Zamŕza PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sliziky
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Zamŕza PC

Príspevok od používateľa sliziky »

Zdravím,mam taký kuriózny problém,mám tu kamarátov NTB a naozaj neviem čo s ním,problém je v tom že niekedy sa stane ,že zamrzne a to aj na dlhšiu dobu,no však keď ho nahnem tak zrazu odmrzne a všetko ide a keď ho zas polozim na nejaku rovnu plochu tak nejde....naozaj neviem čo s tým...:D
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Zamŕza PC

Príspevok od používateľa hrban »

vybrať z chladničky.... :lol:

No ale vážne, skúsil by som otestovať ako prvý disk cez HD tune. Druhá vec, pripoj ho na externý monitor, či aj tam bude zamŕzať, možno je niekde chyba v grafickej alebo kábloch ku LCD.
sliziky
Light Star
Light Star

To je wooden pc s 760mb ram a 1,6 ghz procesorom:D ale aj tak nechapem,skusim ten disk pozrieť a uvidim ...ale myslim ze by bolo zbytocne aj tak menit graficku kedze on ho uz malokrat pouziva..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

teoreticky sa môže ešte prehrievať, tým, že ho nahneš mu dáš viac vzduchu a na rovnej ploche zas zadusí prívod vzduchu. Tak skontroluj ešte teploty.
sliziky
Light Star
Light Star

Teplota CPU mi sem tam vyskočí na 50 ale potom zas klesne a zákl. doska tých 45...ale nezamrzol mi momentalne ked ho mam rovno :D momentalne všetko ide ako má..ten HDD skenujem ..zatiaľ vyzerá byť bez problémov..tam je teplota 47-48 :)
Napísať odpoveď