zamrza PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Narkus
Novice
Novice

zamrza PC

Príspevok od používateľa Narkus »

Mam podobný problém ako jacko v teme: http://www.hojko.com/grafika-alebo-hra-t121312.html
Tak isto mi vybehnú všade tie bodky po celej obrazovke a už sa to nepohne.Už som zažil aj to že po chvíli to preplo na čiernu obrazovku a monitor sa tváril ako by nedostaval signál. Čas kedy to nabehne je v rozpätí 5min a 1h. Až na to že mne to nezblbne len pri hrach ale aj pri prezeraní netu alebo stalo sa mi to aj keď som kukal film alebo bol len na ploche.
Takto to asi vyzerá:
//obrazky vkladaj do priloh
HW zmeny neboli vykonané žiadne windows reinštalovaný cca 2mesiace do zadu.
teploty pri normálnej zátaži (net;film):
Keď som hral nameral som cca 75°C na grafike.

Zostava:
zdroj: Seasonic 500w

Podobne sa mi už stalo na Notebooku ale tam to bolo monitorom tu to nieje ten som vymenil a robilo to aj na tom druhom.
A ovládače na GK som už skúšal reinštalovať nepomohlo.

//2 drewodrewo:Ďakujem že sa snažíš pomôcť ale prečítaj si prosím ťa aspoň celi príspevok pred tým ako dačo napíšeš. A vieš o tom že v tejto teme si napísal už 2 spamy a za spamovanie je 3dni basa. A k tej prílohe nieje v pravidlách určene kde ma byt umiestnená ale pokiaľ viem defaultne ju to dá na koniec príspevku čo mi moc nevyhovuje.

//hojko: Na pravidla sme tu my, nie ty. To znamena, ze o tom kto dostane basu a kto nie nerozhodujes ty. Navyse suhlasim s drewodrewom co sa tyka obrazkov a priloh.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

skus odpojit a znova pripojit graficku kartu alebo skontroluj ci mas dobre pripojeny monitor
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

tomaxx_199 napísal:skus odpojit a znova pripojit graficku kartu alebo skontroluj ci mas dobre pripojeny monitor
ak si hladný,choď sa najesť.a netrep tu odveci
Narkus
Novice
Novice

Myslite že môže isť aj o chybu procesoru??? Lebo už sa problém dostal do druhej fazy a to takej že PC nechce nabehnúť. Rozbehnú sa vetráky zapnú sa ledky na doske a takto sa to opakuje pokiaľ ho nevypnem na tvrdo. Zdroj to nebude ten som testoval v inom PC a išiel v pohode no len procesor nemám ako otestovať keďže druhé PC ma dosku pre AMD.
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

grafika: tá teplota ja o niečo vyšia ako optimal ale nie je to kritické..máš tam pasiv or active chladič? prach v chladiči? driveri grafiky? skúšal si aj iný monitor alebo iný pc na ten tvoj monitor?.....zaujímavé...good luck

// čítal si pravidlá? kde má byť príloha?
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

drewodrewo napísal:grafika: tá teplota ja o niečo vyšia ako optimal ale nie je to kritické..máš tam pasiv or active chladič? prach v chladiči? driveri grafiky? skúšal si aj iný monitor alebo iný pc na ten tvoj monitor?.....zaujímavé...good luck

// čítal si pravidlá? kde má byť príloha?
a co som mal pridat?
Narkus
Novice
Novice

No nič môžete to tu uzavrieť. Dik za pomoc každému. :?
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tomaxx 199 typický príklad neinteligencie.....ak neviem poradiť aspoň si dobre zaspamujem :lol:
Napísať odpoveď