Zapojenie autoradia
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Zapojenie autoradia
Chcem si napojit autoradio. Nieje to zrovna noajnovsi typ ale ani najstarsi. Jedna sa o to, ze z auta nemam vyvedene ziadne kable.(mam skodu forman 135). Skusal som rozobrat predny pult, a do volnych kablov ponapajat to radio ale nenabehlo. Ked sa v tom niekto vyzna nemohol by mi to nejak lepsie vysvetlit kam presne to zapojit alebo nakreslit nejaku jednoduch schemu? V skratke potrebujem tie kable v kruzku napojit do auta 
na kazdom kabliku je napisane naco sluzi
na niektorom kabliku by malo byt napisane nieco ako-pemanently +12v alebo power +12v, tusim je to ten svetlo zlty ale nie som si isty alebo cerveny
zober multimeter a najdi si niekde v aute +12v napriklad v zapalovani,natiahni kabel pospajkuj, potom este zapoj kostru(-12v,cierny),repro(left,right+-,predne a zadne) a pocuvas, popripade este antenu na FM
na niektorom kabliku by malo byt napisane nieco ako-pemanently +12v alebo power +12v, tusim je to ten svetlo zlty ale nie som si isty alebo cerveny
zober multimeter a najdi si niekde v aute +12v napriklad v zapalovani,natiahni kabel pospajkuj, potom este zapoj kostru(-12v,cierny),repro(left,right+-,predne a zadne) a pocuvas, popripade este antenu na FM
-
mathev
Star
ja len doplnim ze zlty a cerveny su obidva na 12 V
jeden je pamat radia ktora by mala byt nonstop pod napatim
druhy je napatie ktore sa ti prerusuje podla toho ci mas zapnutu elektroniku alebo nie a podla toho sa ti radio samo vypne a zapne.
tu ti este vlozim schemu iso konektora tam mas popisane co je ktora farba podla toho to podla mna zvladnes zapojit
jeden je pamat radia ktora by mala byt nonstop pod napatim
druhy je napatie ktore sa ti prerusuje podla toho ci mas zapnutu elektroniku alebo nie a podla toho sa ti radio samo vypne a zapne.
tu ti este vlozim schemu iso konektora tam mas popisane co je ktora farba podla toho to podla mna zvladnes zapojit
-
NumBer_One
Star