Potrebujem sa poradit potrebujem zalozny zdroj na cerpadlo na kureni ma prikon 25W a zalozak potrebujem kvoli tomu ze v tej lokalite kde to mam sa stava ze vypadava elektrika a chcem to mat poistene ked nahodou vypadne a budem fedrovat v krbe aby mi slo cerpadlo co najdlhsie pripadne aj cely den, mam to poistene aj spetnou klapkou ktoru otvori ked nie je nuteny obeh a ide to potom samotiazne do bojlera ktori mam v podkrovi ale velmo tomu neverim a chcem sa este aj takto poistit
neviem ci UPSko pojde cely den... sused na kurenie pouziva klasicky naftovy generator... skus popozerat nejake lacne, tam nic drahe nepotrebujes. aj ked plnohodnotny zalozny zdroj to asi nebude kedze ho musis nakopnut
Klasicka UPS bude urcite stacit, zalezi od toho kolko chces investovat. UPS, kupis od 80€, ale zasa nejak velmi dlho to nevydrzi. Odporucit mozem znacku APC. Mozno by nebolo zle pozriet aj pouzite UPSky, ja mam zopar starsich vyradenych 17Ah bateriek od APC a po polroku nenabijania som s nou nastartoval auto
este som zabudol dodat to cerpadlo je znacky grundfos UPS, UP série 100 ale viac info o nom neviem viem ze ma tri stupne otacok ale ja ho mam zapnute na jednotke to uplne staci a na jednotke ma 25W ale neviem kolko amperov ma prikon ale rozmyslal som aj nad tym ze kupim elektro centralu
Prikon sa meria vo Watoch a nie v amperoch...
V amperoch sa meria velkost prudu.A v tvojom pripade sa jedna o 230V a 25W,cize jednoduchym sposobom vypocitame prud.