zalohovanie windowsu 7 na sietovy disk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zalohovanie windowsu 7 na sietovy disk

Príspevok od používateľa cORP. »

mame takyto problem ,pricom je vseobecne zname ze windows 7 dokaze od verzie profesional mimo zalohy na usb alebo disk a podobne zalohovat aj na sietove disky ,problem je akurat v tom ze defaultne nevie zalohovat s tym ze napriklad mesiac stare zalohy automaticky zmaze ,potreboval by som vediet ak niekto nieco taketo riesil ci sa aj dopracoval k nejakemu plne funkcnemu rieseniu ,za pripadne napady vopred pekne dakujem ,podotykam ze by som nerad pouzil nejaky externy soft ako acronis alebo podobne ,mal by to byt v najlepsom pripade nejaky script alebo nejake nastavenie aby to umoznoval samotny windows . dakujem za odpovede este raz .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: zalohovanie windowsu 7 na sietovy disk

Príspevok od používateľa hojko »

Vidim, ze v novej robote sa dari :)

Popravde zalohovanie vo Windowse podla mna nie je dobra cesta na zalohovanie, preto by som odporucal pouzit externy program, ktory splni to co pozadujes. Automaticke zalohovanie, premazavanie zaloh, notifikacie o uspesnej ci neuspesnej zalohe na mail..., programov je vela, len si treba vybrat. Dokonca su aj bezplatne riesenia, ktore by mohli posluzit.

http://www.ghacks.net/2009/04/26/the-10 ... -programs/
http://downloadsquad.switched.com/2008/ ... and-linux/
http://www.fbackup.com/

Nakoniec porovnanie programov, mozes si pozriet prehlad a rozhodnut sa: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_backup_software
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no hej externy soft je riesenie ,zial primarna poziadavka je bez takeho softu fungovat ,udajne na to existuje nejaky script resp maly programcek ktory treba napisat no v programovani ja teda zrucny urcite niesom :)

a v robote sa dari v pohodicke uz som sa do toho znova dostal po dlhej pauze :)

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2012, 10:25)
riaditel stale vravi ze najjednoduchsia cesta k takemuto zalohovaniu je podla neho script ktory sa presne podla potreby nastavi ,zial v programovani scriptov a celkovo programovani ja zrucny rozhodne niesom a nerad by som teda volil soft tretich stran aj keby to mozno vyriesil ,niekto z vas uz s niecim podobnym ma skusenosti ? dakujem za pripadnu radu ,ak sa nikto nenajde tak pouzijem software tretich stran :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Riaditel chce usetrit kde sa da, ale neviem ci je volit nejake scripty najednoduchsie. U nas sa pouziva Symantec Backup Exec a nemam s nim najmensie problemy. Ta jedna licencia by ho nezabila podla mna. Dokaze na sietove disky zalohovat, reporty atd atd. usetrene velmi vela roboty tebe s trapenim a nastavovanim nejakych skriptov, ktorym nerozumies a teda odladovat ich by bolo dost hard.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked riaditel vravi, ze najjednoduchsia cesta je podla neho script, tak nech ten script napise alebo nech zaplati niekomu, kto to spravi. Suhlasim s tym co pise Soviet, ze riaditel je zgrlos.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved to mi je jasne ,myslim ze vacsina riaditelov je taka ,zial ja si nepomozem v tomto pred nim asi vobec :)
Napísať odpoveď