buse bolo vela ludi a tak sme stali (dost blizo). Neverim moc na neake energeticke cakry a pod (krestan - ak to pomoze pri formulovani mienky) - ale citil som vyslovene nie len take "opantanie" ale vyslovene prud - dobra, lasky, proste som bol uplne hotovy (nemyslim v zmysle astar seran FTW) ale take zenske (nebolo to take ze by ona vyslala signal mimoverbalny, ale ta blizka proximita asi spravila svoje). Proste bol to zazitok.
V skole ju stretavam velmi sporadicky. Otazka: ma vyznam neak zakrocit (krok k nej) alebo zabudnut? Ist inym busom je otazka privstat si mozno 10 minut (co je teda len technicka vec, nie prekazka). Ak sa mi podari zabudnut, tak sa mozno vyvarujem vztahu (ktory na druhej strane ale moze byt pekny, nikdy doteraz som nebol v neakom, takze neviem) a budem stastny (tak ako som bol stastny pred tymto tu) ... ale ? ale na druhej strane som taketo veci priliz nepocitoval v minulosti...
Sorry za tie interpunkcie, vnorene zatvorky a pod - a zaroven diky, ze si sa docital az sem. Viem ze text, ktory som napisal asi posobi ako kôpka nestastia, odpustite mi to prosim. Od vas teda by som pekne prosil nazor na situaciu (nazor zakrocit-zabudnut, mepotrebujem radu "ako ju oslovit" a pod.)
Este raz, vdaka
Edit: Problem je aj preto, lebo neviem co mozem ponuknut, fesak asi velky nie som (objektivne posudit neviem, fotku sem nevycapim), maximalne (ked neratame z citovych veci oddanost,uprimnost, a pod) na matematiku a fyziku (na olympiadovej urovni,navyse ma to strasne bavi) som nepocul ze by to zenske pohlavie vnimalo neak atraktivne ... : /