Zakročit alebo Zabudnúť (byť alebo nebyť) ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
trolololo
Novice
Novice

Zakročit alebo Zabudnúť (byť alebo nebyť) ?

Príspevok od používateľa trolololo »

Caute,

mam taky problem. Cestou do skoly (teraz maturujem (pisem koli veku)) - v buse, stretavam jedno dievca, pravidelne. Stretaval som ju aj v minulom roku, 1x/2x cez prazdniny a dnes + vcera (teda od zaciatku noveho sk. roka).
Problem: nikdy som s nou neprehovoril (neviem ci chcem), ale myslim ze ju po tych dnoch v buse mam ako-tak nacitanu (verim tomu ze ked cloveka dlhsie pozorujete (omg teraz vyzeram ako uchyl) - vidite ako sa sprava, ako reaguje, ... mate o nom neake to info (nic tajne, take light informacie, mienku) opak 'party girl', je mila, naturalna, introvertno / ticha, jednoducha a zaroven jednoducho prekrasna (prirovnal by som to k jasmínovému kvetu - ziadna tuctová záležitosť)
Strasne sa mi paci, pockal som cez prazdniny, snad sa to "udusí" (jasne ze nie to dievca, ale ten "vztah" - v ziadnom som nebol, preto som opatrny).

Dneska cestou zo skoly (tieto prve tyzdne koncia aj nizsie rocniky (ona) aj starsie skor, fixne 5 hodin) sa stalo nieco neobvykle. Definitivne som zistil ze som "vztah" "neudusil". V buse bolo vela ludi a tak sme stali (dost blizo). Neverim moc na neake energeticke cakry a pod (krestan - ak to pomoze pri formulovani mienky) - ale citil som vyslovene nie len take "opantanie" ale vyslovene prud - dobra, lasky, proste som bol uplne hotovy (nemyslim v zmysle astar seran FTW) ale take zenske (nebolo to take ze by ona vyslala signal mimoverbalny, ale ta blizka proximita asi spravila svoje). Proste bol to zazitok.

V skole ju stretavam velmi sporadicky. Otazka: ma vyznam neak zakrocit (krok k nej) alebo zabudnut? Ist inym busom je otazka privstat si mozno 10 minut (co je teda len technicka vec, nie prekazka). Ak sa mi podari zabudnut, tak sa mozno vyvarujem vztahu (ktory na druhej strane ale moze byt pekny, nikdy doteraz som nebol v neakom, takze neviem) a budem stastny (tak ako som bol stastny pred tymto tu) ... ale ? ale na druhej strane som taketo veci priliz nepocitoval v minulosti...

Sorry za tie interpunkcie, vnorene zatvorky a pod - a zaroven diky, ze si sa docital az sem. Viem ze text, ktory som napisal asi posobi ako kôpka nestastia, odpustite mi to prosim. Od vas teda by som pekne prosil nazor na situaciu (nazor zakrocit-zabudnut, mepotrebujem radu "ako ju oslovit" a pod.)

Este raz, vdaka :)

Edit: Problem je aj preto, lebo neviem co mozem ponuknut, fesak asi velky nie som (objektivne posudit neviem, fotku sem nevycapim), maximalne (ked neratame z citovych veci oddanost,uprimnost, a pod) na matematiku a fyziku (na olympiadovej urovni,navyse ma to strasne bavi) som nepocul ze by to zenske pohlavie vnimalo neak atraktivne ... : /
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Zakročit alebo Zabudnúť (byť alebo nebyť) ?

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No tak aspoň pozdraviť, usmiať sa, nadviazať očný kontakt by si mohol. A už by si videl jej reakciu.
Skôr budeš ľutovať, že si to neurobil než urobil. A keď je taká milá atd, tak určite nejaká interakcia prebehne (snáď nie je zadaná).

A to s tou matematikou a fyzikou, veď to je fajn :) nepozerávaš The big bang theory? :) ja na tom teraz "fičím" a ten Sheldon :) (no občas možno na zabitie, ale ty snáď toľko nemudruješ ;)

//autoeditácia príspevku (06 Sep 2011, 21:44)
A možno z toho nebude vzťah (never know), ale možno nájdeš super kamarátku (aj keď to nie je tvojím účelom, ale to by sa zas časom mohlo zmeniť na niečo viac)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Presne určite to skús,prihovoriť sa jej lebo neskor by si to mohol lutovať :/ čo ty vieš možno aj ona teba pozoruje :P
trolololo
Novice
Novice

Merco_ napísal:Presne určite to skús,prihovoriť sa jej lebo neskor by si to mohol lutovať :/ čo ty vieš možno aj ona teba pozoruje :P
o tom,ze by relacia medzi nami bola symetricka pochybujem (teda nemyslim si ze to co sa odohrava z mojej strany by sa odohravalo z jej tiez) (na zamyslenie: kebyze najmete dvoch sukromnych detektivov aby sledovali jeden druheho, myslite si, ze si to po case nevsimu ; ) ?)

