Zdravím chcel by som sa opýtať poslednou dobou mojej kamarátke začal explorer 8 vyhadzovať tuto chybu pri niektorých činnostiach ako je prezeranie JPG súbor a zapínaní videí.
Viete mi pls poradiť ako jej pomôcť s týmto problémom?
Prikladám video náhľad:
Zamedzenie spustenia udajov
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zamedzenie spustenia udajov
Tss, tazko povedat. Neidentifikovatelny problem, ktory mozu sposobovat ovladace, kodeky, prehravac. Skusil by som najskor odinstalovat stare kokedy a hodit tam nieco nove, napriklad K-Lite Mega Pack, samozrejme restart Windowsu... a potom by som skusil iny prehravac.
Tak nainštaloval som jej nove kodeky ale stále to robí to isté.
Všimol som si ale, že jej to robí len pri videách z mobilu.
Je tu možná súvislosť s týmto faktorom?
Všimol som si ale, že jej to robí len pri videách z mobilu.
Je tu možná súvislosť s týmto faktorom?
-
hojko
Site Admin
Samozrejme. Skus este iny prehravac.
tak pri možnosti vybrať iný prehrávač mi vyhodí hneď to oznámenie.
Najkonkrétnejšie stačí len klik na dane video a už sa jej to oznámenie vyhodí.
Jediná možnosť co zatiaľ fungovala bola ze zapla prehrávač a cez neho spustila dane video
Najkonkrétnejšie stačí len klik na dane video a už sa jej to oznámenie vyhodí.
Jediná možnosť co zatiaľ fungovala bola ze zapla prehrávač a cez neho spustila dane video
-
hojko
Site Admin
Vsak tak som to myslel, ze zapnut iny prehliadac a otvorit video.
Takze aspon vieme, ze kde je problem. To by mohlo znamenat, ze chyba bude v samotnom systeme, mozno poskodena nejaka sucast alebo mozno je problem pri vybere prehravaca, ze ak sa pokusa identifikovat format, ze to vtedy spadne. Nenapada ma, ako by to slo otestovat, mozno poslat niekomu to video a nech to skusi tiez na rovnakom systeme ako mas ty. Potom by som skusil este aktualizovat Windows a ak by nepomohlo ani to, tak jedine preinstalovanie Windowsu.
Takze aspon vieme, ze kde je problem. To by mohlo znamenat, ze chyba bude v samotnom systeme, mozno poskodena nejaka sucast alebo mozno je problem pri vybere prehravaca, ze ak sa pokusa identifikovat format, ze to vtedy spadne. Nenapada ma, ako by to slo otestovat, mozno poslat niekomu to video a nech to skusi tiez na rovnakom systeme ako mas ty. Potom by som skusil este aktualizovat Windows a ak by nepomohlo ani to, tak jedine preinstalovanie Windowsu.
zhodou okolnosti si dnes tie videa beriem domov,pokiaľ to mne nebude robiť problém tak asi ostáva len reinštalovať Windows poprípade nakoľko má originalku je možnosť ho upgrejdnuť na 7
Tak podarilo sa nám nájsť ešte tento záznam snaď to troška objasní príčinu vzniku problému:
Tak podarilo sa nám nájsť ešte tento záznam snaď to troška objasní príčinu vzniku problému: