K veci. Zamiloval som sa do jednoho dievčaťa a chcel by som sa spýtať ako sa z toho "stavu zaľúbenosti" dostať? Nejaké osvedčené tipy a triky.
Zamilovanosť
Zamilovanosť
Takže na začiatok musím povedať, že nikdy som si nemyslel, že budem do tejto sekcie písať
K veci. Zamiloval som sa do jednoho dievčaťa a chcel by som sa spýtať ako sa z toho "stavu zaľúbenosti" dostať? Nejaké osvedčené tipy a triky.
Re: Zamilovanosť
skus sa buchnut do inej ked ti tamta nesmakuje
no nikto ti tu nedá návod ako sa toho zbaviť podla mna jediné ako by si na nu mohol prestať myslieť tak že by si sa začal venovať niakemu koníčku začať z niakym športom. a pod.. (proste v súhrne začať sa venovať ničomu čo ti zamestná hlavu a čo ta hlavne baví
)
Veď to, že všetko čomu sa teraz venujem nerobím na 100% keďže musím stále na ňu myslieť. A buchnúť sa do inej sa mi nejak nedarí 
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 18:21)
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 18:21)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zober si ju za ženuSweetko napísal:...Zamiloval som sa do jednoho dievčaťa a chcel by som sa spýtať ako sa z toho "stavu zaľúbenosti" dostať?
samozrejme som to myslel ako vtip, lebo sa vraví že manželstvo je začiatkom konca lásky ale schválne som dal takú odpoveď. Chcem sa totiž spýtať prečo by si mal myslieť na niečo iné? Si zamilovaný, to je krásne. Bojuj o ňu
No má priateľa, nechcem im rozbiť vzťah.
Preto by som čo najradšej zabudol nejak...
Ale inak zasmial som sa tej tvojej prvej vete
Ale inak zasmial som sa tej tvojej prvej vete
Zide z oci zide z mysle..aspon mne pripada najlepsie riesenie
jedine cas.. nic ine ti nepomoze.. marne hladas nieco ine
-
Peter_Retep
VIP
na toto existuje jedine riesenie...chod von a vysukaj 10 inych bab
Také drastické riešenie nechcem podstúpiť
Vyzerá to tak, že budem si to musieť celé pretrpieť :-/ Ale však čo, sú aj horšie veci...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
zide z oci...zide z mysle....ithory napísal:Zide z oci zide z mysle..aspon mne pripada najlepsie riesenie
aky blbec toto vymyslel...
to zrovna vzdy nefunguje...a to som nevytiahol z paty...viem o com rozpravam...aj ked u mna je aj ten problem, ze ja aj nechcem
Suhlas... blbost... (inac super quote od inekafe:D) Ale asi jedno co ti poradim z osobnej skusenosti ze casom mozno zistis ze ona nieje ta prava pre teba...
Este k Vam:) Ja predsa netvrdim,ze jediny,zaruceny recept,ale ked nemam toho cloveka denne na ociach,sa bude lahsie nanho zabudat,nie?A ked si vezmes,odlucenie znicilo ine silne lasky,nieto tuzbu,hlboku sympatiu k niekomu,mas ho stale na ociach -mas ho stale v mysli..neda ti to pokoj:)
-
KaptMichal
King
Ja ti nerozumiem, ja som bol rád "zamilovaný" aj keď to niekedy s tým dievčaťom nevyšlo,... Pokiaľ sa tu nebavíme o nejakej dlhej neopätovanej láske samozrejme. 
Zamestnávaj sa svojími koníčkami, ale najlepšie by bolo isť za ňou, povedať jej čo k nej citíš
a neutekať pred okamihom, ktorý sa Ti naskytol. Skôr či neskôr "tvoj problém" sa zopakuje a nemôžeš stále utekať
.
-
Fabo
Hardcore addict
Zide z oci, zide z mysle, ale tiez nie do 3 dni, inak vam vratime peniaze...
-
zemiak33
Amateur
neporadim ti sice co mas robit ale pradim ti co nemas robit
http://www.hojko.com/chlad-srdca-t12828 ... ad%20srdca
http://www.hojko.com/chlad-srdca-t12828 ... ad%20srdca
-
Nicolas Black
Amateur
otazka je ale ci ona toho svojho chalana lubi a ci je s nim stastna.. je mnoho vztahov kde su dvaja uz len pre to aby neboli sami...
a mozno to vyznie kruto ale... to ze ma chalana choroba nie je... nic sa nestane ak trocha zabojujes a zistis ze ci ten ich vztah je stabilny... ak nie.. skus jej dokazat ze by si bol pre nu lepsi (ako, to necham na tebe)... ale ak uvidis ze ten ich vztah je stabilny a lubia sa... kasli na to, ako by si sa citil kebyze vies ze mali pekny vztah, si im to rozbil aby s bol s nou a po par tyzdnoch sa rozidete?
a mozno to vyznie kruto ale... to ze ma chalana choroba nie je... nic sa nestane ak trocha zabojujes a zistis ze ci ten ich vztah je stabilny... ak nie.. skus jej dokazat ze by si bol pre nu lepsi (ako, to necham na tebe)... ale ak uvidis ze ten ich vztah je stabilny a lubia sa... kasli na to, ako by si sa citil kebyze vies ze mali pekny vztah, si im to rozbil aby s bol s nou a po par tyzdnoch sa rozidete?
-
lollo
Professional
Sweetko napísal:Takže na začiatok musím povedať, že nikdy som si nemyslel, že budem do tejto sekcie písať![]()
daj si hlavu do zachoda a splachni
Co sa tym snazis povedat ? Neviem ci to bol nejaky pokus o vtip, alebo utocny prispevok voci autorovi temy. V tom druhom pripade nechapem pricinu, takze by si to mohol trochu objasnit