Nerad by som sa stal platonickou laskou (v zmysle ze ona by bola objekt) (takou ze by som bol odmietnuty, teda ze druha strana by o mne vedela, to by som bol asi este v horsej pozicii, ako teraz)
Len dodam, ze pisem sem koli rade ostatnych ludi koli tomu, lebo ja som prechadzal snad vela moznosti, ako by to mohlo vyjst/nevyjst (niekedy som mal dojem ze sa to skor podobalo na bruteforce vypocet - "co ak, potom tak alebo tak, a co ak tak") a ... k ziadnemu solidnemu zaveru som nedosiel
zuzanuska
Professional
Professional

Jasne, a do svojich výpočtov si zarátal všetky premenné, riziká...? :D (prepáč, ja sa ti nesmejem, ale keď už to teda ideme tak Sheldonovsky, v matematických pojmoch ;) :)

Podľa mňa sa nedá úplne pripraviť na všetky možnosti, vždy môže do toho prísť niečo nečakané.

Ale tak, ak neskúsiš, nezistíš. A ako vravím, môže z nej byť aspoň fajn kamoška, ak by už nebolo niečo viac.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Prid za nou a povedz: "Pocuj, uz s tebou cestujem dlho a ani raz sme nepokecali, nenapravime to?"

Neviem ci to zaberie - lepsie by bolo skor vtipne reagovat na neaku udalost co sa tam prave stala, ale uprimne - mas co stratit?
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

keď som prečítal prvú vetu tak som myslel že to píše moje druhé ja :D tiež idem teraz maturovať, v autobuse pravidelne stretávam jednu peknú babu a pokukujeme po sebe, som tiež kresťan ako ty a ešte som nebol vo vzťahu... príde mi to až príliž identické s mojím životom :D teda až na tú matiku a fyziku, to fakt nemusím :D a určite sa jej prihovor, ja tiež keď budem mať najbližšie príležitosť tak niečo podniknem :) lenže problém je že ju skoro furt stretávam keď je s ďalšími dvoma babami tak musím vyčíhať keď bude sama :P
trolololo
Novice
Novice

zuzanuska napísal:Jasne, a do svojich výpočtov si zarátal všetky premenné, riziká...? :D (prepáč, ja sa ti nesmejem, ale keď už to teda ideme tak Sheldonovsky, v matematických pojmoch ;) :)

Podľa mňa sa nedá úplne pripraviť na všetky možnosti, vždy môže do toho prísť niečo nečakané.

Ale tak, ak neskúsiš, nezistíš. A ako vravím, môže z nej byť aspoň fajn kamoška, ak by už nebolo niečo viac.
Samozrejme, ze sa to poratat neda. Ale povedzme si uprimne, ked ma niekto pred sebou nieco tazke, neprehrava si v hlave vsetky moznosti, ako to dopadnut moze, ako nemoze, ako by sme to chceli aby to nedopadlo ...

Ono to mozno je moja chyba, ale vo vseobecnosti mam k veciam skor taky postoj, ze nerad nechavam veci na nahodu.
Predsalen, nahoda je blbec (ktory ma vo vseobecnosti nema velmi rad :D )

Mna by skor zaujimalo debatovanie smerom byt alebo nebyt. Aka je sanca ze sa z toho vykluje vztah na cely zivot (alebo aspon na vela vela rokov) ? Ak nie - bude rochod ? Podla toho, co som precital a pocul, su rozchody velmi bolave. Oplaca sa to teda ? Myslim to byt sialene stastny, aby bol potom clovek sialene nestastny ...

(kolko stredoskolskych vztahov, ktore su navyse premiera preziju ?)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

vela riesis - chod do toho - oslov ju, pozvi von, na nic sa nehraj, bud sam sebou - alebo sa jej budes pacit alebo nie...

ak do toho pojdes je velmi mala sanca ze si vezmes...
ak do toho nepojdes mas istotu ze ziaden vztah nebude...

a oplaca sa to ;-) bolest je sucast zivota, neujdes jej a vdaka nej sa clovek uci rychlejsie....
meteor123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa meteor123 »

aka je sanca ze uvidis jednorozca?prosim ta...prestan pisat blbosti a hned ako budes mat sancu sa jej prihovor!
zuzanuska
Professional
Professional

ako je ten výrok, že človek sa môže ubrániť invázii vojsk, ale nie invázii myšlienok...

Jasne, že človek si prehráva všetky možné scénare. Ale ako to dopadne nevieme.

koľko ich prežije? tak moja spolužiačka z VŠ mala 17 a teraz sú už spolu 8 rokov a plánujú spoločné bývanie. moja sestra bola maturantka ako ty a vlastne po 8 rokoch sa vzali....

Jaj, tak rozchody sú bolestivé, ale ak človek neriskuje ten vzťah, tak ani nemôže získať. A určite každý vzťah ťa niečomu priučí (alebo možno bude prvý aj tým jediným a šťastným). A časom sa človek naučí vnímať ten minulý vzťah, ako proste niečo, čo bolo a sú to spomienky, hádam skôr pekné než nepekné.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mna zaujal ten edit. bez sebavedomia vela vody nenamutis. ked si nezacnes uvedomovat sameho seba v pozitivnej rovine, ale budes stale pri tom "nemam ju cim oslovit, ani pekny nie som", tak to stale bude bez sance.
to ze si nebol vnimany ako atraktivny, nemusi byt hned chyba vzhladu, ty sa proste nevies predat. nemusis byt model alebo "plazovy inzinier" na to aby si mohol zaujat. musis vediet v najhrosom pripade aj z hovna upliest bic.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

@jackb zaujimala by ma definicia plazoveho inziniera :D

k teme:
urcite ju oslov. nemas co stratit, mozes len ziskat. ver tomu, ze ta to casom bude mrziet o vela viac, ak to ani neskusis.
ak sa nezadari, budes mat o skusenost viac, ak sa zadari, budes mat tych skusenosti viac.
a to ako dlho to potiahnete (ak bude co tahat) uz bude zalezat na vas. teraz musis spravit ten prvy a mozno najtazsi krok, zacat...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

teda si zachytil jej "vibracie:D a boli jej? heh kedze v autobuse je asi viacero ludi .. ale inak disponujes uzasnaymi vlastnostami:)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Skolacik, to je druh chlapa, ktory polihuj na plazi a cele leto sa venuje baleniu na svoje super nagelovane vlasy, na svoje vysportovane telo, ale hlavne na par komplimentov, ktore cely den vykrikuje po kazdej krajsej dievcine. Prvi plaozvi inzinieri boli pozorovani hlavne v Taliansku, no cez Chorvatsko a Turecko sa dostali aj na plaze nasich vodnych nadrzi ci kupalisk :wink:

ako sa stat plazovym inzinierom :)
pre damy: ako sa pred nim branit :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

trolololo napísal:Otazka: ma vyznam neak zakrocit (krok k nej) alebo zabudnut?
Prečo zabudnúť? Ak máš možnosť, rieš ju! Nikdy nevieš, možno sa z toho naozaj vyvinie pekný vzťah. Že nevyzeráš dobre? Ja tiež nevyzerám ako fotomodel, vždy som mal celú mladosť mindráky a odkedy som skončil VŠ ešte som pribral asi 20kg.. ale na moje prekvapenie, keď som stratil svoj mladícky ostych a získal trochu viac skúseností, začínajú sa okolo mňa motať tie najkrajšie dievčatá, ktoré mi ostatní môžu len závidieť - dievčatá, o akých sa mi na SŠ/VŠ ani nesnívalo, že ich raz môžem čo i len osloviť.

Pred 1-2r som tiež riešil niečo podobné - jedna pekná blondínka, vždy elegantne luxusne oblečená panička - strašne sa podobala na moju bývalú. Polroka sme vedľa seba mlčky stáli na zastávke, po polroku sme sa začali aspoň zdraviť, ale naďalej sme mlčky stáli na zastávke - iba ja a ona! A až po ďalšom polroku som raz len tak poznamenal, že kde je ten autobus, že je strašná kosa. A ona sa zrazu tak rozhovorila, že sa jej ústa nezavreli, až kým nemusela vystúpiť z autobusu. Po ďalšom polroku sme boli už aj spolu v kine, avšak potom som mal nejaké pracovné povinnosti, takže som začal chodiť skorším spojom a postupne som z opojenia k nej vytriezvel..... ale možno u Vás to skončí inak.

Ja Ti určite doporučím osmeliť sa a prihovoriť sa jej.. vyskúšať niečo poriešiť.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Zarazil ma ten nadpis o zakroceni a zabudnuti. Este si nic nepodnikol a uz chces zabudat? Bojuj a skus to lebo inak budes neskor lutovat, ze si sa par rokov len kochal pohladom. Chod do toho a skus to, hlavne milo a nenasilne.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Chlape, pusti si do usi deus ex Sarif Plant Exterior Combat hudbu, ... naber odvahu a prid ku nej. Prehlas sebavedomo a s potmehutskym usmevom ze niektore casti tela mas augmentovane, a nastavene na vyssiu uroven ako obycajni smrtelnici.

:D :D :D

no a teraz vazne, neboj sa, ale nieco urob, skoda by bola nevyuzit alebo premarnit sancu, maximalne bude trapas . . . co uz.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...jednoznačne ignoruj qwertyho rady...len by si ukázal že si daľší nadržaný úchyl vidiaci len jej kozy...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no sa neposer grim, .... :P ani polnocnej srande uz nerozumies? jeeeeeeeezisi . . .
Napísať odpoveď