Zaneprázdnená slečna
Zaneprázdnená slečna
čaute,
nedávno som sa zoznámil s jednou slečnou, máme spoločné záujmy tak sme kecali, smiali sa, proste sme si rozumeli (aspoň to tak vyzeralo) tak som si vypýtal číslo.
O pár dní neskôr som jej volal aby som ju niekam pozval, no začala sa vyhovárať že momentálne nemá čas, volal som jej v nedeľu a na každý deň v týždni mi povedala dôvod prečo nemôže.
Nechápem načo mi dala číslo a potom toto.
Myslíte že má zmysel ju ešte niekam volať alebo kašlať na to?
Ďakujem
nedávno som sa zoznámil s jednou slečnou, máme spoločné záujmy tak sme kecali, smiali sa, proste sme si rozumeli (aspoň to tak vyzeralo) tak som si vypýtal číslo.
O pár dní neskôr som jej volal aby som ju niekam pozval, no začala sa vyhovárať že momentálne nemá čas, volal som jej v nedeľu a na každý deň v týždni mi povedala dôvod prečo nemôže.
Nechápem načo mi dala číslo a potom toto.
Myslíte že má zmysel ju ešte niekam volať alebo kašlať na to?
Ďakujem
Re: Zaneprázdnená slečna
To sa stáva. Dala ti číslo a potom si to rozmyslela.
Keby sa chcela stretnúť, čas si nájde.
Už by som ju neotravoval, lebo si ťa uloží ako "peťo" nezdvíhať
Keby sa chcela stretnúť, čas si nájde.
Už by som ju neotravoval, lebo si ťa uloží ako "peťo" nezdvíhať
Neotravuj a daj tomu čas, ak bude chcieť ozve sa sama.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Asi tak, povedz jej nech sa ti ozve ked bude mat cas, ale vela nadeje tomu nedavaj.
-
Soviet
Darca
Ser nanu, skoda casu. Keby chce uz davno ste spolu von 
cislo mozes vymazat 
Stretneš ešte veľa dievčat. 
Skus sa na to pozriet zo svojho pohladu:
Si zaneprazdneny, kazdy den muklujes 12tky v praci, na sobotu sa slubis kamaratovi kopat zaklady na dom, v nedelu ides s partiou na turu. Si totalne zaneprazdneny a ustaty. Nejake dievca, ktore sa ti paci, ta zavola von. Vies si najst hodinu cas v takomto zaneprazdnenom zivote, aby si s nou isiel na kavu?
Si zaneprazdneny, kazdy den muklujes 12tky v praci, na sobotu sa slubis kamaratovi kopat zaklady na dom, v nedelu ides s partiou na turu. Si totalne zaneprazdneny a ustaty. Nejake dievca, ktore sa ti paci, ta zavola von. Vies si najst hodinu cas v takomto zaneprazdnenom zivote, aby si s nou isiel na kavu?
-
Fabo
Hardcore addict
no. tak vidis.
-
p4ra
Redeemer
Kasli na to. Mozes to skusit 1-2 razy, a potom to nema zmysel dalej. Podobne som to spravil ja. Napisal som jednej babe (kt. inak poznam trosku), ze ked pridem na SK, ci nepojdeme von. Napisala, ze jasne, mozeme sa dohodnut. Potom predtym, nez som isiel na SK som jej napisal, ze kedy som doma presne, a ze co a ako - neodpisala. O par dni som napisal, ze uz som doma, ze ci ma teda cas - zase neodpisala. Tak v tom pripade je to z mojej strany jednoduche naser si, nie si jedina a nepises dalej. Bud sa ozve alebo nie. Nie je jedina.