Zamŕza PC
Zamŕza PC
Zdravím,mam taký kuriózny problém,mám tu kamarátov NTB a naozaj neviem čo s ním,problém je v tom že niekedy sa stane ,že zamrzne a to aj na dlhšiu dobu,no však keď ho nahnem tak zrazu odmrzne a všetko ide a keď ho zas polozim na nejaku rovnu plochu tak nejde....naozaj neviem čo s tým...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamŕza PC
vybrať z chladničky....
No ale vážne, skúsil by som otestovať ako prvý disk cez HD tune. Druhá vec, pripoj ho na externý monitor, či aj tam bude zamŕzať, možno je niekde chyba v grafickej alebo kábloch ku LCD.
No ale vážne, skúsil by som otestovať ako prvý disk cez HD tune. Druhá vec, pripoj ho na externý monitor, či aj tam bude zamŕzať, možno je niekde chyba v grafickej alebo kábloch ku LCD.
To je wooden pc s 760mb ram a 1,6 ghz procesorom:D ale aj tak nechapem,skusim ten disk pozrieť a uvidim ...ale myslim ze by bolo zbytocne aj tak menit graficku kedze on ho uz malokrat pouziva..
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
teoreticky sa môže ešte prehrievať, tým, že ho nahneš mu dáš viac vzduchu a na rovnej ploche zas zadusí prívod vzduchu. Tak skontroluj ešte teploty.
Teplota CPU mi sem tam vyskočí na 50 ale potom zas klesne a zákl. doska tých 45...ale nezamrzol mi momentalne ked ho mam rovno
momentalne všetko ide ako má..ten HDD skenujem ..zatiaľ vyzerá byť bez problémov..tam je teplota 47-48